Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Daniela_Gina
Corina, eu am tot cautat pe net despre hipospadias, mai ales m-a interesat CE anume a determinat aceasta malformatie... Poate am gresit eu cu ceva. Ei bine, am gasit un www.farmaline.ro/sp.php?pid=2724&&84adc90e4a1a2dc49af66ebe1400840e=1735594225" target="_blank">articol in care se vorbeste despre un medicament - MEGACE - pe baza de progesteron. Nu e vorba ca as fi luat eu medicamentul in cauza, dar am luat UTROGESTAN in primele luni de sarcina, iar acesta este tot pe baza de progesteron. Articolul spune ca medicatia progestativa in primele luni de sarcina poate dubla riscul de hs la fetii de sex masculin, asa ca, pot sa zic ca am gasit o explicatie... Eu ma intreb de ce mai dau doctorii utrogestan, daca e adevarat ce se spune in articol...
Daniela &Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
eu am luat UTROGESTAN in primele 4 luni de sarcina pt. ca am pierdut o sarcina cu un an inainte
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by FELIS
A adormit singurel!..[/purple]
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
e atat de frumos si linistit...ca un ingeras care doarme
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna fetelor!
De vreo cateva zile am probleme cu netul si reusesc cu greu sa tin pasul cu voi.Pana mi se incarca o pagina ma umplu de toti nervii.Nu stiu ce se intampla.Nici poze nu am vazut,nu reusesc sa le vad.Dar sper sa-si revina repede netul,ca de nu fac revolutie!
Asa cum am facut astazi la posta.M-am dus de dimineata sa-mi iau indemnizatia si mi-au spus ca nu au bani sa vin la 2.Ma duc la 2,sa vin la 5 ca nici atunci nu au bani.Am inghitit galusca si m-am dus la 5.Si cand am auzit-o pe "doamna" de la ghiseu ca "nu mai stati la rand ca nu mai sunt bani,veniti maine dimineata" am luat foc. Am ajuns pana la diriginta postei care cand a auzit ca am intrebat-o foarte frumos unde vrea sa apara "pe local sau national" a facut rost de bani imediat.Si cu toate ca lumea de la rand era nemultumita nimeni nu a ridicat glasul sa spuna nimic.De asta e si bataia asta de joc.
Felis,te plangeai ca nu ti-au venit banii.Daca stii sigur ca dosarul tau a fost in regula si nu a fost respins de cei de la Directia Muncii mergi la Posta si insista.Am inteles ca se fac niste invarteli cu banii astia,cum nici cu gandul nu gandim.Abia astept sa-l vad si eu pe somnorici! 
Eveline,te plangi de petitori? Am pus io ochii mai demult pe Biencuta ta,dar mi-o fo rusine sa zic.
Acu daca mi-o lua Corina inainte... 
Parca mai voiam sa spun cuiva ceva,dar am uitat si mi-e frica sa dau inapoi sa nu ratez iar ce am scris,la cum merge netul.Oricum va pup pe toate.
Va rugasem in capitolul trecut de niste sfaturi in ceea ce priveste lichidele.Nu ma puteti ajuta? Plizzzz....
In rest,suntem sanatosi si voinici,mai mult mama decat Robert...
si inca nu s-a plictisit de faza cu ligheanul,dar eu da.Tre sa-mi pun neuronul la contributie si sa caut alta distractie.
Va pup inca o data si sper sa mai vorbim cat de curand!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
roserb spune:
Neata!
Am vazut poze cu cei mai frumosi copii, am avut ieri un pic de timp si i-am admirat pe indelete.Mihaita, Bianca, Amina, Iris, toti sunt minunati si le transmitem cate un pupic.
Noi suntem bine, asa intr-o semi-raceala toti membrii familiei, dar nimic grav.Mihnea a inceput sa mai spuna cateva cuvinte: aici, tataie,Bia si inca altele, asa ca mi-a mai trecut ingrijorarea ca va fi un mutulica
. De asemenea, se joaca foarte frumos cu Bianca si par a se intelege mult mai bine in ultima vreme. Ma intreb cat o sa dureze acalmia
. Le-am cumparat si eu o casuta gen cort, si e mare distractie-mare cu ea, si-au amenajat-o si stau o gramada de timp acolo. Bineinteles ca trebuie sa fie cineva cu ochii pe ei, dar tot e ceva! Mi-e ciuda pe vremea asta infecta, nu l-am mai putut scoate afara de sambata, saracutul imi tot aduce ghetele si zice : "afara", dar pe mocirla si lapovita asta nu avem incotro, suntem consemnati la domiciliu.
Daniela, Corina, imi pare rau ca aveti problemele astea cu baietii, si Mihnea are un fel de fimoza, eu tot mai sper sa se rezolve de la sine, tare as vrea sa evit operatia si sper sa se poata. Eu am oroare de anestezia generala, nu stiu de ce
, de aceea aman cat pot si operatia de polipi a Biancai.
