Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Ana am vazut-o pe Clara...si ea a fost o printesica la botez! Intr-una din poze seamana cu fetita unei mamici de noi-dec 2005!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Ana frumoasa printesa ta la botez!!!
Nasii sunt tot romani, nu?
Cata bafta sa fie bun rezultatul.
Ce sa-i fac daca nu-i p-lace nici o caciula? in casa stam in capul gol, dar afara trebuie pusa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Ana_m spune:
Cata, Giova
. Nasii sunt spanioli. Au mutra de romani ?
Sunt printre primele cunostiinte ale noastrei aici in Spania ,prieteni de fapt.
Irina, te-ai calmat ?
Ei ce sa faci daca fata e frumoasa , are pretendenti multi, asa ca ..........
Azi noapte a batut iara si fioros vantu de 3 ori m-am ridicat din pat si ma duceam sa verific daca toatezeot ferestrele sunt inchise ca tot auzeam sunete
. Dar acum de dimineat de fapt , s-a mai calmat, l-am trimis Teolindei ![]()
Am fost toti la biserica, saraca a stat cuminte tot timpul cu toate ca avea deja foame ca de dimineata nu prea a vrut sa manance, dar a rabdat
.
Ma duc sa ma uit la un film si sa o trezesc sa pape ca e ora
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
A voiam sa va zic ca la botez aici mama tine copilul in brate si nu nasa !!!!
. Nasii au un rol mai auxiliar ![]()
Ana_m spune:
Giova, ce mare e Marco
. Cati cm are ? pare un copil de 6 luni, pe bune . Nici Clarei nu ii place caciula, in casa o tin fara , dar uneori cand iesim afara i-o pun , sa vezi ce nervi are ![]()
utocatalina spune:
Ana si aici e un vij nasol de tot..te ia cu totul! Giova nici Biei nu-i place cu caciula...cum i-o pun cum incepe plinsul..de obicei!Am dormit si eu cu ea numai 30 de minute ca, desigur ca s-a trezit si a inceput bitaiala...pe mine ma racaie pe git si tusesc..ufff...am luat ambroxol...asta imi mai lipsea si mie!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
ama_kaly spune:
Fetelor, bag si eu un oki pe aici pe la voi.Am citit ce a scris Anda de leaganul din Cora si cred ca e acelasi pe care l-am luat si eu saptamana asta pentru bebe.Ma bucur ca l-a adormit asa repede pe Mark, sper sa aibe acelasi efect si la Seby al meu.
Leaganul costa 1.700.000 si e la oferta pana pe 20 martie.Il puteti vedea www.cora.ro/cora/detalii?id=36088" target="_blank">aici.io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
utocatalina spune:
Ama Kaly ce ti-e si cu telepatia..tocmai ti-am vazut pozele si ma gindeam ce graviduta frumoasa esti...nota 10! Cit priveste leaganul sunt sigura ca e misto..eu am altfel de bouncer asa ca acum nu mai imi iau altul, dar daca nu-l aveam probabil ca leganas din asta mi-as fi luat!O sa se simta Seby f. bine in el..sunt sigura!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Denisam spune:
SAluatre,
Intru si e un pic sa va salut si sa va felicit pt mindretzele de copii care ii avetzisi care sunt f. scumpi si frumosi.Mi-am luat ieri un Canon- camera digitala, cica e cea mai buna ca marca( aviz Moni- cu 360cad+taxe 15%-5.2 megapixeli si 4x optial zoom)si zilele astea o voi testa, eu vroiam sa fie ok si c aamrime si nu numai claritatea pozei dar si cadrele sa le aleaga cum trebuei, si chiar dc nu e cea mai tare profesinala, e cea mai rapida si are o groaza de optiuni 21( Nikon e cea mai tare dpdv profesionist, adica are si amimulte optiuni dar e mai slow).Asta e cadoul de la stz de ziau mea, auzi ca cica schimb prefixul
ANCA OLTEAN- LA MULTI ANI! Sanatate,feircire si o zi frumoasa sa ai!
MONI- e o scumpete Diana, desi araat f. bien si ea si stu, te inteleg ca vrei sa fie si ea ami grasuncia acuma, ca atunci cand vor creste vor semana cu noi clar- oricum la fatza mi se pare ca de la nas in sus seamana cu tine, cum e si Emma mea, care tot mi se pare ca seamana cu printzesa ANEI- e superba in rochitza de botez! Abaia stept sa avem si noi e 25 botezul si apoi sa ii pun cercelusi
sa nu o mai confunde nimeni ca ebaietzel cand e imbracata in bleu sau blugi!
Jeanina si Cuscra- si pozele voastre sunt f. faine si arata f. bine bebelasii si vb lui dragos si a lui mami- totzi seamana cumva intre ei, si sunt scumpi, indiferent cum i-ai poza.
Cata, Giova- sanatate cu racelile, sa va treaca repede.
Irina- stiu cum e sa ai asa copil cuminte, ca si a mea uneori e asa, dar uneori o ia pe invers, s ne arata cien e sefa si ca avem bebe in casa, oricum cred ca isi va elimina masa de la 4-5 ca paap din ce incemai putzin, asa c ain curand dc vamaraii la ora aia ii voi baga doar suzeta si gata, o las acolo sa mai bage 2h de somn si apoi sa pape mai mult.
E o zi noroasa desi e cald, cred c ain lco d egym azi trag o plimbare si un somn si studiez instructiuniel de la camera si lenevesc, ca de maine incep un program si pt bebe si pt mine ca se aproprie plecarea lui mami si botezul 9 trebuei sa definitivez detaliile- tortul si prajiturele in plus am aranjat deja, muzica ok, fotograf ok -toate astea facute de prieteni meseriasi in doemnii si mai vreau sa iau niste flori sa le pun in vaze pe masa ca sa fie atmosfera festiva si poate niste baloane)..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Acum am sosit si noi de la mami,ma pun sa citesc din urma si mai pun si poze
MARAKI ti-am zis ca acum imi fac de cap,profit si eu ca cine stie cand mai pun mana pe aparat! Ca pana se fatzaie fratelo de care sa cumpere
Important e ca s-a hotarat si nu trebuie sa-mi mai iau eu in viitorul apropiat 
REVIN!
MONI si
DIANA (01.01.2006)