Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
ANA la cinema ii zice DACIA,profiterolul e tot foate bun,doar ca "Libelula" s-a facut mai mica,au impartit spatiul cu ORANGE parca. Si acum misuna bosorogii italieni si tigancile sexy pe acolo
Tare pacat ca meniurile au ramas tot super! Hai la Arad!!!!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Ana pai nu vii acasa in vara?
Monica deci te fugareste Ghita? Si tu vrei Lost. Vezi sa nu cumva sa ajungi si pe la gravide de ian-feb 2007.
Ana_m spune:
O super , mersi de incurajari Irina !!
Pai daca vine cu galeata atunci asta ce am acum ce mai e ? Nu ajunge ca am sangerat 37 de zile din cele 40 posibile ?
Vine completare sau ce ?
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Piua!!!!
Dispar ca merg sa indop gogosarul. Dc va mai gasesc super misto , dc nu noapte buna.Si pupici.
monica70 spune:
IRINA 

ANA mi-a picat fisa,de aia stii bulgara? Ca la Vinga stiu ca-s multi bulgari parca! Stiu comuna doar vazuta de pe sosea,cu biserica aia impozanta...catolica,nu?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
S-a ocupat baia... mai stau putin... si dupa ce ies stau cu voi..cica sa imi usuc parul
.
MONI - deci tu ai "treaba" in noaptea asta... e scutim, ok!
CATA - mai bine pt bronz da si tu o fuga in Tunisia ca cica sunt oferte promotionale acum
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
IRINA pai se mai lauda si IOANA si TEOLINDA ca apar! EU mai stau la LOST si mai bag nasul si prin zona!
Daca nu,noapte buna si pofta buna lui ginerica!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Nu cred ca apuc sa vin in vara !!! 
Trebuie sa ma angajez, chestie de acte, si cine draci imi da mie imediat concediu ?
Asa ca de Craciun poate .
M-am uitat la pozele lu Ana Teodora si chiar ca seamana Clara cu ea !!! Na ca i-am gasit si eu o sora !!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ingrid S spune:
Mersi fetelor de aprecieri pt fetitza, oricum toti bebelushii nostri sunt f. dragalasi, cum zicea cineva pe forum sunt toti unul si unul! O sa mai pun poze, astea sunt facute acuma seara, o sa mai fac si la lumina zilei, se vede altfel, sper!
Giova, am cantarit-o si are 3500 gr, ofof, merge incet si ma dispera. Ba bea 100, ba 70-80, nu are o constanta, ar trebui sa pape pe zi 600-700 ml si abia daca ajunge la 550 si asta cu chiu cu vai. Nu mai stiu ce sa-i fac, ma mir din ce creste! Cu analizele am zis ca mai asteptam putin, pana la vaccin, ca sapt trecuta i-a luat din degetel pt fier si inca nu e in regula, mai trebuie sa-i dau inca o luna, asa ca nu vreau sa o mai stresez cu altele, chiar daca ii ia din gat si nas.
Lungimea o sa o masuram maine si o spun sa o treci in tabel. Apropo, unde e tabelul ala sa-l vad si eu?
Moni, eu cred ca mai greu cu baietii pt Diana, am impresia ca taticul o sa alerge dupa ei cu pusca!
Toata ziua ar sta cu ea, daca maraie putin, sare imediat sa vada ce are fata lui tata!
Eu am terminat cu medicamentele pt ablactare, dar tot mai imi curge putin si sanul drept e mai tare decat stangul, abia astept sa merg miercuri la medic pt controlul de 6 sapt si sa vad cum e cu sanii. Daca o sa luati si voi medicatie pt asta (Bromkriptina) sa va pregatiti fizic, ca da reactii nasoale, cel putin la mine a fost asa, greatza si senzatii de voma, ameteli etc.
Ma duc sa fac o baitza ca doarme Diana, poate intru mai tarziu.
fetele si bebelushii vostri!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
LINDA
noroc ca-i parul lung,poate tine pana se gata LOST si papa MARIO ![]()
![]()
![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)