Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 31
dyadya spune:
Neata!Na ca sunt si eu o data pe aici la ore marca SunSmile.Explicatia? Imi spune al meu aseara: ne trezim la 6.30. Eu,constiincioasa, am sarit din pat cand am auzit ceasul si-am pus de cafea! El...inca doarme si e aproape 7! ma duc sa-l trezesc!
Diverse pentru nunta
Rallu spune:
Neassa si de la mine.
M-am gandit ca nu mi-am mai aratat de mult nasucu' pe forum asa ca o fac acum...repede, pana nuno iau iar la patrulat prin oras.
Noi continuam politica pasilor marunti in legatura cu nunta:putin si des.
Ierim am imprimat toate cardurile plic si carticelele de carafe (cand le-om taia, impaturii, lipii, ramane un mister deocamdata).
Azi mergem sa saltam costumele lui ginerica si a le socrului mic de la retus.
Aaaa...si am ales si cocardele dar inca nu stim cand le comandam (sunt de la magazinasul ala mic de pe chei)...e bine cel putin ca ne-am pus de acord cu un model.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralucah spune:
Neata fetelor
Silda nu imi permit sa iti dau sfaturi, pentru ca in atare situatie voi sunteti singurii care puteti decide. Personal am fost in aceasta situatie nefericita, deoarece in anul in care am facut nunta, matusa mea draga s-a luptat din greu cu o boala cumplita -leucemie. Fiind medic stii si tu cat este de inselatoare aceasta boala, cu reveniri si perioade mai bune, cu sperante false si chinuri. Totusi am mers inainte cu nunta, pentru ca ultima ei dorinta era sa ma vada mireasa si sa vina la biserica indiferent de starea ei. D-zeu a vrut sa plece exact cu doua zile inainte de nunta si desi nu cred in chestii paranormale si alte asemenea, si mai ales in supersititii, vineri inainte de nunta am fost sa imi iau ramas bun de la ea. Am avut o stare tare ciudata, nu simteam durere, simteam doar ca ea ma vegheaza si imi este alaturi. Stiu ca am facut asa cum a dorit ea si i-am respectat dorinta, iar ea mi-a fost alaturi de acolo de sus. Te pup si iti doresc sa ai multa forta, sa treceti cu bine peste aceste momente.
emilyjeuly spune:
Neata si de mine! mey fetelor, voi avansati cu nunta in fiecare zi si eu... mie mi se pare ca in prinzip am rezolvat in mare cam tot! acu' astept sa se mai apropie nunta sa rezolv si detaliile care acum ar fi prea devreme de rezolvat!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
ralucah spune:
Ti se pareeeeeee?
quote:
Originally posted by emilyjeuly
Neata si de mine! mey fetelor, voi avansati cu nunta in fiecare zi si eu... mie mi se pare ca in prinzip am rezolvat in mare cam tot! acu' astept sa se mai apropie nunta sa rezolv si detaliile care acum ar fi prea devreme de rezolvat!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
sunnyday spune:
Buna dimineatza fete frumoase!
In sfarsit a venit primavara. Sper sa nu se mai ascunda.
Silda, draga mea, am sa-ti povestesc despre o prietena de-a mea. Si-au programat nunta anul acesta in iunie. La inceputul lui februarie a murit tatal viitorului sot. Primul lucru s-au gandit sa amane nunta, dar s-au dus la preotul la care merg de obicei si el le-a spus ca se poate face nunta dupa 40 de zile de la deces, ca sa nu-si faca probleme ca vor incalca vreo randuiala si ca viata merge inainte. Deci, din punct de vedere al bisericii, se cere sa se astepte 40 de zile. Evident, fiecare va face cum simte, ca sa fie impacat cu el insusi. Ti-am scris nu ca sfat, ci ca sa-ti expun punctul de vedere al unui preot. pupici si viata frumoasa
krelia spune:
Bonjour, gagici!!
bey nene, cre k am vazut juma de urs..sau lup...cum se zice cand dormi si te trezesti stramb? ...io nu sunt stramba de tot..doar pe jumatate...de-aia zisai ca e si lupu/ursu doar pe jumatate ..da' oricum e nashpa senzatia....
In ordine, uitai sa va zic ca jartelutza mie imi ajunge pana unde trebuie..adik..pot sa ridic pana la pulpitze ...acu'...cre' k o voi proba la un densig prin casa...sa vaz..cade..nu cade...
Latido, datorita tie mi s-a confirmat inca o data ca totushi rokiile tip litera A, pentru mine, sunt mai...altfel decat "altele" (va las sa dati cu rosii..kiar mi-e pofta de-o salata de rosii cu branza )...iar trena, taticule...no comment . Daca insa nu ai simtit ca vreuna ar fi za uan....nu te pripi..mai probeaza - dar, cu grija...sa nu dai in extrema ailalta
Cumatro, si io ti pup sha mi-i dor di tini (spre deosebire de matale )
maimu, go for it - daca e la juma' di pretz - ca tot din Germanica isi ia si fata..acush acush
blondoooo...mi-i dor di tini, fato..ce-ti face neuronu'??? zau..vrei sa-mi declar iubirea public?? Nu-i frumos si vorba aia..asa ceva nu se face! ..mai da si tu un semn de viata, mia cara italiana
Rallu, te pup si pe tine si transmite-i toate halea domnului bandajat - din partea mea! (ca doar ma stie
De fapt, pup toate fetele frumoase miresici!!
ps. rok, deci..stii care iti este misiunea, da?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Ti se pareeeeeee?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Divine girl spune:
Neatza dragele mele!
In primul rand vreau sa ii spun o "poveste" Sildei ...
Draga mea! Hai sa-ti spun si eu ( nici macar nu stiu daca mai e cazul sa mai auzi o parere, dar ... ) prin ce trec EU acum. Bunica mea ... "trebuie sa plece" ... asa spune ea, saracutza ... Mai exact, acum vreo 3 saptamani a cazut la pat. Mama a luat-o la ea si o ingrijeste cum poate ea mai bine. Acum 2 saptamani mama m-a chemat acasa pt ca ... ne asteptam la ... inevitabil. Am plecat val-vartej intr-o vineri seara acasa ca sa o mai prind in viatza pe bunica mea draga care m-a crescut de la 6 luni si la care mi-am petrecut toate vacantzele copilariei. Am gasit-o ... pe jumatate moarta, dar venirea mea i-a facut atat de mult bine, incat sambata a cerut sa manance dupa o saptamana de nemancat. Apoi duminica se simtea deja mai bine, iar luni cand ... a trebuit sa plec ... deja manca si bea aproape normal. In toate zilele cat am stat cu ea am vorbit mult si am rugat-o sa nu-mi faca asa o "bucurie" pt ca eu am anul asta nunta si ... nu m-as putea simti bine deloc stiind ca ea doar ce s-a stins ... indiferent ca trec 2 luni, 40 de zile sau ... mai putin, Doamne fereste! Dar ea stii ce mi-a spus, draga de ea? "Mama, tu sa faci nunta, da? Ai gasit baiat bun, mama, si vreau sa faceti nunta frumoasa. Ati dat atatia bani pana acum ... Toata viatza am muncit pt fata mea si pt nepoatele mele, iar acum vreau sa stiu ca plec impacata ca va stiu pe toate bine. Mama si sora ta sunt bine. Vreau sa stiu ca si tu esti la fel, asa ca chiar daca nu mai apuc sa vad caseta de la nunta, macar sa plec cu inima ushoara ca te stiu si pe tine maritata si la casa ta". Stiu ... sunt cuvinte triste ... dar care pe mine ma anima sa merg mai departe cu nunta pt ca stiu ca asta este ultima dorintza a bunicii mele si am de gand sa o respect chiar daca se va intampla mai aproape de nunta. Si a bunicului meu care este in ceruri deja si ... o asteapta ... Doua saptamani a fost mai "bine", dar ieri mi-a zis mama ca iar nu mai mananca si bea nimic, deci ...
In noiembrie, anul trecut, a murit bunica viitorului meu sotz. Atunci nu aveam decat restaurantul rezervat si cu toate astea, familia lui a spus ca mergem inainte cu nunta din acelasi motiv: bunica lui si-ar fi dorit sa-l vada mire. Stiu ca suna putzin telenovelistic totul, dar pana nu treci prin asa ceva si mai ales daca nu-ti iubesti bunicii ... nu ai cum sa intelegi. La fel se poate intampla si in cazul altor rude ... viatza poate fi atat de cruda uneori ... dar noi trebuie sa razbim si sa facem anumite lucruri contra "voii sortii" pt ca suntem tineri, avem o viatza inainte, dar timpul trece atat de repede, rudele noastre imbatranesc si "cazuri" or sa tot apara ... Si atunci ce facem? Asteptam? Pana cand? ...
Pregatiri
turturica spune:
Buna dimineata. Scuze ca ma bag printre voi, fetelor, eu sint o miresica de 2005 si vroiam sa ii transmit o parere personala lui latido, pentru ca am fost intr-o situatie similara cu ea. Si eu mi-am cumparat rochia de aici si am fost la inceput extrem de dezamagita, pentru ca mersesem cu o idee de rochie care mi-ar sta bine si cind colo, dupa ce am probat citeva modele, mi-am dat seama ca nu ma avantajeaza deloc. Plus ca cele cu trena prea lunga pe mine ma incomodau rau de tot si mi se pareau incredibil de grele.
Sa stii ca si eu am probat niste rochii care erau chiar exagerat de scumpe, insa am gasit si rochii la preturi mai accesibile. Evident ca nu la preturile din tara, insa am preferat sa dau citeva milioane in plus si sa am o rochie mai altfel.
Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni cu ideile mele, insa eu am fost si pe la agnes toma si nu mi-a placut deloc cum am fost tratata si in nici un caz nu mi-am permis sa probez 20 de rochii cum am facut in elvetia.
Asa ca eu iti sugerez sa nu te dai batuta si sa mai incerci, poate chiar si la alte magazine. Si mai ales sa ne te iei dupa pozele de pe site-uri, pe tine rochia poate sa se aseze cu totul altfel decit pe un manechin.
Uite de exemplu rochia mea si uite cum arata pe www.justinalexanderbridal.com/eu_en/collection.php?linenum=30&totlines=-1&disc=" target="_blank">site.