Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 26
moko spune:
va salut, dragi miresici!!! azi am mai facut un pas in pregatiri...am fost la sanexpo si mi-am luat cele necesare pentru marturii- tull alb-crem, organza portocaliu-somon, trandafirasi si panglica in culoarea tull-ului...m-am invartit si m-am enervat cat pentru multa vreme de acum inainte....bine ca totusi am rezolvat si "trebile" astea!!!
va pupic si vichend placut in continuare!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
Rallu spune:
Gata, ma lamurii...voalul nu e incarcat deloc...a fost vina mea ca n-am stiut cum sa-l pun. Cica se pune intr-un singur strat, cu dantela venind in jurul fetei si in jos si in nici un caz nu se indoaie.
O sa actualizez poza cand fac rost de camera.
Azi mai rezolvaram si noi cate ceva:
- costum biserica pt. ginerica + camasa + vesta + lavaliera
- 2 costume (civila si biserica) socru mic
mai avem lenjeria si pantofii de cumparat si-l imbracaram pe ginerica.
De fapt cam tot atat avem si pt. socru mic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Latido spune:
Salutare fetelor!!!
Roxanicea, luni la 3.30 am programare la probat de rochii. Preferata mea e Jupiter, am sunat la magazin si mi-au zis ca au modelul asta, dar nu cred ca au marimea mea. Daca imi place si imi vine bine croiala probabil o s-o comand.
Va dau mai mult detalii si poze luni seara.
Rallu, e f frumos si deosebit voalul tau.
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Giova spune:
Oana, lasa, bine macar ca ai scapat de munca. si esti in capitala.
sa-mi zici daca te-ai intalnitr cu gagicile?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Latido spune:
Rallu, uita-te la pozele mele sa-ti faci idee cum trebuie sa vina voalul. Cred ca iti trebuie o coafura mai simpla sau eventual un coc spaniol. O sa arate super prins si in spatele tiarei.
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Tizabela spune:
Seara buna va urez si eu fetelor nu am mai facut nimic pentru nunta,dar azi am fost sa vad de valize noi pentru luna de miere si m-am indragostit de unele de la Carpisa pentru mine roz si pentru ginerica gri....hai ca suntem culmea noi avem 100% luna de miere aranjata si cred ca nici pe jumatate nunta am inebunit nu altceva,dar cum va spuneam de la distanta mai greu cu organizarea unei nunti!!!
V-am vazut pozicile si sunteti niste scumpe si cele care si-au luat deja rochita sa o poate cu madrie ca sunt divine in A LOR ROCHITA!!!
Va pupic
fotoIZA
moko spune:
nu a scris nimeni nimik o intreaga zi?
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
Rallu spune:
Ete ca scriu eu ceva...
Am dat 2 invitatii deja...la oameni cu care ne intalnim foarte rar dar care acum au avut ceva treaba cu noi.
Am zis ca n-are rost sa amanam si apoi sa alergam dupa ei.
Dupa parerea mea e cam devreme dar merge.
Aaaa...si maine incep sa pun la posta invitatiile pt. cei din strainatate. La astia e mai complicat cu venitul in tara asa ca e bine sa stie din timp.
Altceva?
Maine incepe ubi serviciul si mi-e tare mila de el ca merge greu de tot. Sper totusi sa se descurce.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neata
Va doresc o saptamana faina, cu multe succese si mult soare.
Eu am o zi "full option, tractiune 4x4". Asa ca nu mai ajung la 3, Pliciulinu. O sa merg pe seara probabil. In caz de urgente, ne auzim la tel.
Va pup si toate cele bune!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE