Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 25
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana si noi stam pe loc. macar tu ai facut marturiile.
astept targurile, dar parca vad ca nu iau nimic, ca nu va fi cine stie ce.
dar... speranta moare ultima.
Esti tot in capitala?
fug la alaptat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Da Gio speranta moare ultima...eu tot in capitala pentru inca 3 saptamani si apoi inca o luna in mai-iunie! Te pup! Ce face piciul?!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ninny spune:
buna fetelor
multumesc ptr primire
restaurantulse numeste alona
bisserica domneasca.mai vb
Latido spune:
Buna fetelor!
Vad ca sunteti harnicute foc in legatura cu pregatirile.
Ninny, bine ai venit pe .
Fetelor care sunteti interesate de voaluri brodate dati cautare pe net la "mantilla veil" si o sa gasiti o groaza de idei interesante.
Am pus si la mine in album cateva poze cu voaluri si tiare de la nunti regale. Doar si noi o sa fim printese pt. o zi, nu?
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
dyadya spune:
S-o iau in ordine:
Vazui site-ul magic bride si ma lua cu transpiratii reci! Zic, halt, exista un magazin cu rochii de ALEA in Bucuresti si l-am ratat?! Te pomeni c-or fi si ieftine. Si intrai pe site cu inima stransa si vazui ca nu-i rochie mai frumoasa ca a mea acolo si mai vazui, dupa ce m-am uitat la toate pozele, ca pe prima pagina scrie mare ca preturile pleca de la 600 de euro!!! Si rasuflai usurata!!! A mea a fost 515!!!
Rallu, ma bucur ca de data asta a fost mai bine cu rochia, da' baga si tu niste poze. Cu voalul ai rezolvat-o?
Apropo de poza cu rochia Demetrios de 189 euro. In primul rand ca aia era rochia mea de la Deme! Cu rochia aia am facut cunostinta cu Deme! Iar in al doilea rand, eu una nu am incredere in site-urile astea care au cate o singura rochie dintr-un model. Ma gandesc daca nu cumva or fi deja purtate?
Diverse pentru nunta
pepenash spune:
Revin si eu dupa o absenta de cateva zile motivata de o "plimbare" in interes profesional pe plaiuri mioritice. Din pacate pentru mine, noutati legate de nunta nu am si, parca vad, o sa intru in panica pe ultima suta de metri. Trebuie sa-mi fac si eu timp sa colind magazinele. De fapt, se poate spune ca am ceva noutati: marti semnez contractul cu Raluca! In privinta Magic Bride, am discutat si eu cu ei despre rochii la unul din targuri si am inteles ca sunt tot pe stilul Mariaj Lux, probezi la ei, dar iti pot aduce si rochia la comanda din strainatate, in caz ca masurile/modelele pe care le au ei in stoc nu sunt potrivite. Oricum, rochiile sunt aduse din afara... lucru care se si vede analizandu-le putin.
Cam atat de la mine, cel putin pentru seara asta.
Rallu spune:
Iaca fetele ca mai apar si eu p'aci.
Adaug la pozucile mele ultimele noutati.
Manusile nu le-am pozat ca nu mi s-a parut necesar: sunt simple-simple, albe, lungi pana la subrat si fara degete (ca sa nu fie incomode la biserica).
Aaaa...si inca o chestie...vad ca o iau pe urmele Elarei.
Mi-am dorit tot timpul voal brodat (si nu din ala cu satin cusut pe margini)...acum ca-l am, ma macina indoielile...daca era mai frumos unul simplu...daca o sa fie prea incarcat per ansamblu...
Asa ca...da, voalul din imagine e al meu...dar daca nu reusesc sa ma calmez cred ca pana la nunta imi mai iau unul ca sa am de unde alege.
Edit, ca uitai sa va spun ca am terminat si hartile cu localizarea restaurantului si bisericii.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Divine girl spune:
Salutare si din vik, fetele!
Eu ma pregatesc s-o sterg din Bucuresti, dar am ramas datoare cu un raspuns pt Alynutza si am intrat o "fuga", ca reushii sa masor soro!
Deci, voalul meu e rotund si are diametrul de 78 cm
Mishan complishd
Pup la fete cucuiete si vik placut!
Pregatiri
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana 3 sapt.. esti in concediu?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
...ce bine ar fi fost sa fiu in concediu...da de unde atata fericire!!!
Sunt la un curs Gio...macar am intrat in "vacanta" la servici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
roxanicea spune:
buna fetelor!!!!!
latido, ce ai facut cu rochile? le-ai probat, ai ales? care a ramas din cele 4 care-ti plac?
sa trimiti pozulici sa o vedem.
spor tuturor!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto