Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Aici sunt meine liebe!!!! Tocmai ma pregateam sa dau shut sown ca plec la scoala, dar cu riscul de a intarzia, am simtit o nevoie acuta sa-ti fac o declaratie publica, asa ca de la neuron la neuron: si mie mi-e dor de tine, dar n-am tiiimmppp de nimic!!!! Oricum te port cu mine-n gand, oriunde ma duc la la la la la!!! Am luat-o razna!!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Latido, am amutzit!
10 mil DOAR crinolina????
Si cand ma gandesc ca eu am dat 9,5 mil pe rochitza, cu tot cu voal si crinolina....
Indiscutabil ca rochiile probate de tine TREBUIE ca au o calitate superioara !!!
Dar de aici si pana la preturile astea ???????

Mi-am luat si eu Unica Wedding si m-am indragostit de machiajul tipei de la pagina 82.
Nu m-am lamurit daca la pagina 85 e aceeasi tipa cu alt machiaj sau e cu totul alt manechin. Parca, parca mi-ar placea si modelul acela ce machiaj. Cel care mi-a placut mie, de la pagina 82, cica e realizat si cu gene false, despre care tot ei spun ca trebuie sa le folosesti doar daca esti obisnuita cu ele. Ori eu...nu sunt obisnuita... Poate ar trebui sa-mi cumpar de pe acum si sa le port..ca sa ma obisnuiesc? Va dati voi seama ce frumos o sa dau eu din genele mele false la sedinte, ca o actrita pe platourile de filmare???? Eu jartelutza nu am probat-o inca asa ca nu va pot spune pana unde merge.

Alishaa, am masurat doua din voalurile ce le am eu (ca tot nu am reusit sa le returnez pe cele 3 care imi prisosesc ). Concluzia? Stau raaau, rau de tot cu aproximarile: unul din ele are 1 m si 11 cm (cel mai mic din ele) si celalalt are 1,5 m (la diametru ma refer).

Silda, mi-a placut foarte mult ce ti-a spus SunSmile.
[...]oamenii bolnavi se hranesc cu bucuria si fericirea celor din jur si NU cu compasiunea si mila lor. [...] Incercati sa nu-i aratati ca toti va opriti in loc cu orice demers, stiind ca el se va duce! Asta nu-i face decat rau. El are nevoie sa va vada TRAIND, chiar daca sufletele va sunt grele! [...]

Chiar ma intreb: Cum oare se va simti omul acesta stiind ca voi renuntati la pregatirea nuntii si asteptati sa moara el, ca sa puteti continua ???
Eu cred ca este ingrozitor sa stii ca cei din jurul tau isi refuza o fericire (nunta) din pricina ta (chiar daca bineinteles ca nu e vina ta ca esti bolnav)....
Te simti inutil....Te simti probabil ca o piedica in calea fericirii altora....Intr-un cuvant....te simti ingrozitor...

Eu as spune ca e posibil ca tristetzea sa ii grabeasca sfarsitul asa cum viata urmadu-si cursul firesc i-ar putea prelungi viatza!
O nunta e motiv de fericire pentru multi membrii ai familiei iar lui i-ar insufla speranta de viata...

Din ce am vazut eu, foarte mult conteaza parerea celui in cauza. Asadar: cu el ati discutat subiectul? Adica, nu sugerez sa il intrebati voi asa ceva..dar a venit in discutie nunta voastra in prezenta lui? El si-a spus parerea, lund in calcul situatia in care se afla? S-ar putea sa aflati ca nu isi doreste sa va amanati nunta din cauza lui...

Pe de alta parte il inteleg si pe viitorul tau sot... cand a spus ca pentru el nici nu mai intra in discutzie o nunta la anul... Ii e greu sa conceapa asa ceva...La fel l-as vedea reactionand si ep iubitul meu. Eu nu sunt insa aceeasi fire...
Insa...poate ca reusesti sa il convingi sa reconsidere situatia aceasta atat de delicata...

Nenorocirea poate veni, Doamne fereste, in orice clipa... Si mergand pe strada poti sa te trezesti cu un ghiveci in cap... Niciodata nu vei putea inlatura definitiv neprevazutul....din organizarea nuntii voastre...
In felul acesta pueti ajunge in 2010 tot necununati.

Ralucah, imi pare foarte rau pentru momentele prin care ai trecut...
DivineGirl, suntem alaturi de tine si ii dorim bunicii tale multa sanatate incat sa i se implineasca visul de a te vedea mireasa, asa cum a fost cazul lui SunSmile.