Try, mie una (care sunt o fire mai matematica, asa), mi se pare un pic exagerat sa cred ca un copilas asa mic simte ca mama este insarcinata, si reactioneaza in consecinta. Cand burtica este mai mare, da , sa zicem ca ar putea sa inteleaga cat de cat ceva (desi nu sunt sigura ca la varsta asta nu li se pare ceva prea abstract), dar acum... Mai degraba cred ca este o coincidenta faptul ca are acum probleme de somn, poate trece printr-o perioada cu eruptie dentara, vise urate, etc.Altfel ar insemna ce el a reactionat chiar imediat ce ai ramas insarcinata, ceea ce mi se pare paranormal de-a dreptul.Zic si eu.
Si Mihnea are multe zile cand se scoala urland dupa o ora de somn la pranz, ii dau suzeta si adoarme la loc. Rar se intampla si noaptea asa, dar stiu ca si Bianca a avut o asemenea perioada in jur de 1.5-2 ani.La ea am pus pe seama viselor urate, se intampla sa se trezeasca noaptea si urla fara sa o pot potoli in vreun fel. A trecut de la sine si nu s-a mai repetat apoi.
Cat despre regresul copilului mare, asta se intampla DUPA nasterea celui de-al doilea, cand observa ca atentia se muta catre noul venit, si cel mare vede ca daca plangi si stai cu biberonul/suzeta in gurita si pampersul la fundulet, te bucuri de un regim privilegiat. Bianca din fericire nu a facut chestia asta, doar din cand in cand imi spune: mami, vreau sa mai fiu si eu mica, pentru ca atunci eram cuminte si nu ma certai
...bineinteles ca ma face sa ma simt prost, dar ce pot face?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by roserb
Eu am oroare de anestezia generala, nu stiu de ce, de aceea aman cat pot si operatia de polipi a Biancai.
roserb, crede-ma, stii de ce... Multa lume zice ca, in urma anesteziei generale, cel anesteziat pare sa doarma. Dar nu e asa... eu i-am urmarit pe toti cei adusi la terapie intensiva de la diverse operatii, si nu pareau deloc sa doarma!!!!! sau poate oi fi fost eu prea sensibila... Oricum, e nasol! Si cand ma gandesc ca la vara s-ar putea sa ne bage iar in operatie, ma apuca pandaliile!!!!!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Nu am mai intrat de ceva vreme pe net. O data pentru ca ma dureau ochii ingrozitor si facusem iar conjunctivita si, in al doilea rand, pentru ca merge incet de tot netul. Nu stiu ce are, dar e tare enervant!![]()
Am reusit ieri sa fac mai multe analize pentru ochi decat speram! Am ajuns si la alergologie si am plecat de acolo uimita cum un doctor alergolog poate cu atata siguranta sa-mi dea tratament de oftalmologie. Acuma imi este mai bine, dar inca mi-e frica! Mai, sunt SUPER alergica la praf si acarieni!!![]()
Imi venea sa si rad cand mi-am facut testele. Pai, unde sa ma ascund!!!

Ma rog, asta e povestea mea!
Acuma cu fii-mea!![]()
Pana acuma nu i-am dat nici o vitamina si nici un sirop pentru pofta de mancare. Chiar daca era mofturoasa, reuseam s-o fac sa manance ceva. Dar de 4-5 zile nu stiu ce sa-i mai fac!! Nu vrea decat biscuiti si lapte. Daca vede lingurita incepe sa dea din cap ca girofaru' chiar daca e goala!
Iar daca ii dau bucatele mici, nu le mesteca! Sta cu ele in gura pana isi face singura greata sau se inneaca, de reuseste sa ma sperie sa mor!!![]()
![]()
![]()
V-am mai auzit dand exemple de siropuri sau nu stiu ce vitamine, care-i stimulau pofta de mancare, dar nu mai stiu cum se numeau!!
Nu vreti sa ma ajutati si pe mine!?
Acuma chiar ca incep sa-i pun in ceai. Ca altfel nu stiu cum sa i le dau! Ca nu sta! Dar macar ziceti-mi cum se numesc!
Revin, ca deja, ma ustura ochii de la calculator!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
eveline spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Mai fetelor,m-a apucat o nostalgie sora cu plansul! Am dat si eu CAUTARE in arhiva la vechile subiecte,si am mai recitit ce scriam noi,cand aveam burtika de-o schioapa!
Observ ca sunt fete care nu au mai scris deloc,de ex.Anne-Marry,Olga etc. Ce bine imi amintesc tot ce am scris pe acolo,parca era ieri .
Gata cu melancollia!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
N-ai idee de cand caut si eu subiectele alea....nu v-am intrebat caci ma consolasem cu gandul ca sunt sterse, au disparut........te rooooooooog spune-mi si mie cum faci, unde e arhiva? Sau da pe "cautare"? si ce cauti...? Oricum am dat cautare si mi-a scris ca e aglomerat forumul si cautarea nu functioneaza pana la ora 16 parca.... Eu am lipsit o buna bucata de pe forum, de cand am plecat de la servici si pana mi-am luat calculator acasa, si n-am prins nici o nastere....is asa de curioasa sa vad momentele alea cum au fost, moooor de ciuda ca n-am avut acces la un computer, sa impartasesc cu voi acele minunate clipe. Si apoi cum v-ati descurcat cu cei mici la inceput, si toate cele.....nu-mi vine sa cred ca mai exista subiectele alea, spune-mi ca mai sunt!!

Ana si Bianca-iubita

eveline spune:
Si inca ceva, apropo de ce povestea Try....
Am o prietena care povestea ca dupa ce a aflat ca e insarcinata (a aflat prin luna a II-a) si-a dat seama ca pisoiul ei care nu statea decat in brate la ea, mai bine spus, pe burta ei, de vreo 2 luni nu mai vrea cu nici un chip sa stea ca inainte....atunci a realizat fata ca pisoiul nu s-a mai urcat pe burta ei din momentul in care a ramas insarcinata....ca sa vezi, simtise ceva el....
Acum nu aruncati cu rosii, nu compar copilul cu pisicul, nici vorba....dar totusi iata cum au animalele anumite simturi in plus fata de noi si asemenea chestii se pot intampla...
Ana si Bianca-iubita

Bobita spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Buna, fetele!
Nu am mai intrat de ceva vreme pe net. O data pentru ca ma dureau ochii ingrozitor si facusem iar conjunctivita si, in al doilea rand, pentru ca merge incet de tot netul. Nu stiu ce are, dar e tare enervant!
Am reusit ieri sa fac mai multe analize pentru ochi decat speram! Am ajuns si la alergologie si am plecat de acolo uimita cum un doctor alergolog poate cu atata siguranta sa-mi dea tratament de oftalmologie. Acuma imi este mai bine, dar inca mi-e frica! Mai, sunt SUPER alergica la praf si acarieni!!Imi venea sa si rad cand mi-am facut testele. Pai, unde sa ma ascund!!!
Ma rog, asta e povestea mea!
Acuma cu fii-mea!
Pana acuma nu i-am dat nici o vitamina si nici un sirop pentru pofta de mancare. Chiar daca era mofturoasa, reuseam s-o fac sa manance ceva. Dar de 4-5 zile nu stiu ce sa-i mai fac!! Nu vrea decat biscuiti si lapte. Daca vede lingurita incepe sa dea din cap ca girofaru' chiar daca e goala!Iar daca ii dau bucatele mici, nu le mesteca! Sta cu ele in gura pana isi face singura greata sau se inneaca, de reuseste sa ma sperie sa mor!!
V-am mai auzit dand exemple de siropuri sau nu stiu ce vitamine, care-i stimulau pofta de mancare, dar nu mai stiu cum se numeau!!
Nu vreti sa ma ajutati si pe mine!?
Acuma chiar ca incep sa-i pun in ceai. Ca altfel nu stiu cum sa i le dau! Ca nu sta! Dar macar ziceti-mi cum se numesc!Revin, ca deja, ma ustura ochii de la calculator!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la un medic, sa dai sirop asa dupa ureche eu nu te sfatuiesc.
Oricum mie mi-a recomndat medicul, Sana Sol, 3 ml/zi.
Try, pai asa cum spui tu, nu se stie, si eu stiind legenda cum ca la a 2-a sarcina nasti mai repede, am aterizat in gasca noastra cu toate ca dpn era 3 ianuarie, iar pe Maria am nascut-o cu 5 zile mai devreme. Si uite ca am nascut aproape la termen, daca nu erau artificiile, nici ca nasteam in noaptea de Rebvelion.
aime spune:
quote:
Originally posted by eveline
N-ai idee de cand caut si eu subiectele alea....nu v-am intrebat caci ma consolasem cu gandul ca sunt sterse, au disparut........te rooooooooog spune-mi si mie cum faci, unde e arhiva? Sau da pe "cautare"? si ce cauti...?
Iubita, du-te la pagina de inceput a forumului si la Odiseea sarcinii... ai sa gasesti, in capatul randului arhiva, un A pe o chestie galbena...dai click si cauti...e mai greu sa cauti primul subiect ca apoi ai link-uri...sau dai cautare numele tau,eveline si bifezi arhiva si odiseea... si tot o sa gasesti un subiect la care ai postat...apoi la fel, cu link-urile...