Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 46
suede spune:
Buna!
Ce mai ziceti?Stie cineva vreo agentie organizatoare de nunti in Ploiesti sau Targoviste???
Pls help!!!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
andreea_trend spune:
Intreab-o pe Ralucah... poate ai noroc sa vina
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
silda spune:
andreea_trend, ar fi foarte dragut din partea ta daca ai putea sa-mi trimiti oferta de mail. din cate stiu eu, la hilton poti aduce toate bauturile,platind taxa aceea de servire(la crowne nu,doar spirtoase si alea fff greu).
de asemenea, daca ai si alte oferte, ar fi suuuper...
eu am oferte de la parc si crowne.daca nu le ai, ti le trimit oricand...desi, daca ma gandesc eu bine, tu parca faci la sofitel
adresa mea de mail este(una dintre cele multe):ana_tudor2006@yahoo.com.
multumesc anticipat!
te pup si iti urez o seara placuta!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by silda
andreea_trend, ar fi foarte dragut din partea ta daca ai putea sa-mi trimiti oferta de mail. din cate stiu eu, la hilton poti aduce toate bauturile,platind taxa aceea de servire(la crowne nu,doar spirtoase si alea fff greu).
de asemenea, daca ai si alte oferte, ar fi suuuper...
eu am oferte de la parc si crowne.daca nu le ai, ti le trimit oricand...desi, daca ma gandesc eu bine, tu parca faci la sofitel
adresa mea de mail este(una dintre cele multe):ana_tudor2006@yahoo.com.
multumesc anticipat!
te pup si iti urez o seara placuta!
sunt un ursuletz(adica o ursulica)
Da dupa lungi cautari fac la H Sofitel...
Am fost si la Crowne si la Parc, mi-au placut amandoua insa nici una nu mai avea liber pt salile mari....
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Am intrat sa va spun o seara faina! Noi plecam la party, la cumnatica!
In alta ordine de idei...am tot intrebat, strigat si nimic! FREIA esti ok? Eu sper ca da, pentru ca nu ai mai aparut demult si imi faceam ganduri... Te rog, da-ne si noua un semn....sa stea si mama homida linistita!
So apropos...nici un domn/doamna moderator nu ne salveaza si pe noi? Cata? Sa nu ma bateti...da' e pagina 31 si ma gandeam....da' promiteti ca nu mi-o iau??? Multumesc, dragilor!
Hai pupici
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by suede
Buna!
Ce mai ziceti?Stie cineva vreo agentie organizatoare de nunti in Ploiesti sau Targoviste???
Pls help!!!
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by suede
Buna!
Pls help!!!
ralu_trancu spune:
Salutare.
M-am indragostit azi de niste pantofi. Merg la fix pentru nunta. Imi place modelu si se pot face pe colorul dorit. Si sunt si buni ca pret pt dorinta mea. cam pe la 250 ron, toc cui de 5-6 cm si elegantiiiiiii.
M-am mai uitat dupa voal. Nimic. Oribile.
Poze vechi si noi
krelia spune:
'mnaseara!
in asteptarea jumatatii in curand barbierite - va sfatuiesc sa dormiti cat mai mult pana duminica....sa ne..obisnuim..cu noua ora, fratilor...ca deh...vine peste noi, si vorba aia...ora 3 devine ora 4...si..somn de dimineatza..canci ..ca sa ma esprim plastic
altfel...e bine...companie de la fete si suntem ca noi.... si lumina de la veioza dp noptiera, ca sa nu se sperie oareshce
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dana_micu spune:
salutari fetele,
voi de unde v-ati luat pantofi de nunta?di n bucuresti ma refer...
eu nu stiu de unde sa incep sa caut..astept idei. multumesc