Copilasi nov-dec 2004 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu am gasit sub cu nr. 4 din mamici de nov-dec 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25175&whichpage=3" target="_blank">aici

Dar mai devreme de asta cred ca s-au pierdut caci nu se arhiveaza mai mult de 84 de pagini si deci posibil sa fi pierdut primele 3 subiecte. Eu deja eram insarcinata in 13 sapt. in capitolul 4...

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetishcanelor, suratelor, unde mey e primavara asta? eu vreau sa fie cald sa port fusta mini si tricou cu burecu gol, ca doar nu facui toata iarna suta de flotari pe noapte(ionico_du, mey...vreai sa-mi faci concurentza?)

eu fusei bolnava tare...o raceala plus sinzuzita mea cea de toate zilele si uite asa am zacut rau de tot , ma rog, cat ma lasa David .

mariussiminiuc(mey dar ce nick ai ...ti-am mai zis , asa e?), si eu am aceeasi problema cu David si lichidele...nu stiu cum sa-l conving sa bea mai mult, si am incercat n factoriale variante: cu canutza, cu bibe, cu ceai, cu sucuri(desi eu sunt anti sucuri) si abia isi uda buzele si daca cumva a luat ceva mai mult in gura o scuipa pe jos

mey fetilii, asa ma zgandaritzi voi cu madam dolto asta......nu pretind ca sunt psiholoaga lu peste, in afara unor lecturi de specialitate, rarutze, n-am nici in clin nici in maneca cu psiho, dar pe bune, ca prima parte a cartzii mi s-a parut ca madama dolto sare calu bine de tot..de fapt, asa sunt psihologii astia mey...tre sa fie ei un pic nebuni ca sa-i inteleaga pe nebuni...
na ...poate si firea mea practica si matematica nu ma lasa sa inteleg fabulatziile lu dolto ....si subscriu la ce a zis Roserbina legat de simtziri si alte alea..
poate am sa scriu aici un citat din carte care m-a amuzat teribil, daca o sa am timp..

pupam o nora Ruxitza(monica) caftitoare...mey mey...sa-i pregatesc terenu lu David?

am rasfoit capitolul de gravidie dat de aimeiutza......hai ca eram adorabile de-a dreptul...cu boraturile de rigoare, la unele dintre noi

...am incerat sa nu ratez nici o pozita din cele care v-ati anuntzat cu poze noi...

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felis,cred ca cel mai bine ar fi sa mergi acolo unde ai depus dosarul sa vezi care e problema.Mi s-ar parea normal ca cineva sa te anunte daca este ceva in neregula,dar la cum merg treburile in tara asta...Multa bafta iti doresc. Multi la Mihaita cel somnoros.L-am vazut si eu in sfarsit.E un scump!

Eveline,bine ca ai arvunit-o pe Bianca la un baiat tare frumos,manca-l-ar mama de scump! Dar sa stii ca noi ramanem admiratorii din umbra.

Try,asa cum spuneam am incercat toate variantele de canite si pahare.Pana la urma ne-am oprit la un pahar cu pai,din care mai bea din cand in cand dar nu suficient sau nu atat cat as vrea sau as crede eu ca trebuie.Eu de exemplu,beau foarte multa apa,ajung cateodata si la 2 litri pe zi,dar el nu vrea si pace.Isi uda buzele cate un pic si gata.De asta eram stresata.Dar vom vedea noi cum o scoatem la capat.

Cassandra,ai un smecherut tare simpatic.Poza asta mi-a placut tare mult.

Cristina,eu i-am dar lui Robert cand a fost racit si dupa,in perioada de convalescenta,Pikovit si SanaSol,cica pentru pofta de mancare,dar la noi n-au dat rezultate spectaculoase.Chiar a mancat mai putin decat manca de obicei.

Mai pup un pui frumos cu ochi verzi si pe mama din dotare si apoi va iau pe toate la rand si va las.Ca sa mai avem ce vorbi si maine.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Mihaela, tare as vrea sa-ti dau un sfat cu privire la problema ta cu lichidele, dar... nu stiu ce sa zic! Matei bea la ceai de m-a zapacit! Sare lejer de 1l zilnic! Unde mai pui si 150 ml suc de fructe (morcovi+mere+portocala) facut in casa, de mine, la storcator. Daca ii dau sticla de ceai plina, n-o ia de la gura pana n-o termina... daca ar face asa si cu laptele, ce bine ar fi! Dar nu, lapte bea foarte putin, si numai pe timpul noptii, in somn. Ziua nu reusesc sa-l fac sa bea nici 10 ml!!!!
Asa ca, eu am problema invers: mi se pare ca bea prea mult (am citit undeva ca ar fi bine sa bea zilnic in jur de 500 ml, max 1l, pentru ca, daca bea prea multe lichide, nu mai are pofta de mancare).
Si schimb la scutece... Mi le umple pana la refuz! Daca mi-a baut aceeasi cantitate (deci peste 1 l zilnic) de CEAI DE CEAPA o perioada de cateva zile bune cand a fost racit si tusea... iti dai seama! Eu n-as pune limba pe asa ceva, dar sa beau 1 l pe zi!!!!!!!!!!!!!!
Deci... ce sa-ti zic, ca sa te ajut? Poate ca ei stiu mai bine de ce au nevoie...
Ai incercat sa indulcesti ceaiul? Poate daca ii cumperi zahar brun? Eu cu din asta i-l indulceam, ca acum am trecut iar la ceai granulat (l-am gasit la oferta!!!!) Sau, uite, stiu un baietel caruia ii placea la nebunie limonada: lamaie+apa+miere. Poate i-ar placea sa fie ceva mai acrisor lichidul respectiv...
Nici nu stiu ce sa-ti mai zic... dar sunt convinsa ca, daca i-ar fi sete, ar bea orice!
Poate daca faci mancarea mai sarata... (asta nu sunt convinsa ca e un sfat bun, dar imi statea pe limba).
Pupici si numai bine!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... m-am luat cu problema CIC-uli si am uitat sa va multumesc tuturor celor care mi-au vazut somnorosul

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Felis, de ce nu pui pozele cu somnorici in semnatura, ca tare as vrea sa le revad, dar nu mai stiu la ce pagina le-ai postat...

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, nici la noi n-au venit banii pe februarie...
Oooof, acu' suntem la mana lor!

Vazut piticei dragalasi (Mihaita somnorosu', Dragos smacherosu'), placut, pupat
Las' ca va pun si eu poze cu catzariciu' meu, ca numai asta face toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Uitati aici :Sabina nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

felis si aime

noi abia am venit de la vaccin, cel ptr. rubeola, si iaca abia a adormit piticoata de cucuiata mica; nui maraiata dar ar vrea sa se joace continiu, iar mie mai devreme imi era un somnnnnn, de-mi venea s-o inghit si ea nu vroia sa doarma in ruptul capului; acu o jumate de ora a adormit si Arisa; sunt rupte amandoua de oboseala, ca am fost cu Arisa si prin parc dupa ce i-am facut vaccinul lui Emily si s-a zbenguit o gramada, Arisa nu Emily, Emily doar facea curat in parc, adunand tot nisipul si aruncand-ul la cosul de gunoi, iar spre casa mi-au adormit amandoua in cosul de bicicleta; acusi ma duc sa mai termin din treburi si mai arunc cate o coada de ochisor si pe-aici!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetele.....nu ma pot abtine sa nu va zic ca la noi ninge in continuare....e ca la nebuni...

Mariussimiuc, Bianca mea e in aceeasi situatie....nu bea mai nimic. Suc de fructe DELOC, dar la capitolul asta nu-mi fac griji caci mananca fructele; ceai DELOC caci nu-i fac (de cand mi-a zis o doctorita ca ceaiul provoaca anemie si nu trebuie dat decat atunci cand copilul e bolnav si e musai); apa - o gurita doua pe zi si numai daca a mancat ceva dulce sau sarat (pufuleti).
Una peste alta eu nu-mi prea fac griji caci bea laptele de dimineata si seara, ciorbita la pranz e destul de lichida si iaurtelul as putea sa-l bag oarecum tot la categoria semilichide.....ma gandesc eu asa omeneste ca n-o muri de sete si n-o bea.....daca are de baut bea, daca nu inseamna ca n-are nevoie....
Fulguletz bine ai reaparut, daca pot zice asa, chiar ma gandeam ce mai faci, daca n-ai patit ceva....si iata ca ai fost bolnavioara....insanatosire completa iti dorim...
ionela tre sa fi fost tare dulce Emily facand curat in parc...si mi le si imaginez pe amandoua dormind in cosul de la bicicleta....scumpele de ele...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput