Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Pai Moni de cand ma chinui sa le zic si ... ba le uit, ba nu pot sa intru ... asa ca acum am profitat.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Waw cat ati scris fetelor! Dar voi cum ati reusit sa intrati aseara ca eu ...![]()
Pisoi se pare ca suntem in aceeasi galeata cum da un pic de ploaie cum nu ne mai primim dosa si intram in sevraj![]()
poze
Ursoaica acum
Bee spune:
Si sa continuam (daca ne lasa net-ul, problema principala pe ziua de azi)
Cata, sanatate si tie si Biei. Sotzul meu a facut si el amigdalita, iar eu cea mai dezvelita mireasa de martie inca ma tin bine, ma doare doar gatul. Ana mea mai stranuta, mai tusheste, mai fornaie, dar eu zic de ea ca e sanatoasa. Nu se compara cu ce am auzit eu pe la voi cu mucishori verzi si ochi curgand! Eu am o fiica eschimoasa cred! Ziua nu doarme decat la frig! Peste hainele de casa pun salopeta si caciulita si deschid balconul si doarme, rapusa! Eu n-ash dormi la temperatura aia! Ma intreb cum o adorm la vara!
Maraki, la care din mese i-ai adaugat lui Angelo cerealele?
GIova sa-ti fie de bine vopsitul. Poze!
Alina, sa va traiasca micul crestin Ayan!
DEnisa, sa folosesti sanatoasa aparatul! Si spor la gym, ca eu imi tot fac curaj sa ajung, dar cu maraita mea mica, slabe sanse.
Ana, din ce am vazut eu, subscriu: Clara Francesca seamana cu Ana mea.
Sa va mai povestesc de noi. Slujba de Botez a fost minunata. SIngura problema a fost ca dupa scufundarea de 3 ori in cazanul cu apa, fata mea a stat dezbracata in biserica aproape o ora, pana la finalul slujbei. NU ne-a lasat preotul s-o imbracam asa ca a stat in prosop. N-a patit nimic din fericire.
Maraie acum, asa ca plec.
monica70 spune:
Gata, am vazut pozele,URSULINA! Sun multe,sper sa nu uit ce-am vrut sa zic...
Deci,intai, dupa parerea mea pe tine seamana ,mai mult,la guritza se vede cel mai bine! A crescut,a ramas tot bucalata
,vad ca si ea face aerobic,mi-au placut mult pozele de dupa baie,mai ales ciuful
,pe urma remarc ca si ea mai sta cu fundul in sus,sper sa nu atenteze la MARIO
,e genul lui,trebuie sa-l pazesc bine,ca vad ca apar gagicile astea din urma
IOANA BANANA
nu esti normala
Am lasat la urma pozele cu MATRIX
,tu l-ai pus asa sau asa s-a instalat langa ea? Si unde-i matza???
A! Si uitam,cel mai fain ii sta cu caciulita rosie,parca-i scufitza rosie (Matrix o fi lupul???} 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Fetelor nu sunt blonda. si nici nu ma fac blond deschis ca nu am mai incercat si nu stiu daca imi sta bine.
cum pot sa ma pozez va anunt.
Cata ai grija de tine!!!
baga multa lamaie. eu ieri am mancat doar mucenici si o gramada de portocale.
Anda ce firma din Ardeal? vreau detalii pe mess. please!!!
Bee
. vezi ca miresicile te asteapta sa le povestesti.
Ursulina bine ai revenit!!! Fug la poze!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Ursoaica spune:
Mai Moni noi nu desfacem casele oamenilor asa ca stai linistita poate sa se puna el si pe spate ca tot nu ne intereseaza pana nu se elibereaza.![]()
In legatura cu motanul eu i-am asezat asa, iar pisica fuge ca sa nu ii faca vreun rau.
poze
Ursoaica acum
monica70 spune:
URSULINA mi-a mai venit o idee,sa-i faci asa o poza cu MATRIX in fiecare luna sa vedem cat a crescut
Nu-ti mai trebuie cm ...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Salutare,
Ioana-condeleantze pt unchiul tau, imi pare rau, stiu cel mai bine si cel mai recent prin ce treci!
Ursulina si Bee-frumoase pozele si ma bcuur ca ati revenit!
cata- sanatate multa!
Anda- multumim pt vesti, sa stapinesti sanatoasa leganusul si ne bucuram ca Ayan este crestin!
MONI- si eu am vreo 3 poze de cand sutn mica si lumea spune ca Emma seamana cu mine la cap clar, om vedea ma incolo, eu nu ami sper ca ochii sa ramana verzi caci vad ca se fac tot mai caprui
Irina, Giova,Cuscra, JG,Ana, Mira, si restul fetelor va pupam si o zi de 13 bua, ca eu iara m-am intristat cu melodia pt laura stoica-of cume viatza asta, a zis bien ea, noi suntem niste actori, venim, ne jucam rolul si apoi plecam

Eu azi nu am chef mai de nimic, cred ca o sa bag o repriza de somn, intrucat e intunecat si doar 1h de gym s sa spal frigiderul ca deja ma agaseaza, si sa termin luna februarie la conta- mai am doar banca de bagat deci maxim 20 de min!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA lasa depresia,vino la schimbul 2,ca te vindecam! Pune si tu pozele de cand erai mica!!! Ochii Dianei sunt tot in ceatza,dar nu cred ca vor fi caprui,totusi. Dar nu-mi mai pasa,mai bine sa fie caprui sau cum or fi numai sa nu ma mosteneasca cu miopia,are ceva sanse
Desi la mine in familie doar un frate de-al mamei a avut ...
URSULINA,tu nu vi? Ca Ursulica mica e cuminte parca! Sau net-ul e de vina 
MONI si
DIANA (01.01.2006)