Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 34
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Auzi cuscrel daca tot esti ase de harnica...pofteste mama si pe la mine acasa ca am neste geamuriiiiiiiii...auliuuuuuu...noroc ca am jaluzele si nu vaz.
Mai fetelor dar cu andreea_trend ce e ca nu o mai vazui de cateva zile?
Viu, viu ...da' faci musaca...!!!! si din ailalta...dulce..parca...uitai cum ii zice!!
Io am draperii...ashea ca nu ma duare capu'...saracu al meu zicea de curand....."mama, da' ce jeamuri curate avem, kemasi femeia la curatenie?"
..auzi, dk vrei....imi kem si ajutoare...la curatzat clantzele..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralucah spune:
Cuscrel am o veste pentru tine...musacaua face k_ru cat macaraua...na ce poeta sunt!!! La clante scapi, ca le mai sterg din cand in cand cu maneca de la halat! Pe aia de la bucatarie am niste materie prima de clatite in schimb.
In alta ordine de idei, vreau sa imi exprim public o noua afinitate..imi place de Sun Smile....demult....trenule te superi daca ii cer si eu prietenia??
elara spune:
Latido, am uitat sa spun ca mie mi-au placut rochitzele din pozele cu nr. 019 si 015.
In ordinea afinitazii ce am dezvoltat-o pentru ele
Pe aici o crinolina (cred ca de cercuri intrebi, ca parca la un moment dat erau niste explicatii pe aici ca de fapt jupoanele ar fi ed fapt crinolina si crinolina ar fi cercurile ) cost cam 500 mii lei vechi. Asa stiu eu..sper ca nu stiu prost...
Si asta imi reaminteste de "estimarea" mea cu voalul de 40-60 cm diametru ..... ma uitam aseara cam cat inseamna un voal de 40 cm si ma umfla rasul
Aaaa si mai am ceva sa va spun:
Cine vrea sa vada poze cu Gianina Corondan mireasa???
Ca in Unica era doar o poza.. Eu am mai multe. Sa tot va uitati si sa va minunati...
Cine are nervii tari?
Hai ca le pun in albumul public si revin cu linkul.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Cuscrel am o veste pentru tine...musacaua face k_ru cat macaraua...na ce poeta sunt!!! La clante scapi, ca le mai sterg din cand in cand cu maneca de la halat! Pe aia de la bucatarie am niste materie prima de clatite in schimb.
In alta ordine de idei, vreau sa imi exprim public o noua afinitate..imi place de Sun Smile....demult....trenule te superi daca ii cer si eu prietenia??
lasa mah, ca sub rokie nu se vede! .... nici ce ai..nici ce n-ai
ar trebui sa ma apuc si io de sportu' asta cu clantele....mai ales ca n-am multe pan' casa ....da' tre sa mai iau neshte lectii mai intai ..
tu declara acolo ca vecina nu se supara...ca e fata de comitet...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by elara
Cine vrea sa vada poze cu Gianina Corondan mireasa???
Ca in Unica era doar o poza.. Eu am mai multe. Sa tot va uitati si sa va minunati...
Cine are nervii tari?
Hai ca le pun in albumul public si revin cu linkul.
Haolio, mancatzash...io m-am shpariat!!!
Femeia asta nu are toti neuronii intregi..cred ca sutn plecati in tabara!!!
Zau.....fetelor, dk stati prost cu corasonu'...you better not!!...
N-am nimik..ca zuza a fsot de cand o stiu....dar...nici asa..pe bune!!
Oricum, sa-i dea DD tot ce-si doreste!!
Apropos de "cine vrea"....am poze cu concurentu' Greciei la Eurovizion
26 august 2006
Alynutza spune:
Latido, cam asa stiu si eu de crinolina, costa cam intre 500.000 si 1.200.000, in functie de cat e de "umflata" iar voal (simplu, mediu) am vazut cu 500.000. Oricum nu ajungi la 10 milioane.
Elara, eu eram aia de intrebam de dimensiunea voalului.... M-am lamurit acum ce si cum, mersi de raspuns. Unde e link-ul ala, sa vad si eu de ce-a mai fost in stare Geanina Corondan?
Raza, eu zic sa vii la povesti.
rok spune:
of...ajunsei si eu la job dupa ce-am cutreierat pe la altii....superba zi azi...
pepenash poti sa mergi la Atelier Divine, rochia mea nu a fost luata de acolo ci de la Evergreen. pana la urma ne-am inteles cu cei de acolo, sper eu.... bine ca mai e timp pana la nunta
vine, vine si poza cu diploma :)
elara spune:
Alynutza, Alishaa, va rog frumos sa ma iertati.
Nici nu mai stiu ce sa spun....Imi e o rusineeeeeeeeee
Acus' pun si pozele sa vada si okiu' vostru "mandretze" de mireasa, de rochie, de voal, de tort!
Mia dureaza ca am cautat de am ametzit prin 500 de mesaje cate am prin yahoo mail (m-am decis ca e cazul sa mai fac curatzenie)... si abia acum am gasit mesajul cu pricina, acum salvez pozele, le pun in albumul public si apoi dau link-ul.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
SunSmile spune:
Iote ma ca nu poci sa stau departe, cand vaz ca mi se impartaseste iubirea! Da, da...si io te pandesc de multa vreme! Si nu se supara iubita, ca stie ca o fo si ii prima iubire! Tie cum sa-ti spun???....
P.S. Cumatra nu mai zi bre tot din casa! Asa te-am invatat io???
quote:
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Rallu spune:
Gata unghiusseleeee....
Fetele care stiu modelul sunt rugate sa nu lesine de ras...ce sa-i faci, nu te poti pune cu nebunii...
Dupa ce se usuca, ma duc sa le incerc rezistenta la o portie de spalat vase.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."