Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana_m spune:
Denisa, sa stapanesti sanatoasa camera si sa ii faci multe poze cu ea printzesei tale 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Am testat camera si am pus cateva poze noi in contul nostru comun cu Emma-in camera ei in body si cu salopeta cu 2 din ursii ei favoritzi, ca are vreo 5 roz si maro si inca vreo 3 cu pooh
Cred ca de pe la 1 an si ceva o sa ma "urasca si bombane"cu Pooh asta
Moni-asteptam pozele cele noi cu Di!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Fetelor am o intrebare...Stiti daca solarul influenteaza alaptarea/laptele? As vrea sa bag niste sedinte de bronzat in aprilie, inainte de botez, dar vreau sa fiu sigura ca alaptatul nu are de suferit..Stiti ceva??
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
monica70 spune:
ANA e o dulce Clara ta si mie mi se pare ca seamana cu Ana lui BEE
si ochii la fel! Cine zicea ca toti seamana intre ei? Vad ca-*s la moda rochiile lungi
Si tu ce bine arati! Mie mi se pare ca ai slabit mult!
DENISA ce fain ca ti-ai luat aparat,vad mai incolo si pozele!
Am pus inca cateva poze cu familionul,dar Diana mai mult a dormit la mami si n-am facut foarte multe.Poate mai bag in seara asta daca-i in forma!
CATA sorry dar habarnam,ce se poate intampla???
Cine a mai pus poze?
Maria le-ai pus la photos? Ca dincolo nu se prea vad!
Vaaai, ce pute,merg s-o schimb si mai intru eu pe aici! Sa vedem cand ii facem si baia!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
cata- eu stiu ca itzi afecteaza clar sanii si pielea razele alea ultarviolete 'fortzate'- ai mare grija ce costum pui pe tine la solar, ca e clar ca afra nu e bien si totusi , vrei sa portzi bretele si fusta mini sau rochita scurta si decolatta rau al botez?Parca ziceai de bote zin prima sapt a lui mai, crezi c aduap zapezile din luna martie vine vara asa de repede![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Anda am o intrebare: Leaganul nu spune ca se recomanda de la 4 luni in sus? Mama a fost ieri in Cora si l-a vazut si mi-a zis ca de la 4+ se poate pune in el! Ia zi-mi!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am pus si eu poze in final! Le puteti vedea pe Yahoo Photos la Diana S.
Am mai multe, dar nu se vad f. bine, zilele urmatoare o sa incerc sa pun mai multe poze, si sa ma pun si pe mine ![]()
Va las, ma duc sa-i dau sa pape!
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Denisa e cu lentile Carl Zeiss? Noi acum 4 ani ne-am luat Samsung cu lentile Carl Zeiss si 4 mega pixel.
Avem boucer la fel, tot fisher price, dar cu alte modele.
E grasuta Emma!!
Ingrid scumpica foc Diana!!!
Ana, p[ai tocmai de aia te-am intrebat daca sunt romani, caci nu prea aratau. Inseamna ca ati botezat-o la catolici si nu la ortodocsi?
Anda super leagan si foarte ieftin. acum imi zicea mama ca si ea tot din asta a vrut sa-mi ia la bebe din Alba. de stiam ca e asa fain o lasam sa-l ia.
Sa-=l stapaneasca sanatos Mark.
Fetelor sunt fericita si trista in acelasi timp.
au venit nasii la noi si nasica e insarcinata. super veste.
partea proasta e ca , ea are rau de masina si lua ceva medicamente cand mergea la drum lung, care sunt contra indicate in sarcina. si nu poate veni la botez. asa ca bebel nostru va avea la botez numai nas, caci vine Adi in alba.
Suntem asa de fericiti pt. ei, de 2 ani incercau sa faca un bebe si uite ca in sf. le-a dat D-zeu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Gata, Diana e imbaiata si doarme pe deasupra!
INGRID am vazut-o pe Diana ta ,are cea mai dulce gurita
Asteptam pe urmatoarele!
DENISA am vazut-o si pe EMMA cu ursuletii,ce faini sunt! Si mie imi place de Emma pe post de baietel
Si la capitolul dolofana o intrece pe DIANA! ![]()
MARAKI nu mai baga cereale in ingerasul tau ca mai un pic si ii intrece pe Mario si pe Nicolas la un loc 

A facut o afacere super cuscra-ta Denisa,cu micutzul Angelo! Si in sfarsit i-ai facut poze cu broscoiul ala fain,e acelasi care imi placea mie,nu?
IRINA hai sa-ti raspund si tie,in problema aia grava
Pai pentru mine era o problema sa nu atenteze careva la Mario,ca iti dai seama ce iesea 

L-au tot laudat astea pe aici, dar s-au abtinut,deci cred ca-mi poarta de frica mai tare mie decat tie!
Si nu te agita ca MARCOLINO asa e el gagicar,are una in Alba,una in Bucuresti si s-a gandit ca nu strica si una mai loco
Iar David e prea departe sa prezinte vreun pericol! Ca altii nu s-au bagat peste tine ... sau ma insel? Dar cum fratelo vostru Nicolas a pus laba pe cea mai frumoasa gagica ,pe Anastasia,si Mario a pus pe cea mai curtata,na! 
MONI si
DIANA (01.01.2006)