Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
Corina75 spune:
Evi draga,
, te asteptam pe la noi cand iti vizitezi rudele, serviciul meu e la iesirea din Bv spre Sanpetru...frumoase locuri....poate chiar iti cunosc neamurile....ce mica-i lumea...
Cat despre ce-i incanta pe copiii astia ai nostri...parca-r fi frati mey (ups, sau mai bine sa mergem pe 'cine se aseamana se aduna
), ca si Andutu meu sta cu ochii beliti in TV pe muzica (e fan UTV, moare dupa Kylie Minogue, Madonna, Alicia Keys, etc), iar jucariile zac in colturi, ca el vrea polonice, tavi, castroane, papuci, reviste....uite ca n-am incercat cu ligheanul....e o idee...
Iar daca suntem la bucatarie, vine dupa noi si se milogeste sa-l luam in brate sa vada ce e pe masa, pe dulap, ce fierbe pe aragaz...
Felis ooooooooof cat tre sa umbli pentru dreptul tau....eu i-as impusca pe functionarii astia care n-au nici o responsabilitate si incurca mereu borcanele...bine ca te-ai dus sa vezi...
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
aime spune:
Fulguleeeee 

...mey da sa stii ca ti-am dus dorul, poti s-o intrebi si pe Roserbitza
si-mi pare rau c-ai fost bolnavica
. Da mey, ce active eram pe atunci, pe vremea burticii si ce mai dezbateam noi pe "colosea"
... cat priveste psihologii aia de scriu tot felul de carti, cartulii...si eu subscriu Roxanei si tie...din mai multe motive, pe care nu le mai insir
...tipare, copii model, modele de a creste copii, etc...stim ca fiecare e unic...hai ca te
si pe Davidutz la fel
(si mai citesc arhiva, ca tare nostime mai eram)
Miha si noi
baiat mare care vrea la oala...oare noi cand om vrea
Sabinutza
, unul de la Vladut si unul de la mine...e tare dulcica...si ca de obicei, are indeletniciri identice cu ale lui Vladi, lighean, suit pe lighean, tarait lighean cu fundu in sus (pana si ligheanul e la fel
), cosul de rufe uscate, e pe post de sanie...mey, ce-mi place si ca sta Sabinutza la pozat, "portretul" e f frumos cat si "preocupata"...eu tre sa alerg ca sa-l pozez...cand vede aparatul rade si fuge
, am sa-i fac si eu o sedinta foto cu ligheanul ![]()
Ele si Deny e durere, mey si iepurasul era adevarat? Doamne ce scumpica e ...si-mi mai placve unde bea laptic...cat despre pleata, nu-ti fac griji, o sa-i creasca...
Pupici la galatence 
Felis 
Madachan, mey, eu tin minte ca primul mesaj de la burtici era la Femina intim, apoi a aparut Odiseea, incerc sa-l caut, da nu merge cautarea...caut asa in arhiva, dau eu de el...poate ma mai ajuta cineva...si eu as vrea sa-mi mai salvez cate ceva...
Si la noi e lapovita
, aparie cat cuprinde
....nici nu ma obosesc sa zic ca m-am saturat
....cica de luni vine primavara...care luni? intr-o luni ![]()
aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
Bai oameni buni, la Suceava ninge in prostie....indata cred ca pica si net-ul
Corina pe bunica mea de acasa o chema Nemes, apoi s-a maritat si si-a schimbat numele, la fel si surorile ei. Un frate a avut dar care a avut la randul lui fete ce s-au maritat s.a.m.d....cea cu care tinem (familia) legatura mai des e fata lui cea mare ce e de-o seama cu tata si care l-a nasit (la cununie) pe frate-miu si i-a nasit apoi copilul. O chema Vatafu....ideea e ca am impresia ca s-a despartit de sot si e cu fiica-sa in Canada si sotul a ramas in Brasov cu baiatul....am impresia ca e mare afacerist pe acolo, din cate stiu eu...
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Casandra, ti-am admirat si eu puiutul...ne adunam mai multe moldovence
Si uite, ca sa-ti raspund si eu... Vladut al meu se joaca si singur cu masinile, le "conduce" prin hol, prin camere, cu lego, cuburi, se uita in cartuliile lui...se uita si la TV la Minimax (are desene favorite deja), la reclame nu mai zic...dar are si zile in care vrea sa stai cu el si atunci sa te tii...plimba-l cu tricicleta prin casa, du-l la scranciob in balcon...de-a ascunsa...sta si la bucatarie, cu castroanele de rigoare in fara, sita, palnia, polonicul....multe, multe ...facaletzul (l-am cautat odata de-mi venea sa ma duc sa cumpar altul, era insa bine dosit
), revistele n-au nici o taina ptr el, ca si servetelele, umede sau uscate...Acum descopera multe si cred ca e normal sa se manifeste asa...n-am ce face, strang dupa el...si gata...e nostim cand face si el "curat", isi pune cuburile in cutia lor, aduna masini si le cladeste intr-un haos dragut
...
Ce m-am intins....sorry...da stiti deja ca eu is mai limbuta ![]()
eveline spune:
Fetele iata primul nostru capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22273" target="_blank">aici si apoi capitolul 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23654" target="_blank">aici asta cam de-odata.....nu dau de cap 3 ca de la 4 in sus am inteles ca ati gasit...
Ana si Bianca-iubita

eveline spune:
Si pe www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=60&sortfield=topic&sortorder=desc&whichpage=32" target="_blank">aici va mai puteti "juca" si pe www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=60&sortfield=topic&sortorder=desc&whichpage=31" target="_blank">aici si bineinteles pe paginile dinainte si de dupa....is cam alandala uneori dar macar is la un loc...
Ana si Bianca-iubita

cassandra spune:
Multumim Aime pentru aprecieri, nici cu strengarelul de Vladut nu mi-e rusine
. Si Dragos are boala cutiilor, cutioarelor le care le tot aduna si in care isi tot pune jucariile. De servetelele umede nici nu mai spun ca nu mai stau in cutia lor ci pe unde apuca. La capitolul desene stam si noi bine ii plac mai ales The Power Puff Girls pe care tot le pupaceste pe ecran.
Ziare, reviste, cataloage, tot ce prinde rasfoieste pana ce ajung toate bune de aruncat. Si are o rabdare si o perserverenta de inger. Repeta de zece ori aceeasi miscare pana ii iese si mi-e drag de mor cand il vad cat de preocupat este.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
try spune:
Hai mai ca mai trebuie sa mai punem pe-aici mesaje de-astea controversate ca s-o scoatem pe Fulguletz din barlog. Eu cred ca n-a mai scos capu’ din cutie de teama sa nu dati voi cu rosii a propos de ce fulgi si ninsori cad prin tzara…
Cassandra, copii la varsta asta nu stau singurei. Cei care-o fac sunt exceptii si, daca o fac, o fac pt. putin timp. Mai e pana la varsta cand le punem cartile de desenat in brate si le zicem: “hai, fugutza la tine-n camera”. Au inca nevoie de raportare permanenta la cineva din jur.
Alex se joaca din ce in ce mai mult singur (dar nu neaparat singur in camera), o mai ia cateodata la colindat cu bicicleta lui prin casa (pe care n-o calareste, ci o impinge de coarne ca pe-un plug – noi zicem “iar a luat-o alex la arat prin casa”) sau cand se plictiseste isi mai gaseste cate ceva de lucru si prin alta parte prin casa decat unde stam noi sau mama, insa sunt scurte colindarile astea. Iar spre seara mereu se plictiseste de joaca de unul singur si ne ia de manuta sa ne duca unde vrea el, cere sa ne jucam cu el. Dar si el cand se plictiseste de jucarii si de joaca incepe si arunca cu jucariile prin casa, asaaa, a sictir…
Dar daca eu sunt acasa se tine clar dupa fusta mea oriunde ma duc…
Iar legat de jucarii… la varsta asta a lor orice obiect din casa e jucarie pt. ei: linguri, polonice, facaleturi, castroane, farfurii…. Si alex e atras de ele. Dar nu are voie sa umble peste tot si cu orice. Are sertarul lui de acareturi pe care-l trage si unde nu i-am lasat nimic periculos (cutite, furculite etc) si mai umbla la dulapul unde tin uleiurile. Le scoate mereu de acolo (aici sunt bidoane de plastic de 3 L), le pune la loc, dar cand ii zic sa le bage la loc ca plecam din bucatarie sa vedeti ce tacticos le aseaza. Ieri a pus el unul la loc si eu l-am ajutat cu al doilea bidon si eram grabita sa inchid usa la dulap si sa iesim din buc. Lui monsieur nu i-a placut cum am asezat eu sticla, asa ca mi-a deschid din nou usa de la dulap si a asezat frumos langa bidonul lui si bidonul pus de mine. Dar laitmotivul lui este golitul oricarui sertar la care are acces.
Pe mine ieri m-a durut burtica si vad ca si azi am o stare asaaaa, de parca m-ar durea. Nu-s ce sa spun. Nu e o durere clara, ci mai mult o senzatie ca ma doare, ceva difuz…sper sa fie totu-n regula ca la 9 sapt. la eco bebe arata bine. De fapt tanti nu mi-a zis nimic ca e ok, dar daca nu a comentat nimic de rau presupun ca era totul bine.
.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Corina75 spune:
quote:
Originally posted by eveline
Bai oameni buni, la Suceava ninge in prostie....indata cred ca pica si net-ul
Corina pe bunica mea de acasa o chema Nemes, apoi s-a maritat si si-a schimbat numele, la fel si surorile ei. Un frate a avut dar care a avut la randul lui fete ce s-au maritat s.a.m.d....cea cu care tinem (familia) legatura mai des e fata lui cea mare ce e de-o seama cu tata si care l-a nasit (la cununie) pe frate-miu si i-a nasit apoi copilul. O chema Vatafu....ideea e ca am impresia ca s-a despartit de sot si e cu fiica-sa in Canada si sotul a ramas in Brasov cu baiatul....am impresia ca e mare afacerist pe acolo, din cate stiu eu...
Ana si Bianca-iubita
Aoleu, cuscra, a trebuit sa iau mesajul de 3 ori de la capat sa pricep...
atatea legaturi, neamuri, etc Si la Brasov ninge cand nu lapoviteaza

, e o vreme de-mi vine sa dorm cu capu pe birou!!!! 
Corina si bb Andrei
24.11.2004daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei