Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
cassandra spune:
Buna dimineata piticilor si mamicilor,
Vad ca pe ordinea de zi ar fi azi subiectul lichidelor. Si chiar ati pus degetul pe rana pt ca la noi situatia sta invers decat la alti copilasi iar chestia asta m-a ingrijorat intr-o perioada. Dragos bea f multe lichide: ceai (vreo 2 sticlute), suc (o jumatate de canuta), plus laptele de rigoare dimineata si seara. Nu stiu de unde e setea asta pt ca nu ii dau mancare sarata, dulciuri nu prea mananca (ma refer la cele facute in casa pt el pt ca in rest nu ii dau mai nimic din comert decat biscuitei), mancarica pe care o papa nu e uscata pt ca papa ciorbica in fiecare zi la pranz iar din meniu nu lipseste iaurtul in fiecare dimineata. dar cert e ca bea lichide la greu si tare ii place sa bea mai ales din paharel.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
cassandra spune:
Am uitat sa multumim pentru aprecieri (FelisCookie, Eveline, Mariussimiuc).
si noi ii admiram mereu pe toti copilasii frumosi si zglobii si le dam la toti un pupicel.
Eveline, intr-adevar la cat de mare e Suceava sunt destule sanse sa ne fi ciocnit prin parcuri sau prin oras.
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by eveline
ceai DELOC caci nu-i fac (de cand mi-a zis o doctorita ca ceaiul provoaca anemie si nu trebuie dat decat atunci cand copilul e bolnav si e musai);
eveline, m-ai speriat rau de tot cu faza asta cu anemia... Asa o fi? Adevarul e ca Mateiasul nostru nu prea pune pe el, dar noi zicem ca, daca si noi suntem slabanogi, copilul cu cine sa semene? Pe de alta parte, noua ne-a recomandat dr. sa bea cat mai multe lichide dupa ce a facut operatia de hipospadias, asa ca... nu stiu ce sa zic! oricum, de azi incerc sa-i mai raresc ceaiul, dar cum, ca el numai asa adoarme, cu ceai... In plus, dupa o partida buna de joaca, mi-l cere mereu: "teee, teee".
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Multumesc dragele mele pentru sfaturi si incurajari in ceea ce priveste lichidele.Eveline,si Robert papa foarte bine la pranz supica sau ciorbica.De multe ori ma bucur ca papa ditamai castronelul cu supa,asta in detrimentul felului 2,dar macar asa mai compensam lipsa de lichide.Uite,cum spunea si Daniela de Matei,care bea cate un litru de lichide.Pai daca Robert bea 150-200ml este sarbatoare.Am sa incerc si varianta cu limonada,dar fara miere.Sau cu miere...nu stiu...voi vedea.Culmea e ca atunci cand ne vede pe noi ca bem apa sau cand vede paharul cere:"a-pa-paaaa".Dar ia o gura si p-aia arunca paharul cat colo.
Fulgule,da mi-ai zis de nick.
Ce sa fac? Atat m-a dus capul,atat am...
Cookie mama si voi tot cu ligheanul?
Eu deja m-am saturat sa-l plimb cu ligheanul prin casa,dar pentru el nu este distractie mai mare.
Pupici pentru nazdravana.
Iar in ceea ce priveste indemnizatia,nu cred ca ar trebui sa ne resemnam cu faptul ca suntem la mana lor.E adevarat ca de cele mai multe ori mori cu legea-n mana,dar daca e vorba de drepturile copilului meu...Cred ca trebuie doar sa stii sa-ti ceri drepturile.
Pupam si cucuietele somnoroase! Cred ca erau adorabile dormind acolo in cosul de la bicicleta. 
Astazi dimineata Robert a cerut la oala "pi-paa",a venit la mine tinandu-se de putza si taraind oala dupa el.A fost sau nu o intamplare,nu stiu,dar sper sa se mai repete.![]()
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
paxela spune:
oti
nu m-a suparat nimeni doar ca nu mai am timpul necesar sa si scriu, citesc tot zilnic dar cu postatul mai greu
acum ne laudam cu o raceala urata cu febra peste 40 sambata si 39 duminica cu toate antitermicele plus otet spirt etc,
cu multe kg
adica 8,5 ( mai scazuram putin ce sa facem) iar dr astia sunt foarte linistiti nu se ingrijoreaza bine acum ce sa zic in inaltime creste analizele sunt ok iar de mancat pauza ( acum racit cu gatul rosu tot ce baga in gura varsa
)
au mai iesit si 2 dinti jos cu crizele de rigoare ( alt motiv de scadere a kg) si acum avem 4 jos( unul e doar un colt) 4 sus si 4 maselute
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
danette spune:
Cookie, este foarte frumusica Sabina ta... mi-au placut tare mult pozele ei, in special: Portret de fetitza...
In privintza lichidelor, Iris bea enorm de multe... cere extrem de des apa, suc, ceai... laptele il bea dimineatza si seara... dar problema la noi e PAPA...
Poate ca din cauza ca e plina burtica cu apa nu are pofta de mancare... la noi e un chin... cand va aud ce mancaciosi de copiluti aveti unele din voi.,.. si imi aduc aminte ce show este la noi cand e ora mesei...
Mie ciuda de numa-numa cand ii tot pregatesc una alta si vad ca nu mananca, ca trebuie sa arunc ce-am facut. Uneori nu mai am nici un chef sa-i fac de mancare fiindca pur si simplu nu are nimic preferat... toate mancarurile sunt acelasi lucru pentru ea.
De cateva zile refuza si iaurtul pe care pana acum il manca, nici brei-urile nu-i mai plac... bine totusi ca bea laptele.
Mi-e si frica sa trec pe lapte de magazin cu ea... ca ala nu mai e dozat cu vit., Fe, Ca....
Si apropos de asta, ce lapte imi recomandati: DORNA? MILLI? FULGA?
ZU-ZU? (nu stiu daca marcile astea sunt peste tot in tzara,dar..)
in schimb daca ar primi covrigei, pufuleti, piscoturi, turta dulce, si alte aiureli... ar manca, mey!
Fulgule imi pare bine ca ai revenit... sper ca te simti mai bine... despre care carte a lui Dolto vorbesti?
Ionela te
... nici nu stii ce ma bine dispui cu postarile tale... rad singura citind ce au mai facut Arisa si Emily..si eu mi le-am imaginat dormind in cos...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
andreap spune:
Buna si eu..la spartul targului
Am vb dimineata cu al doctor,care mi-a zis sa-i fac D-ul injectabil,dar mi-a dat alta schema
..adica ii fac 3 doze,dar las pauza intre fiecare cate 3 zile
..nu mai inteleg nimic....
In rest..suntem bine,rasfatate,mai ales ca a venit bunica pe la noi si avem cornitele pana in tavan crescute![]()
Pupici si o zi buna
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Corina75 spune:
Meeey, iar umplura-ti inca vreo 2 pagini si ma iau astia la ochi la servici ca nu pot sa nu le citesc.....
...
Multumim de aprecieri pentru piticutul Andrei (Felis, mariussimuic)
. Pupam si admiratorii din umbra ai noricii mele Bia iubita si bineinteles trimitem cei mai multi
la Suceava 
...
Cu lichidele, mey fetele, noi nu ne plangem, doar ca Andreiutu bea mai mult seara, are bibe-le cu apa plata la indemana si cand vrea sa bea ni-l aduce sa-i dam...si pe urma fuge cu el sa puna apa pe mobila si sa dea cu mainile in ea....si se bucura nevoie mare....
Eu nu i-am dat ceai deloc, rareori suc natural....doar apa si laptic. Inca bem Milumil 3, dimineata si seara cate 180ml, uneori si noaptea....
. Se zice ca e f bine sa-i dai daca poti macar pana la 2 ani lapte formula, ca e mult mai bun decat cel de vaka...
Si eu sunt de parere ca fiecare pitic e cu felul lui...unii beau mai mult, altii nu...nu trebuie fortati...
Iar Andutu mic e fff mancacios, papa tot si daca vede ca s-a asezat cineva sa manance hop si el sa guste....
Paxela, sanatate multa la puiutul Silviu, Danette, pot sa-ti trimit cartea lui Dolto, de care vb Fulguletz, spune-mi daca vrei (eventual da-mi PM cu adresa ta..)
Mamicii Ionela de departe 
multi
, ce curajoase sunteti sa va duceti peste mari si tari..si sa puteti trai acolo...eu am facut un curs de japo aku vreo 3 ani si nu m-am dat in vant dupa profesorii aia nici aici, d'apai sa le vad fetzele toata ziua... (pardon...nu vreau sa te supar)
Daniela, ai gasit ceva interesant pe linkurile alea?
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Corina75 spune:
Aoleeeeeeeeeeeu Miha, aveau fetili dreptate, uite cum ti-am pocit nick-ul.....scuzeeee, din repezeala....
![]()
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
cassandra spune:
Fetelor,am si eu o intrebare: copilasii vostri se joaca si singurei in camera? pt ca Dragos al meu sse joaca tare frumos cand are companie dar daca te ridici sa pleci ori plange din toti rarunchii (asta e o tactica mai noua pe care o foloseste de cand ii ies dintocii
) ori se ridica si el si vine dupa tine, asta daca e bine dispus.Rar sta singurel si se joaca. Ori s-a plictisit de jucarii pe care le arunca de colo colo si pe care le baga in seama doar daca te joci si tu ori am gresit eu pt ca l-am tinut mereu in preajma mea
.