Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 47
ralu_trancu spune:
depinde de ce iti place. eu imi voi lua de la veronesse ca am gasit ceva super.
quote:
Originally posted by dana_micu
salutari fetele,
voi de unde v-ati luat pantofi de nunta?di n bucuresti ma refer...
eu nu stiu de unde sa incep sa caut..astept idei. multumesc
Dana mamica fericita de Bianca si bebe David
Poze vechi si noi
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana , cate torturi ai? nasa ta are tort?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Gio...cum la mine nu se va da pachet pentru acasa ci marturii....ca se vor uita toti ca la urs...nu vad de ce nu as sari si peste tortul nasei
Acum la modul serios...asa e cum zici tu nasa are un tortulet micut pentru ea...eu am sa vorbesc cu nasa mea sa vad ce zice ca poate nu ii trebuie si atunci nu il fac...mai bine ii cumpar altceva...ceva dragut!
...dar am observat la toate nuntile din Ardeal ca se aduce o data cu tortul miresei si tortuletul cel mic pentru nasa!
Te pup Gio....piciu ce mai face?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
andreea_trend spune:
Iiiuuuuhhhuuuuu... mai e cineva pe aici... sau dormiti in post pt sambata... hhhmmm
Sun sa bei si pt noi ....
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
dyadya spune:
Deci, fetelor am intrat si eu aproape de miezul noptii sa va urez noapte buna!!
Ma bucur ca v-a placut de Bozo; andreea_trend, nu l-am pescuit de la Jibou, ci el pe acolo haladuieste, in sensul ca este arondat in curtea bunicilor lui iubi. Krelia, sa golaneasca , de ce nu? Daca donsoarele de Bucuresti nu-i vor, isi gasesc ei niste tarancute rumene!!!
In alta ordine de idei, si revenind la subiect, am fost azi la invitatii si dupa ce mi-a facut tipa de acolo textul mumos, si mi l-a scos pe hartie sa-l arat si la ginerica, avu neuronul meu un zvacnect si intreba: auziti, dar sper ca aveti modelul asta pe stoc! raspuns: aaa, sigur nu-i problema, uitati sun chiar acum la depozit sa ne asiguram. Si...surpriza....fix pe asta nu-l mai au!!! Cica marti li-l trimit, asa ca ma duc abia saptamana viitoare sa dau bun de tipar.
Uitai sa va zic ca ne-am luat pahare dar n-am facut si poze la ele asa ca mai asteptati cu vizionatul!
Gata, la nani cu mine, ne auzim dimineata!
Diverse pentru nunta
Rallu spune:
Hai sa nu raman mai prejos cu animalutele.
Desi recunosc ca eu personal am detinut temporar numai animale dubioase (1 bucata iepure, 1 bucata cioara, 1 bucata soim, 1 bucata pui transformat apoi in aceeasi bucata gaina si, timp de vreo 2 zile, una bucata caras pescuit de tata care apoi se balacea in cada).
Dar...nasa are 2 ciobanesti tare frumosi.
Asta micu pe care-l prezantez acu' (pe numele lui Ass) cica ar fi barbatul familiei, numai ca lady a lui mai are ceva de asteptat ca sa se faca baiatu mare.
E drept, nu-mi apartine, dar e frumusel foc si ne-am jucat pe cinste impreuna.
Poza o bagai tot la Pregatiri...din obisnuinta.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neata,
Da, da...va zic de acum, pt ca maine la prima ora tre sa fiu la aeroport sa culeg una bucata super prieten, super make-up artist la Hollywood..deh
Noi ne-am intors de la party...baute, dansate, barfite, bataie cu frisca si sampanie...a la gasca cea trasnita!
Acush ma'c si io sa spal "jegu" si apoi un nani pana la 4.30.
Ne auzim maine...cand o fi...adica azi!
Si apropos...forumul arata ora Romanikai acum. Ne pregatim pt schimbarea de sambata, care mie imi place! Caci va fi luminaaaaa la 5 cand scot copkilu afara!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Neatza
Mama da' ce mai scrieti. Incerc si eu sa recuperez, dar nu am nici o sansa. Si ... aici nu va mai deschide nimeni un nou capitol? Ca la pagina 32 nu imi aduc aminte sa se fi ajuns vreodata.
Bun venit noilor miresici....ca vad ca sunt multe de cand nu am mai intrat eu.
Krelia trece-ma si pe mine pe listuta cu nasici, te rog, pe 3 iunie.
19+
POZE
ralu_trancu spune:
Daca tot v-ati obisnuit sa va scriu cate ceva de dimineata, va scriu, cu toate ca nu am prea multe de spus. Numai sa nu ma dati disparuta. Am o zi fff plina azi. sa speram ca scap cu bine.
Poze vechi si noi
dyadya spune:
Neata fetelor! a.cicel, bine ai mai venit si pe la noi! Ce face BB?
Rallu, superb exemplarul...cred ca as sta toata ziua bot in bot cu el!!! Ce iti mai fac bolnavii? Cum e ginerele cu mersul? Se descrurca? Dar mama ta? Cum se mai simte?
Diverse pentru nunta