Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 27
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Se pare ca astazi am mai putin de lucru, si m-am gandit sa intru pe forum sa va mai scriu si eu
De citit, v-am citit, dar de scris nu v-am mai scris tare demult.
Mi se pare ca suntem tare in urma cu pregatirile.
Pana acum avem restaurantul, biserica, nasi, rochia mea, pantofi (pt mine si pt mire), comanda pentru costum mire, invitatii (partial impartite), cameraman, DJ, si...cam atat. Verighete inca nu avem, costum pt civila iarasi nu, si mai sunt o multime de lucruri marunte are ar trebui cumparate sau stabilite si mai este atat de putin timp.Dar cred ca o sa tragem tare in ultimele 2 saptamani si o sa rezolvam totul atunci.
Inca nu stim in ce zi vom face cununia civila.A venit soacra-mea cu ideea sa o facem cu o saptamana inainte ca dupaia facem si masa. Imediat am sarit ca nu mai trebuie masa pt civila, daca noi facem nunta imediat dupa aceea.Acum astept sa mai auda si alte pareri si sa ajunga la concluzia buna.
Va doresc o zi frumoasa...
Nunta noastra
dyadya spune:
Lilly, aceeasi problema si la noi. Sa facem vineri inainte de nunta si nu mai dam nici o masa? Sa facem cu o sambata inainte, ca vine mai multa lume, dar implicit tb sa dam masa? Decizii...decizii..
Eu as prefera cu o saptamana inainte, dar am ajuns la concluzia ca vom lua aceasta decizie dupa ce vom fi facut deja mare paret din cumparaturile de nunta. In functie de cum stam cu banii hotaram si cand facem civile. Oricum eu prin masa inteleg un bufet suedez acasa, nu masa la restaurant. Dar si ala costa ca, vb aia, nu poti sa iei trei masline si doua fursecuri!!!Si apoi, nici nu stii sigur cati iti vin ca daca te apuci sa faci invitatii personal atunci tb sa inviti toata nunta!!Asa ca se merge pe sistemul: daca va face placere va asteptam acasa sa sarbatorim evenimnetul! Ei si aici e ca la ruleta: pot sa-ti vina foarte putini, sau foarte multi, ideea e ca tb sa te pregatesti ca pt multi!
Deci, prin aprilie-mai vom hotara cand facem civila, iar pe invitatii n-o trec.
Diverse pentru nunta
jesia spune:
Neata va spun si eu si o saptamana cat mai usoara ......vreau sa ma laus si eu cu realizarile mele.....mi-am luat 2 zile de concediu si am reusit sa-mi cumpar rochita invitatiile si verighetele.........sunt harnicuta ...nu?
andreea_trend spune:
Neata la gagici... ca pt mine e dimineata....
Cam liniste pe aici in weekend... pe unde ati hoinarit... noi am fost in vacantza neprogramata la Tusnad, a fost super... relaxare la maxim... ... chiar aveam nevoie.
Si fetili mele ce mai fac...
Sun spor la treaba... ce fac maselutzele
Kreliutz... tot la pretecere esti?
Pliciule veni caldura... cand mergem la plimbare?
la fete...
Nunta noastra
Poze
ciciep spune:
'Neata fetelor!
Noi SIGUR nu vom face civila in aceeasi zi (ca n-avem cand...). Asa ca ne gandeam in joia sau vinerea dinainte (plus ca vineri e si ziua de nastere a sora-mii). Ma gandeam sa le dam la starea civila o cupa de sampanie si niste bombonele sau piscoturi, cum se obisnuieste oricum si...atat! Credeti ca e prea putin?Si o sa invitam doar prietenii f apropiati, lumea nu f multa. Si inca ceva: in timpul saptamanii de pe la ce ora incep sa se tina cununiile civile, ca banuiesc ca nu este ca sambata de la 8 dimineata?
Noi in continuare nu am gasit nasi, iar panica mea frizeaza paroxismul...asteptam raspunsul de la unii zilele astea...
Va si o saptamana frumoasa...
Cecilia
Miresica de 1 al lui Cuptor
BraveGirl spune:
Neata fetele!!!Va urez o saptamana frumoasa.Eu sambata am examen, asa ca invat ca disperata.
==========
Corina
Albumul meu
Giova spune:
Neatza!!!
doamne ce zi superba .
azi afara cu noi.
am luat si eu Unica, cadou o jartiera cam naspa, dar.....
am gasit in ea un buchet misto, cam atat. azi poate intru la salonul Gabriela, merg pana la Chicco si e vis-a-vis. poate gasesc ceva misto.
la fete harnicute si o sapt. buna va doresc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
emilyjeuly spune:
salut fetele!
eh, cum a fost vechendu'? la mine a fost destul de relaxant!
ah, vineri am semnat cu ralucah ! sunt happy!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Sabina V spune:
iupiiiiiiiiiiiii
In sfarsit am gasit o invitatie care sa ne placa la amandoi...si am comandat-o; dupa sute si sute de invitatii vizionate
poze