Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA doar nu te-ai apucat de liniuta Ti-e frica de procese?
ANA deci esti libera la schimb!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Imi merge netu' ca o cizma prin nameti. Nu pot sa vad poze cum trebuie.

Fug sa fac ... si fiu pregatita pt schimbul 2.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai sa va mai spun ce am facut azi, adica ce a facut fiimiu. Amnacat doar de trei ori pana acum ca......in rest a dormit. Ceea ce face si acum. Dar il trezesc pe la 23 sa ii mai dau o data. Chin nene. Si voi spuneti ca il indop. Pai o manca el mult dar mananca rar ca e ocupat cu somnul iar adunat nu ies 900 ml pe zi.
Si o alta noutate i_am facut baie in cada ca in ligheanul meu nu mai are loc. Si am o cada de aia mica in care stai in fund de ne-am chinuit si acolo. Da i-a placut bag de seama ca a adormit instantaneu dupa.
M-am apucat de vizionat desperate wives care e ok dupa parerea mea adica un serial obisnuit .Dar am zis ca in seara asta bagam cateva episoade din Lost ca am inteles ca e benga rau si mai ales cand am vazut ca e cu un avion care cade...Ca am si eu o dambla cu avioanele astea , mai bine zis cu filmele cu avioane cu pasageri care stau sa cada.Va zic eu dc am reusit sa vad ceva azi.

Mergi la inceput

IRINA bine ca mi-ai amintit,la 24,40 e reluare la LOST,ca la 20 am uitat
TEOLINDA ce dependenta de schimbul 2 ai devenit
ANA fortzeaza-te si hai la nunta aia!!!

Mergi la inceput

Monica eu am vreo 7 dvduri a cate nu stiu cate episoade cred. Sa stii ca o sa bag si eu ca sunt curiaosa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Libera da , Monica ! Vad ca fiica-me doarme mai nou de la 22 la 5, asa ca
Apropo, veste pe ziua de azi ; cred ca imi vine ciclul ! Nu putea sa mai stea cateva luni ? Acum nu sunt sigura, ca nu am nici un alt simptom , durere de burta cum aveam inainte, doar o mica sangerare ! E destul de dubios pt ca eu sangeram ca lumea, nu ma incurcam. Sa vedem
Denisa, super pozele cu Ema !!! Astea ultimele cred ca sunt facute cu noul aparat, nu ? Se vede ca au o calitate extraordinara !!! Dar ce avea Ema sub nasuc ? O rana ? sau bubita ? I-a trecut ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Mai Irina iar ne asortam ca si mie imi plac la nebunie filmele alea -catastrofa !

Mergi la inceput

Ana stai sa vezi cand vine ca nu vine el asa usor...vine cu galeata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mi-ar placea sa vin sa stii !!!! dar nu stiu sincer , dar cine stie !!!! Uneori mi-e asa un dor sa ma plimb prin Arad !!!! E orasul copilariei mele . Cand eram mica locuiam intr-o comuna ( Vinga, daca iti zice ceva) intre Arad si Timisoara, apartine de Arad. Si tot timpul veneam cu mama ,la cumparaturi , si mancam profiterol la cofetaria Libelula si mergem la film la cinematograful de langa, nu mai stiu cum se numeste . Ultimul revel ( anul trecut cand am fost in tara ) la Arad am fost, la cineva acasa.
Na ca ma apuca nostalgiile

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Las-o mai ca si mie mi-a curs f.f. putin si a tinut o saptamana,culmea ca m-a durut burta prin a treia zi in loc de prima!
Si al mine merge forumul ca naiba,ca imediat ma retrag la si asa cerseste asta pe aici! Da' i-am zis ca nu se asorteaza cu LOST

Mergi la inceput