Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Fulgule, nici eu nu ii inteleg pe psihologi, mai ales ca unul imi e coleg de pat
bobitzico, ma linistii mey, am unde sa ma tratez...la colegu tau de pat...adicatelea amantu
, sau cum???
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Ele
avem si noi cateva poze noi ca sa aratam si noi la lume ca suntem fan ligheanhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/album?.dir=/94c5
mey lighenarelor...sa deschideti un club ...clubul lighenarelor noiembriste decembriste

...si iepurele ala era pe bune?
cassandra spune:
Oare numai la mine merge netul asa de greu? E ingrozitor!
Nici macar nu pot vedea cum trebuie ultimile postrai.
In alta ordine de idei am intrat si eu pe arhiva la primele capitole si am citit tot ce ati scris acolo. Si imi pare atat de rau ca eu v-am descoperit atat de tarziu (abia prin luna a 7a de sarcina dar abia dupa ce am nascut am inceput sa postez timid cate un mesaj). Oricum imi face placere sa citesc ce senzatii ati trait atunci pt ca astfel imi pot aduce clar aminte de primele mele simptome de gravidutza. Taremi-e dor de momentele alea si de toata perioada sarcinii!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
Ele spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by Ele
avem si noi cateva poze noi ca sa aratam si noi la lume ca suntem fan ligheanhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/album?.dir=/94c5
mey lighenarelor...sa deschideti un club ...clubul lighenarelor noiembriste decembriste...
si iepurele ala era pe bune?
Da, da e "pe bune" . De la babaia, ca asa s-a gandit fata sa o dezmierde pe mamaia

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
mariussimiuc spune:
Try,inseamna ca tu esti fericita ca aseaza sticlele la locul lor.Robert are o manie,i-as zice,de a rasturna sticlele.Le rastoarna si pleaca,degeaba ma dau eu cu fundul de pamant sa le puna la loc,imi da cu flit!
Daca il scap in camara e jale.
De asta "ma plangeam" eu cu ceva timp in urma ca am un "distrugator" in casa,totul trebuie sa stea pe jos,nicidecum pe masa,scaun sau sertare.Si pe langa faptul ca trebuie sa fac slalom printre cuburi,masinute si alte cele tre sa fac si printre castroane,cutii,polonice...Dar asa imi pastrez silueta...
Corina,nu-i bai ca ai gresit numele.Gresesc si eu cateodata la logare,deci...![]()
quote:
mey lighenarelor...sa deschideti un club ...clubul lighenarelor noiembriste decembriste
Cine se ofera cap de lista? Sau capitan de detasament?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
Corina, eu am in format electronic "Cand apare copilul" de F. Dolto si mai am si cea de care spune Fulguletz: "Ce sa spunem copiilor" dar aia este carte tiparita.
Am inceput sa citesc din ambele ... dar am asa un program ca nu apuc sa fiu constanta..
Daca tu ai si altceva in format electronic... te rog trimite-mi pe adresa asta: dana2327@yahoo.com
Ele... multumim mult, ma bucur ca-ti place Iris si noua ne place Denisa... I-am aratat-o azi la Risi si a inceput sa chicoteasca - a zis TITA... asta cred ca este FETITA... e un cuvant nou. Iepurasul a fost atractia nr. 1... Iris este innebunita dupa iepuri si pisici...
Aaaaa si o sa fie ea pletoasa... nici o grija![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
FELIS spune:
Ionela-Roxana
sa iti adoarma fetele in cosul de la bicicleta...
Cookie... Sabina e o dulce... Imi place tare mult “portret de fetitza”
Ele... moaaaaaaamaaa da ce fetitza curajoasa ai...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
mey, n-am gasit citatul care mi-a placut mie dar am dat de altul ..asa incat , citez pe madam dolto:
"Scoala primara este o problema digestiva. Din pacate, caci incepand de la varsta de sapte, opt ani, ar putea deveni deja o problema genitala, adica intalnirea a doua spirite care zamislesc. Si este un cu totul alt lucru sa inghiti si apoi sa restitui o tema, vomitata sau defecata, toata plina de sublinieri cu rosu, cu verde, cu orice, astfel incat profesorul sa fie multumit, ca atunci cand, mic fiind, faci un caca frumos pentru mamica."
asa ca mey, fetele lighenare, ganditi-va de cate ori mergeti voi la wc ce spirite zamislitzi pe acoloasha...![]()
in alta ordine de idei, si sa revin la subect, David devine din ce in ce mai practic si econom
...s-a prins el ca daca ii trage de par pe copii, astia incep sa planga si poate sa le ia usor mancarea din mana ![]()
Dutzi spune:
Pupici mamicutelor si copilasilor vostri.
Noi tocmai ne-am mutat, suntem cu bagajele in mijlocul casei,asa ca de-abia azi am intrat o tarica, si n-am apucat sa-i admiram decat pe Mihaita, care fura cate-un pui de somnic, pe Sabinuta si pe Denisa, dar numai in pozicile amintite de Felis...superbi puiuti.
Noi avem insa o problema si sunt un pic nelinistita: din prima seara in care ne-am mutat, Iustin nu mai vrea sa intre in cada, decat in picioare, se teme, cred ca din cauza ca i-am schimbat locul, chiar si ziua cand dau drumul la apa sa-l spal pe manute si pe fata, scanceste...si cand ma gandesc ce mult ii placea la baita...ce ma sfatuiti?, please
Va pupam,
cookie spune:
Fetelor, saru'manusitele de aprecieri...mami e tare mandra ![]()
Va
pe toate si pe puiuti!
Aime...draga mea, sedinta foto se face doar cand sunt reclame la tv...astfel puiul nu misca, nu respira..![]()
Daca e cumva reclama cu ursi si marmote de la Milka sau vreuna cu catei, cu atat mai bine! Nu va pot reproduce cum face Sabina ca ursu...scoate un mormait din gat de te strici de ras! 
Ce credeai, ca am o copila linistita, unde-o pui, acolo sta? As!