Inteleg perfect cum te simti. Si eu mi-am pierdut bunica, la care tineam cel mai mult, acum 2 ani si desi mi-am dorit sa o vizitez chiar cu o luna inainte fiindca stiam cat e de bolnava e, m-am lasat convinsa de familie care invoca diverse circumstante potrivnice si nu m-am mai dus... Regret si acum...
Imi amintesc o multime de lucruri legate de ea dar nu reusesc sa imi amintesc ultima noastra intalnire.... Cand, unde a avut loc? Nu o mai vazusem de aproximativ 6 luni sau un an... In schimb vorbeam la telefon destul de des... Nici nu stiu daca imi voi aminti vreodata....Asa a fost sa fie...Continui sa o iubesc si stiu ca si ea va fi langa mine in ziua nuntii mele, chiar daca noi nu o vom putea vedea.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citesc ce ati scris si imi dau seama cat de in urma sunt fata de voi desi in ultimele zile am alergat ca nebuna......

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Uf, daca iti zic inca o data... " Ich vermisse dich" ... inseamna ca ma crezi intr-adevar ...hihihihi....asa ca..abia astept vacanta de paste..poate poate , nu?
Si tu esti in gandul meu

turturica, nice dress

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by krelia

Bonjour, gagici!!

blondoooo...mi-i dor di tini, fato..ce-ti face neuronu'??? zau..vrei sa-mi declar iubirea public?? Nu-i frumos si vorba aia..asa ceva nu se face! ..mai da si tu un semn de viata, mia cara italiana

26 august 2006

iubita nu sunt blonda. nu ma prea pot falii cu culoarea din cap. pe la radacini, unde era culoarea mea nat. e mai deschis si in rest e un cogniac. deci... astpet sa mai treaca putin sa ma mai vopsesc odata.
te .

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova

iubita nu sunt blonda. nu ma prea pot falii cu culoarea din cap. pe la radacini, unde era culoarea mea nat. e mai deschis si in rest e un cogniac. deci... astpet sa mai treaca putin sa ma mai vopsesc odata.

"blondo" ii zic io lu' dya ... da' hai sa zic..ca si tu fusashi blonda mai pe la inceputuri
oricum, te pup si eu..si ... si de tine mi-e dor!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mi-a fost greu sa iau aceasta decizie...dar mai primesc cate un pm dragalas, in care sunt intrebata de ce nu ma intorc la Mirese 2006. Iaca vin si...incep prin a spune 2 lucruri:

1. referitor la motivul lipsei mele de la M 2006, pt cine a vrut/vrea sa
inteleaga, nu Krelia mi-a dat acel pm care a provocat asemenea discutii in care eu am fost tinta. Pt mine, subiectul e dureros si incheiat, asadar nu voi da nici un alt amanunt referitor la pm respectiv. Oricum, multe v-ati inselat... inclusiv in privinta mea, iar eu nu am pt ce sa imi cer scuze fata de Krelia, pt k n-are nici o legatura cu ce s-a intamplat. Deci: subiect INCHEIAT !

2. Mi-e dor de voi ! (de majoritatea, cel putin...)

Si acum, spuneti sincer, dar nu faze de genul "e forum public, intri dak vrei", e suficient un Da sau un Nu... Ma vreti inapoi ?

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau~!
Iote-o si pa Sun cum triseaza si fuge pe DC repede.Si nu c-as avea ceva de spus, da' mi-era dor de voi!
Asaaaa...
Divinuca scumpa, o sa fie bine. O sa ma rog pt buni a ta! Pupa mama pe ea de fata cucuiata!
Rallu si Blondina Dya...pupa mama si pha ele de fete nebune si dragi!
Iubitaaaaa....ti pup de o mie de ori!
Cumatra...pai normal ca mi-e dor de tine!!! Ca d'aia ma gandesc mereu la mumoasa mea!
Pliciulina cuscrulina...un pupicioi mare pt tine, E. si Tessulik(cea mai dulce nora)
Elara multumesc pt cuvintele frumoase...eu le-am scris cu sufletul, pentru ca am trait multe momente de deznadejde!
M-am intins k o placinta de post!
Iaca si buhuhu-ul a aparut, asa ca va pupa mama homida pi toati!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ete ca ajunsai si io acasa...umblat mult dar dejeaba.

De abia astept sa vina seara sa vedem costumul lui ubi gata.

Aaaa...si intre timp stau si pictez gherutzele de la manutze.
Nasa, saraca, s-a crucit cand a vazut ce pot sa desenez pe unghii...cica eu si maimutza aia mare amatoare de arta...ca altcineva nu si-ar mai toci rabdarea dejeaba :)))))

In alta ordine de idei...vaz ca e cam lipsa de actiune in ultimul timp pe forum...de ce nu mai scrieti nica fetelor?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ah! M-am luat cu mesajul ala trist si am uitat sa va spun ca azi ma duc sa iau invitatziile si am niste emotzii ... Doamne! Or fi iesit bine?
Si ... alta veste buna pe ziua de azi: tocmai am primit 125 de bucatzi cocarde "ca cado'" Misto sa ai asa prieteni!

Pregatiri

Mergi la inceput