Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 45
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ce chestie naspa, sa trebuiasca sa dai spaga ca sa te lase cu fotograful tau...
Da, pt fotograf si pt a avea ora pe care o vrei...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
ooana spune:
Ce fac Duoamnele???
...e super vremea...parca nu iti arde de nimk altceva decat de o plimbare lungaaaaaaa....
P.S. Ursuletul e la loc de cinste pe noptiera de langa pat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Mama cat ati scris. va petreceti, ha?
Nu am citit inca tot, dar promit in cursul zilei de azi.
Noi, adica eu, am rezolvat cu muzica pt. nunta si am vorbit pt. tortul miresei si a nasei si tot de acolo cumpar bombonelele pt. marturii.
e mult 200-300 euro pt. muzica?
problema e ca am vb. cu tipul, cel mai meserias din Alba, si nu l-am intrebat pretul. dar intr-o sapt. imi da raspuns daca vine la mine la nunta sau nu. ca mai are pe cineva pe 19 aug., dar nu mai stie nimicx de pers. respectiva. si a zis ca-l mai astepata o sapt. daca nu, vine la noi.
Mai am pe inca unul, care face cu 10 mil., dar ca ma cunoaste, pt. mine mai putin.
acum sa vedem ce zice primul, daca nu si al 2-lea e ok si numai lucruri bune am auzit.
Tortul nasei, tot noi trebuie sa-l platim? cat e de mare? nu ajunge unul mic? ca doar nu da din el la nuntasi.
Cam atat, dar tot e un pas inainte.
gagicute, tarancute.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Giova
Tortul nasei, tot noi trebuie sa-l platim? cat e de mare? nu ajunge unul mic? ca doar nu da din el la nuntasi.
Cam atat, dar tot e un pas inainte.
gagicute, tarancute.
Gio cum adica tortul nasei ....... adica tu vei avea 2 torturi la nunta... sau am inteles eu gresit?
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
balkina spune:
Fetele ....voi pentru machiaj ce produse folositi, in general.
Care ar fi cele mai bune produse pentru un machiaj exceptional?
Ca pe mine insista sa ma macheze cumnata-mea (se pricepe ce-i drept) dar tptusi vreau sa-mi aleg eu produsele. Pentru ruj si fond de ten: care dureaza cel mai mult?
Intrebare si pentru fostele mirese, poate au tras cu ochiul la make-up artistele lor cand le-a machiat.
Vi pup pi toati!
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
Carmen_Marieta spune:
ajutorrrrrrrr, fetelor dintre toate miresicile nu face nimeni cununia la sectorul 2?? vreau si eu sa-mi spuneti cum se unge lumea pe acolo.......
andreea_trend spune:
Eu fac la sectorul 2, insa la fel ca tine nu stiu ... sa vedem daca stie cineva....
Eu sunt in cutare de pile, daca aflu ceva te anunt...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
silda spune:
Boooo!!!
Am citit cu mare atentie mesajele voastre si vreau sa multumec foarte mult fetelor-Moko, Krelia, Pepenash,Ralucah,Sunnyday, Divinegirl, SunSmile(scuze daca am omis pe cineva, e fara intentie)-sunt mesaje f deosebite care m-au impresionat profund , m-au facut sa nu ma mai simt singura intre toate problemele mele...Maine are loc interventia chirurgicala si am o datorie tare ingrata sa-i spun asa(am fugit de ea in toata perioada cat aveam pacienti):sa vb cu dr dupa operatie si sa comunic familiei ceea ce-mi spune el despre evolutia ulterioara a pacientului si prognosticul cat mai real...altfel zis cat o mai duce. Dar daca mi-e mie greu, ca medic, nu vreau sa ma gandesc la familie care inca spera(dar noi stim adevarul).Asta e, o sa trec si peste asta...mi-e tare mila de familie in schimb...
In alta ordine de idei:
Ralucah-esti tare draguta, ai un catel superb, e simpatic foc(ca si stapanii de altfel)
Mama da ce multe animale posedati...
Eu sunt mandru posesor de pisica birmaneza=Kitty(e fitzoaza, mananca doar carne de vita si peste crud, sta in dulapuri si-mi umple lucrurile de par etc;dar eu si frate-miu o iubim asa cum e)si boxeritza=Cora(stapani prin corespondenta ce-i drept deoarece am pasat-o parintilor care ,nu exagerez cu nimic, o considera copilul nr 3).Deci, membru DC de curand posesor de 2 potaitze saluta comunitatea DC posesoare de animalutze!!! .
N-am apucat sa va spun, dar am fost la crowne sa vad sala primavera(pt grand balroom nu am suficienti invitati si nu vreau sa platesc meniuri aiurea). am ramas putin dezamagita, e cam intunecoasa chiar cu luminitzele aprinse, si nu corespunde ideii mele de restaurant de4-5 stele .ma asteptam la ceva mai elegant.sper sa nu deranjeze pe nimeni parerea mea.
am auzit pareri f bune despre majestic ; mie in schimb mi s-a pus pata pe sala Le Diplomat de la hilton.stiu ca sunt off-topic, dar aveti vreo idee de chirie pe sala acolo?e mai mult de 1000 euro?e prgul psihologic peste care al meu viitor sot si cu mine nu trecem(si asa e f mult, dar mademoiselle=eu are fitze).
Gata ca v-am innebunit deja...
va pup
toate cele bune
Giova spune:
Andreea_trend la noi asa se obisnuieste sa fie tortul miresei, mai mare, mai frumos, bla-bla-bla, si tortul nasei.
La voi nu e asa?
si la nuntasi se da din tortul miresei. nasa si-l duce acasa.sau face ce vrea cu el.
Oana , cate torturi ai? nasa ta are tort?
andreea_trend spune:
Silda chiria pt sala Le Diplomat de la Hilton este anul asta 1.100 euro+TVA si are capacitate de 200 pers.
Meniurile au preturi f. variate de la 46E la 77E... daca vrei iti trimit oferta lor pe mail.
Nunta noastra
Poze