Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
IRINA doar nu te-ai apucat de liniuta
Ti-e frica de procese? ![]()
![]()
![]()
ANA deci esti libera la schimb!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Imi merge netu' ca o cizma prin nameti
. Nu pot sa vad poze cum trebuie
.
Fug sa fac
... si fiu pregatita pt schimbul 2.![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Hai sa va mai spun ce am facut azi, adica ce a facut fiimiu. Amnacat doar de trei ori pana acum ca......in rest a dormit. Ceea ce face si acum. Dar il trezesc pe la 23 sa ii mai dau o data. Chin nene. Si voi spuneti ca il indop. Pai o manca el mult dar mananca rar ca e ocupat cu somnul iar adunat nu ies 900 ml pe zi.
Si o alta noutate i_am facut baie in cada ca in ligheanul meu nu mai are loc. Si am o cada de aia mica in care stai in fund de ne-am chinuit si acolo. Da i-a placut bag de seama ca a adormit instantaneu dupa.
M-am apucat de vizionat desperate wives care e ok dupa parerea mea adica un serial obisnuit .Dar am zis ca in seara asta bagam cateva episoade din Lost ca am inteles ca e benga rau si mai ales cand am vazut ca e cu un avion care cade...Ca am si eu o dambla cu avioanele astea , mai bine zis cu filmele cu avioane cu pasageri care stau sa cada.Va zic eu dc am reusit sa vad ceva azi.
monica70 spune:
IRINA bine ca mi-ai amintit,la 24,40 e reluare la LOST,ca la 20 am uitat 
TEOLINDA ce dependenta de schimbul 2 ai devenit ![]()
ANA fortzeaza-te si hai la nunta aia!!!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Monica eu am vreo 7 dvduri a cate nu stiu cate episoade cred. Sa stii ca o sa bag si eu ca sunt curiaosa rau.
Ana_m spune:
Libera da , Monica ! Vad ca fiica-me doarme mai nou de la 22 la 5, asa ca
Apropo, veste pe ziua de azi ; cred ca imi vine ciclul !
Nu putea sa mai stea cateva luni ?
Acum nu sunt sigura, ca nu am nici un alt simptom , durere de burta cum aveam inainte, doar o mica sangerare ! E destul de dubios pt ca eu sangeram ca lumea, nu ma incurcam.
Sa vedem
Denisa, super pozele cu Ema !!! Astea ultimele cred ca sunt facute cu noul aparat, nu ? Se vede ca au o calitate extraordinara !!! Dar ce avea Ema sub nasuc ? O rana ? sau bubita ? I-a trecut ?
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Mai Irina iar ne asortam ca si mie imi plac la nebunie filmele alea -catastrofa ! 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Mi-ar placea sa vin sa stii !!!! dar nu stiu sincer , dar cine stie !!!! Uneori mi-e asa un dor sa ma plimb prin Arad !!!! E orasul copilariei mele . Cand eram mica locuiam intr-o comuna ( Vinga, daca iti zice ceva) intre Arad si Timisoara, apartine de Arad. Si tot timpul veneam cu mama ,la cumparaturi , si mancam profiterol la cofetaria Libelula
si mergem la film la cinematograful de langa, nu mai stiu cum se numeste . Ultimul revel ( anul trecut cand am fost in tara ) la Arad am fost, la cineva acasa.
Na ca ma apuca nostalgiile 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Las-o mai ca si mie mi-a curs f.f. putin si a tinut o saptamana,culmea ca m-a durut burta prin a treia zi in loc de prima!
Si al mine merge forumul ca naiba,ca imediat ma retrag la
si asa cerseste asta pe aici! Da' i-am zis ca nu se asorteaza cu LOST 
MONI si
DIANA (01.01.2006)