Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
nu v-am uitat dar nu am prea fost in stare sa stau nici pe scaun...toti am fost raciti nasol de tot...dl alex a luat o viroza de la gradi si fiind baiat bun ne-a dat la toti pe rand
mai intai a luat mama, apoi eu, tatal meu si acum este ruxi bolnavioara...abia au inceput sa-i curga muciosrii...dar la noi a fost cu febra, varsaturi, scaune moi
sper sa nu faca si ea forma asta ca o sa innebunesc....singurul care nu a luat pana acum este sotul. deja m-am gandit serios si nu-l mai duc pe alex la gradi pana nu trece perioada asta rece.
cuscritzo
, pai cand a vazut davidutul
ce sotie batausa are ce-a zis...frate trebuie s-o trag de par sa-mi dea si mie ceva de mancare...asa ca face exercitii de pe-acum![]()
va pup pe toate si va urez un sf de sapt linistit
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
roserb spune:
Cookie, Ele, ce fetite frumusele aveti! Si iepurasul e mortal, ce l-ar mai smotoci ai mei copii. Bianca deja a inceput sa faca presiuni ca vrea si ea un caine sau o pisica, dar , cunoscandu-l pe al meu sotz, cred ca atata timp cat nu stam la casa, lucrul asta nu va fi posibil. Eu am avut pisica vreo 12 ani, era ca un membru al familiei si am suferit o gramada dupa ea..
Vad ca din cuminte ce era , a inceput si domnul Mihnea a faca bazdacei, in sensul ca daca nu-i convine ceva tipa, dar TIPA, nu asa in gluma si se mai da uneori si cu fundul de pamant , ceea ce imi displace total, asa ca il ignor si merge. Basca ca ne mai trage si cate o palma cand ne e lumea mai draga. Bine, chestia cu palma stiu de unde a invatat-o , asa ca nu ma mira prea tare
.Si el e in plina perioada de explorari, escaladari/demolari de dulapuri din bucatarie, ca si Try, i-am lasat acces la niste sertare "nepericuloase", isi scoate tacticos cratitele si tigaile de acolo, apoi le aseaza la loc, e tare fericit. In schimb nu reusesc sa-l dezvat de matura, are o adevarata pasiune, cum o vede, cum incepe sa faca curat, si-a gasit vocatia!
A inceput sa spuna cuvinte noi si in continuare este foarte lipicios si iubaret, in general e un copil tare cuminte exceptand momentele de "furie". Si domnisoara Bianca parca s-a mai linistit un pic, isi gaseste de joaca singura pentru perioade lungi, uneori chiar 2 ore nu stiu ca am copil in casa, acum e pasionata de calculator, desen, puzzle, in concluzie la noi e o perioada de liniste relativa (asta ca sa-mi para rau ca incep serviciul).
Paxela, Monica, multa sanatate copiilor. Noi parca iarna asta am scapat mai ieftin cu virozele, fata de ce dezastru a fost anul trecut. Nu au fost raciti decat de 2 ori fiecare, ceea ce e rezonabil, avand in vedere contactul cu gradinita. Monica, nu stiu daca are sens sa-l mai tii de acum acasa pe Alex, in perioada imediat urmatoare se cam termina tot ce inseamna viroze si alte cele pe la gradinita.
Dutzi, probabil ca trebuie sa-i lasi un pic de timp sa se obisnuiasca cu noul loc, cred ca incet-incet ii va trece si teama. Incearca sa-i pui in baie vechile jucarii,daca nu cumva ai facut-o deja.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
Paxi... sanatate multa lui Silviu si mii de pupici scumpului mic... Nici nu am mai intrebat de el cand am mai vb pe mess
ce nesi sunt 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Buna fetelor....am avut gura pocita....a picat net-ul, abia acum am intrat si eu sa vad ce ati mai postat
Cassandra, forumul merge mai greu in orele de varf ale zilei pentru ca e foarte aglomerat la care mai adaugi netul ce merge greu la astia cand se strica vremea...

Dutzi nu stiu cat e de indicat ce-ti spun eu acum, nu cred ca-i foarte bine dar intr-un asemenea caz de "extrema urgenta", eu as incerca sa fac baie cu copilul....adica sa ma bag si eu in cada, poate daca puiul tau te vede si pe tine acolo o sa fie mai linistit si-i mai trece frica....ma gandeam si eu, asa as face daca as fi in locul tau si as fi in pana totala de idei.....sau sa incerci sa-i dai o jucarie preferata cu care doarme de exemplu (chiar daca n-ar avea ce cauta in cada)....ideea e sa faci ceva sa se simta copilul in siguranta asa cum il cunosti tu....poate merge....
monica dorim insanatosire grabnica, grabnica la toata lumea...
Si nu in ultimul rand pupam cuscrita si ginerica...
Ana si Bianca-iubita

aime spune:

din pacate
Delia, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau...la noi s-a intamplat sa facem baie la nasii lui la Galati, in afara de casa si la mare, la hotel si n-am avut probleme...eu stiu, poate ca intr-adevar simte schimbarea. Cu somnicu' cum e? Nici daca-i pui scaunelul lui ala frumos de baie nu sta?
Va uram sa va adaptati repede si bine si sa ne povestiti cum e in casa noua 
Cookie, mey si lui Vladut ii place reclama cu Milka, iar la cele cu catei
...nu mai zic (mai ales de cand am dus-o pe catica noastra la ai mei), in general la cele cu animale...
Fulgule mi-a placut muuuuuuult citatul tau ![]()
aime si
Vladimir, 1an+
danette spune:
Apai reclama la Milka este si la noi in TOP...urmata de cea la Orbit cu leul si fetitza cu dinti albi la laptele
... sa vedeti ce rage fata mea;;; UAU, UAAAU! - imaginati-va ca o viseaza noaptea in somn cred, fiidca face ca si leul in timp ce doarme...reclamele la Whiskas (pt. pisici) iarasi sunt f. apreciate
Animal Planet este post-ul TV favorit sau National Geo... in final tot ce este cu animale este SUPERR.
Fain citatul Fulgule![]()
Si apropos de carti am primit recent [b]Copii sunt din rai[/b de dr. John Gray... asa ca am inceput-o si pe asta... de curiozitate
Sunt curioasa si cand o sa reusesc sa termin de citit 3 carti psiho![]()
Ieri a primit o tricicleta si este "lesinata" dupa ea.. numai in ea sta...
aseara a fost spectacol
... nu se putea opri din rasete si zambete asa de fericita a fost!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
andreap spune:
Buna si de la mine
Am vazut si eu ceva din capitolul 2 de la "mamici..."..eu nu par,asa ca probabil v-am descoperit mai tarziu
..Si numa lasa sa caut,e serverul aglomerat![]()
Mariuca e si ea fascinata de copii..dar mai mari..sa vedeti ce frumos se joaca cu verisorul ei de 8 ani
.Cu astia mai mici..nu prea prezinta mare interes
.Plus ca daca se apropie de jucariile ei..jale mare!
Noi suntem la extrema cealalata cu bautul apei:bea enorm de multa apa!Si umple la fel de multi pampersi![]()
Mergeti la Babyexpo fetele din Bucuresti?Noi mergem maine dupa amiaza..poate ne vedem
Pupici
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Ce vroiam eu sa va intreb de mult si tot uit: (asta off topic)....scrie in instructiunile de la cuptorul cu microunde ca pot baga in el (si uneori e chiar obligatoriu)recipiente pe care sa le acopar cu folie. Ziceti-mi si mie despre ce fel de folie e vorba, ca eu nu stiu decat de cele doua: cea care pare (este) metalica, stiti voi, folia in care mai coacem noi una alta la cuptorul normal, dar aia nu are metal in ea....o pot pune le microunde???; si mai e folia aia cu care acoperim una alta, cea transparenta si care ma gandesc ca s-ar topi daca o bag in cuptor. lamuriti-ma si pe mine va rog!
Cum am eu "noroc" sper sa nu se duca postarea mea ca prima dintr-un nou capitol....cine are parola de la "mami..." sa deschida un capitol nou....si dati-mi si mie parola va rog ca m-am prins eu cum se deschide un capitol nou, dar cum se inchide cel vechi, ca asta nu mai stiu?....sper sa n-am iar "gura pocita"...

Ana si Bianca-iubita

Corina75 spune:
Cuscrita draga te
, ce mai face odorasul meu de nora mica si scumpa???
de la Andrei
...
Nu stiu ce sa-ti zic cu folia ptr cuptorul cu microunde, eu il folosesc doar ptr incalzit mancarea...si o las la temp mica sa nu improaste.....cat despre cap nou, s-ar putea sa nimeresc eu in cap de lista....
Danette, vad ca ai mai multe carti ca mine, spor la citit, ca eu nu cred ca reusesc f curand...
Si noua ne plac reclamele cu Milka si Orbit, si aia cu 'preturile mici', si mai multe, doar ca noi ne manifestam printr-un chiot de bucurie care nauceste urechile celor din jur...are piciul un ticnal de mie imi vibreaza timpanele 5 minute...![]()
Daniela Gina, te pup, stii tu de ce, mai vb..
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
aime spune:
Eveline eu folosesc folia aia transparenta la MW (acopar vasul de yena si o intep de cateva ori cu scobitoarea) nu se topeste, e rezistenta, cea metalica stii ca nu se foloseste.