Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Merge fff rau DC-ul.
Ingrid unde e zona asta? Ai dreptate eu am intrebat daca stai la casa, dupa forma geamului de la dormitor, parca.Ca la bloc nu sunt geamuri din astea, lungi si mai inguste.
Sa se faca timp frumos, o luam si pe Canda cu Filip si afara cu noi.
Ce bine ii va sta Dianei intre 2 baieti!!!
Liliana si eu ma gandesc cu groaza ca de nu se indreapta vremea multe hainute raman nepurtate. de aceea nu le spal si nu le iau etichetele.
In ce privesc caciulitele... investitie mare si nici un profit
Irina am lasat-o pe Diana de la Arad in pace. va fi prietena a lui Marco, dar nu iubita. la frumosul gogasar.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina am fost la Policlinica, am facut impachetari cu parafina, ceva electrostimulare (brrr, a fost nashpa) si gimnastica medicala....Profesorul de la gimnastica spune ca daca sunt perseverenta o sa retraga umflatura....dar nu mi-a pacut, parac eram la sport in liceu. razvan a dormit din minututl in care am urcat in taxi ca sa mergem la Poli pana cand ne-am intors acasa si l-a dezbracat, de se minuna toata lumea cat de bine doarme in galagia si haosul de acolo.

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele n-am mai intrat azinoapte ca s-a trezit Dia si nici la finalul de la LOST nu m-am mai uitat,i-am dat sa pape.
IOANA,condoleante,ma gandesc ca si unchiu-meu,cumnatul lui mami din Bihor a facut preinfarct,de aia n-au mai venit in vizita...
TEOLINDA,lasa ca ne luam revansa saptamanile ce urmeaza!
IRINA ce tot lucri?
DENISA tot cu pregatirile pentru botez? Cum mai e EMMA?
MIRA ma bucur ca am mai dat de una care a mai stat prin Arad,poate asa va indurati sa bagati vreo vizita,sa ne intalnim odata!
In ce perioada ai locuit aici?
MIRELA mersi de aprecierea "frezei" a iesit ca la aia care se dau stilisti,freza imprastiata,am zis ca ma tund scurt sa nu mai am treaba cu el si cand colo acum se ridica in toate directiile,e electrizat,sau e pleostit cateodata,naiba stie ca sa-i fac! Si nici cret nu mai e,poate cand creste...
GIOVA sa pui poze sa te vedem blonda,nu-mi imaginez Ai mai fost? Si de aia am pus poze de cand eram bebe,mie mi se pare ca ne incruntam la fel
INGRID,CATA sper sa pot vedea pozele azi!
Dupa ce ca merge ca naiba DC-ul,am avut probleme si cu PC-ul. Vreo doua ore era blocat tot, pe ambele harduri,pana la urma am depistat ca cica nu functiona mouse-ul ,cica nu-l vede Windows-ul,noroc ca mai aveam unul la frate-meu. Acum ma uit la poze si incerc sa intru pe hardul cu conta,sper sa mearga,altfel mor.Si dupa aia ma fac harnica sa termin niste urgente ca dupa aia sa putem instala noul PC,trebuie copiata datele de pe ast,instalate toate cele
Diana a fost cuminte pana la o vreme a ras de numa-numa si a fost foarte "vorbareatza" azi,chiar mi-a fost ciuda ca puteam sa-i fac poze si mai super,nu ca aia in care "rade" cu gura pana la urechi,de fapt era gata sa planga atunci,era mai mult strambatura Sper ca nu-i acasa prietena-mea si vine Ghita inapoi cu aparatul,poate mai bag poze atunci! Acum dupa niste miorlaieli,s-a culcat,m-a enervat ca tot scancea, in timp ce ma chinuiam cu PC-ul,tarata pe sub birou,pierduta printre cabluri ... Dar s-a linistit,trage pe suzeta in carucior,evident
Gata ,trec la poze,mai intru eu!
Pupici la restul lumii!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. MUlt mi-a mai luat sa citesc tot ce s-a scris, in principal fiindca nu merge netul sub nici o forma. Sunteti mortale cu schimbul 2! Toata admiratia mea si pt voi si pt copii cuminti care va lasa pe net.
Irina, gogosarul tau cred ca e campion la somn, dar si la papa (230 intr-o repriza. Woau ), dar nici cu fratele Niocolas nu mi-e rusine! Noi daca atingem 150 e sarbatoare, dar ieri n-am avut nici o masa peste 100.. N-am luat noi 100 g in 2 saptamani (cum spunea Ank de fata ei) ci fabuloasa greutate de 200 g in 2 saptamani.
Moni, dar stiu ca stau colaceii pe Diana, in ciuda greutatii. Noi n-avem asha colacei! Se incrunta ca tine? A mea rade ca mine!
Mirela, tie de fiecare data trebuie sa-ti urez putere sa treci peste toate! si sa ai grija de baieti, ca le-o veni si lor randul sa te menajeze!
Sorry, trebuie sa alimentez bebitza. Sper sa ma lase netul sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor mie imi e cam rau....ma doare rau in git, abia pot sa inghit..mi-am pus cartof la git si sper sa aiba efect osccilo..cum naiba ii mai zice...Bia tuseste si ea saracuta, dar bine ca nu o face des..uff, tare nasol mai e! I-am zis lui Dan sa cumpere macar o pastila de augmentin 625 sa fie in casa, ca daca mi-e rau rau o sa iau pina la urma si antibioticul asta, care e permis in alaptare!Asa ca sunt Varza! Ma intreb unde am mai racit, ca numai infofolita am iesit afara! Macar sa fi luat eu de la Bia, sa nu-i fi dat eu, ca asa am un sentiment de vinovatie daca eu am racit-o!Ioana condoleante pentru unchi! Vad ca merge bine cu recuperarea genunchiului..las ca incet iti intri tu in ritm! Ce prost merge si netul! Ana_m ziceai ca ai impresia ca-ti vine ciclu. Eu dupa mucus as zice ca sunt la ovulatie, desi cm nu a venit inca! Nu-i problema, ca la cit de "bine" ma simt, oricum nu as fi stat la Poate doar cu forta!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ingrid am vazut-o pe Diana...chiar daca e mai micuta, pozele sigur nu o arata! Si intr-una am vazut ca o "string hainele", asa ca se face ea mare!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

