Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 33
ralucah spune:
Divine sufletel scump sper sa fie totul bine, sincer randurile tale sunt impresionante, mie mi-au dat lacrimile citind.
Elara iti multumesc pentru gandul frumos
Trenule, inca nu am apucat sa fac poze...insa am pus mostrele pe birou sa vaz ce zice lumea de ele...si zice lumea ca sunt mumoase foc...azi vine pepe la mine si o iscodesc si pe ea .
Cuscrel frumusel pupa mama de fata zurlie ce esti!
plici plici spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Bau~!
Iote-o si pa Sun cum triseaza si fuge pe DC repede.Si nu c-as avea ceva de spus, da' mi-era dor de voi!
Asaaaa...
Divinuca scumpa, o sa fie bine. O sa ma rog pt buni a ta! Pupa mama pe ea de fata cucuiata!
Rallu si Blondina Dya...pupa mama si pha ele de fete nebune si dragi!
Iubitaaaaa....ti pup de o mie de ori!
Cumatra...pai normal ca mi-e dor de tine!!! Ca d'aia ma gandesc mereu la mumoasa mea!
Pliciulina cuscrulina...un pupicioi mare pt tine, E. si Tessulik(cea mai dulce nora)
Elara multumesc pt cuvintele frumoase...eu le-am scris cu sufletul, pentru ca am trait multe momente de deznadejde!
M-am intins k o placinta de post!
Iaca si buhuhu-ul a aparut, asa ca va pupa mama homida pi toati!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
bey stelista nebuna ce esti si eu te pup, hai treci acolo la treaba !
multa sanatate la bunici, unchi, bunicute si la toti cei dragi voua
krelia spune:
Iote ca scrie Je..ca sa-ti spuna noutatile....care nu prea le am...insa...ma asteapta azi niste activitti casnice..haoleu...ca nu mai spalai jeamurili de-un car de ani..noroc ca facui mancare...ca nush ce faceam...
in rest....toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraji!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralucah spune:
Auzi cuscrel daca tot esti ase de harnica...pofteste mama si pe la mine acasa ca am neste geamuriiiiiiiii...auliuuuuuu...noroc ca am jaluzele si nu vaz.
Mai fetelor dar cu andreea_trend ce e ca nu o mai vazui de cateva zile?
Latido spune:
Buna din nou, fetelor!
Divine girl, mi-au dat lacrimile cand am citit ce a spus bunica ta. Si mie mi-a murit o bunica asta-vara si mi-a zis cam acelasi lucru. Sper sa se faca bine bunica ta si sa te vada miresica.
Turturica e superba rochia ta si a stat pe tine la fel de bine ca pe model. Si eu am fost asta-vara la Agnes Toma si au pus o groaza de conditii pt probat, plus mi-au zis sa nu vin decat cu o persoana dupa mine. Aici s-au purtat excelent, as fi putut sa probez si 30 de rochii, doar ca nu aveau atatea marimea 34.
Fetelor, multumesc de incurajari, acum cand ma uit la poze nu mi se mai par asa rele rochiile. Greseala mea a fost ca m-am dus chitita pe un model anume si cand am auzit ca nu-l au nu m-a mai interesat nimic. Dupa o noapte de nervi si uitat pe toate site-urile romanesti si straine am hotarat sa merg iar la probat sapt viitoare la un magazin care are rochii Justin Alexander, La Sposa si Herve Mariage. Doar nu era normal sa gasesc rochia in primul magazin in care am fost la probat, nu?
Am recalculat aseara si bugetul si trebuie sa ma incadrez in 50 mil, daca nu vreau sa tai cateva zile din luna de miere.
Asa ca o sa iau rochia de aici, dar ma gandesc sa iau crinolina si voalul din Ro. Fetelor care aveti rochii pe crinolina, imi puteti spune cat costa, daca se gasesc cu cercuri mai mici si fara sa se vada forma cercurilor prin rochie cand ma misc?
Pupici si bafta fetelor care inca nu si-au luat rochia.
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Rallu spune:
Fetilii ca tot va vorbii de marile mele opere de arta...
Facui french, cu dungulitze colorate si floricele.
Evident ca in final m-am atins de ceva si m-am manjit asa ca... mai vazutaratzi voi unghii sterse cu betisoare de urechi muiate in acetona????
Daca nu...suntei invitatele mele sa vedeti..
N-aveam incotro ca trebuia stearsa numai dunga verde, nu si cea rosie
Curios lucru ca pana acum nu greseam manechiura...m-o fi injurat cineva.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
elara spune:
Eu nu mai stiu.
V-am spus au ba, ca mi-am dat comanda la invitatii???? Of course, cu poezioara cu tot.... (v-am scris-o eu mai demult).
Maine mergem sa dam BT
Si mai am ceva vesti bune: Mi-a venit dormitorul si probabil ca saptamana asta o sa ne mutam. Azi ne pune cineva ultimele prize si aplice, maine ne instalam bucataria, ghiuveta, oglinda in baie.. (cumparate sunt...doar ca nu le-am fixat la locul lor).
Sunt asa de fericita! O sa fac primul Paste la mine acasica.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca