Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
Cata ce coincidenta, si eu te-am urmarit la mamici de ianuarie-februarie si m-am uitat la toate pozele cu grasunica ta!Sa va traiasca ca e o scumpete de bebelush!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
T_Ioana spune:
Seara buna!
Fetelor pe aici bat niste vantoase de ma strange in spate, si Cristi chiar in seara asta si-a gasit sa plece in delegatie....
Irina eu cred ca frantujii tai pun ceva in formula de papa Mario in halul asta si mai ales ca doarme atata...
M-am distrat de numa la capitolul de ieri, chiar asa, 15 pagini....ntntnt
Ma duc sa spal ariciutul si dupe aia incerc sa mai intru...maine am prima sedinta de gimnastica medicala si-mi tzatzaie
de tarsa....si nici nu stiu dsaca trebuie sa merg in sort sau pot sa-mi iau pantalon lung. Mai bine ma duc in sort sa vada si nenea profesoru'ce vergeturi sexoase am

Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Monica ai dreptate. cred ca fiu-mio e tare gagicar. mi-a zis un prieten ca mai are o gagica sin in Italia, o alta Diana, dar nu am vazut-o inca. Eu sper sa nu fie asa, ca mor. Tat-su vrea sa umble cu cat mai multe, dar eu....
Ana nu e foarte lungan Marco, are 61 cm. dar in poze pare ditamai bebele.
va
, fug ca plange bebele.
pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
miraklucker spune:
Va scriu si eu repede cateva randuri, am inghetat aici e o camera unde nu stam si am multe flori, tinem caloriferul numai putin deschis....si cum afara ninge, si ninge de parca e toiul ierni....
.
Fata mea doarme de pe la 6 cand i-am facut baita. Seara mi-e mai greu sa-i fac din cauza de ceilalti asa ca o imbaiez cand se poate. Ce sa-i faci se multumeste cu ce este daca ea e cea din urma....
In rest ne luptam si noi cu colicile, parca e tot mai rau. Azi am baut ceai de fenicul la greu si a fost mai linistita..... altfel e cuminte se trezewste de 2 ori pe noapte. Cred ca maine o sa merg cu ea din nou la medic, nu se mai poate cu nasul e tare infundata si inca plina de muci grosi si verzi, chiar si cand manaca si da laptic afara e cu muci.... plus ca si ochisorii ii curg
.
Ceilalti doi tot rai, mai ales David, abia astept sa se incalzeasca odata vremea sa putem iesi afara parca e turbat in casa.
Azi am vizionat si eu albumeme bebeilor sunt toti niste dulci. Maine o sa mai pun si eu ceva poze in album.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica70 spune:
GIOVA deci inca o DIANA in ITALIA
Da' vezi ca mai aveti una f.f. aproape si are o guritza!!! Diana lui Ingrid e in Timisoara.....asa poate scapi macar de IRINA ![]()
MIRA esti super ca mai poti intra cu gradinitza ta de acasa
Mai ales ca au inceput si nenorocitii aia de colici! sa nu uiti sa mai pui poze!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Slaba activitate pe aici, inca nu s-a reunit secta de paduchioase
. Doarme printzesa mea , in seara asta am sarit de baie. Sper ca va dormi ca de obicei vreo 8 ore, deci se va trezi dupa 4 , pe la 5 , asta ca sa pape, si apoi somn din nou.
Giova , 61 cm ? Pai sigur ca mi se pare mare pt ca a mea Clara avea luna trecuta 53, dar acum sigur cred ca a mai crescut, vineri mergem la pediatra. Da, botezul l-am facut la catolici, asta pt ca noi suntem catolici.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Uite ca a aparut Monica ! Apropo, in octombrie o prietena de-amea din Arad face nunta, pe 14 octombrie !!!!! Parca la Parc, daca nu ma insel. Dar nu cred ca voi ajunge ![]()
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
CATA mi-am amintit,vezi probeaza costumul ala marimea 62 ca si eu am patit la fel cu cateva haine.Mi s-au parut foarte mari si le-am pus deoparte.Intr-o seara am luat o salopeta din alea era marimea 62 si era fixa-fixa,cred ca pana la sfarsitul lunii nu mai incape pe ea! Si asa m am prins ca era sa ratez cateva tzoale,sa nu le mai poata purta
Acum le-am rearanjat...
GIOVA ai ras tu de pantofii aia,dar azi era sa-i pun adidasii in loc de botosei,ca erau aproape buni peste doua perechi de pantaloni + ciorapi!
AAA! Am uitat sa-i fac poza echipata de iesit afara 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Fetele hai ca intru pe fuga ca mai am cateva de facut.
Giova chiar ca gagicar fiituu. Pai zici ca nu vrei da tu esti aia care ii cauti
.
Ioana sa intri sa ne spui ce ai facut ca sunt tare curioasa.
Mira chiar asa tu cred ca esti super obosita. Eu ma simt obosita si am un copil care doarme aproape nonstop. Dar tu?
Monica faina rau noramea acum m-am uitat si la restul de poze... si nu ....nu prea seamana cu tine...Tu in schimb semeni leit cu mama ta.
Ana deci voi sunteti catolici. Lasa ca se unesc in curand religiile si o sa fim toti la fel
. Misto pozele si botezul . Frumos . Asa vreau si eu
.
Denisa e giugiuc camera sau aparatul foto nu prea am inteles ce ai luat. Ori camera ori aparat? Ori amandoua intr-unul.
Valeu da greu e cu liniutza.
teolinda spune:
Hop si paduchioasa de mine
.
Chiar trebuie sa ma spal sa dau "paduchii" jos.Ca parca mai am putin par... cat pt 2 spalari. Dar lasa ca o sa ma spal mai rar sa mai ies si eu cu ceva fire in primavara asta
... dar cum primavara asta tot se ascunde.... cred ca o sa ajung sa ma spal de 2 ori pe an
.
URSOAICOOOO iesi din barlog sa vedem si noi primavara aia la fata odata.... nu ti-e mila ca ne ia vijelia asta pe sus?
Ma duc sa vizionez photos ... pana se strang toate "paduchioasele" de schimbul 2.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)