proba de net...
BEE ma bucur ca ai aparut,mai pune poze!
CATA sa te faci bine! Am vazut ultimele poze cu BIa cea dulce si bucalata,mie mi se pare ca iti seamana!
INGRID am vazut pozele si cu micuta Diana si cu tine.Si eu zic ca pare marisoara!Si iti semana putin! Dar nu l-am vazut pe tati cel fioros inca
Pe unde mai sunteti ca am ajuns iar pe la pag.2!
MARAKI nu dai semne de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Iupii !
Am reusit sa alerg mai repede sa prind si eu usile deschise la forum.

Daca iar nu merge trimis mesajul imi dau demisia!

Am pus poze noi ... defapt am schimbat toate pozele. Astept comentarii.

Moni ai o fetita superba si sa ingrasat frumos, si rade smechereste, si ... in legatura cu incaltamintea eu zic ca cu ghetutele sunt mai sanatoase, si are niste ochi ... eu zic ca o sa-i aiba ca ai tai adica superbi (pe ai sotului nu i-am vazut), si ce freza ai ... Mie mi se pare ca seamana cu tine cand erai mica.

Ma duc sa citesc ce am pierdut pana acum ... dar mai arunc un ochi si pe aici.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URAAA! A aparut si URSULINA ! Merg sa vad pozele!!!! (in loc de conta ) Mersi de laude,ai deschis robinetul cu ele,mai lasa si pentru altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele
Mie nu mi-a mers netul ieri, cum e un pic ploaie si vant se strica si netul!
Fetele, merci frumos pentru urarile cu leaganul.
Moni, Maraki, Liliana, leaganul a costat 1 700 000 dar e super bun, imi adoarme puiul in el imediat, nu imi pare rau de banii dati pe el, il pot folosi pana la 12 kg.
Pe bebe oricum nu prea il luam in brate, daca facea fite ca vrea in brate il lasam sa planga ca nu vreau sa se invete alintat, acum de cand cu leaganul asta a cam uitat sa planga sa il luam in brate, ceea ce e super.
Cu leaganul vad ca a pus Ama poze.
Mireluta, sper sa nu mai faca bebe Dani kk lichid si sa se faca si Iulian bine cat mai repede!
Liliana, da, am bantuit prin hypermarketuri sambata, pe bebe Mark l-am luat cu noi in landou si am pus landoul pe carut, noi asa facem, cum nu avem cui sa il lasam il caram cu noi peste tot, fie in marsupiu fie in landou, bietul copil s-a invatat, doarme tot timpul, ce sa faca cu asa parinti nebuni?
La Cora mai aveau un leagan care costa vreo 3 700 000, dar se putea folosi de la 4 luni, era gen scaunel, asta pe care l-am luat eu poate sa stea bebe intins in el, nu trebuie sa stea in fundulet.
Si eu vreau la Baby Expo, noi vrem sa ii luam niste jucarele, ca am pus noi ochii pe o firma din Ardeal care aduce jucarioare marfa si deloc scumpe, de acolo i-am luat un ursulet cu o pernuta de aia care se umple cu apa in burtica.
Iar de huzurit am huzurit la greu in week-end, nu am facut nimic, sotul a facut mancare si a spalat si vase. Dar de facut curat o sa fac eu maine, naspa, asta e, pot sa il pun pe sot da' mi-e mila de el in timpul saptamanii ca e prea obosit.
Pupici lui Nicolas, bravo pentru kk de azi dimineata.
Ana, am vazut pozele, superba bebita ta, sa iti traiasca!
Apropo de caciulita, si al meu se crizeaza cand i-o pun pe cap cand iesim, si eu il tin in casa fara caciulita.
Cata, nu scrie nimic in instructiuni cum ca leaganul s-ar folosi de la 4 luni in sus, scrie doar ca e maxim 12 kg si ca trebuie supravegheat copilul si legat cu centura de siguranta. Cred ca mama ta l-a vazut pe celalalt (cel de 3 700 000) care intr-adevar nu poate fi folosit decat de la 4 luni, asa scrie si pe eticheta,e gen scaunel. Asta pe care l-am luat eu e expus chiar la intrare in Cora, nu la raionul de bebei, celalalt e la raionul de bebei.
Insanatosire grabnica tie si Biei!
Ioana, condoleante pentru unchi, imi pare rau, Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Moni, vezi ca se da reluare la Lost in seara asta, la ora 22.05.
Fetele, am vorbit ieri cu Alina, v-a zis si Janinca ca l-a botezat pe Ayan, a fost cumintel la botez. I-au mai trecut colicile si acum doarme mai mult. Alina nu a mai avut net dar spera sa aiba in curand. Mi-a spus ca i-e dor de voi si ca va pupa.
Fug sa deschid usa, ca veni sotiorul si si-a uitat cheile acasa.
Pup fetele si bebitii

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput