Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Mirela eu sunt Ioana. De aceea imi ziceau Giovanna.Ca-s cam prosti italienii astia si nu puteau pronunta numele meu. pe Clau l-au facut Claudio.
Monica ete, ca nu m-am gandit .mersi de pont.
Chiar Ingrid, lasa, ca se face timp frumos si iesim cu bebeii prin parc. asa o las in pace pe Diana a lui Mario. sa nu mai imi sara ma-sa in cap
Nu mai necaji fata cu atatea analize. eu nici nu-i luam exudat, daca nu era problema cu nasul infundat si plini de mucisori verzui.
Tu pe unde locuiesti?
Alina felicitari pt. Ayan cel crestin!!!

Am inceput tratamentul la Marco si a scos din nasuc o multime de mucisori. saracul a dormit pe burta si era plin de ei pe sub capusor.

M-am facut blonda. fug sa ma spal pe cap si sa-mi alaptez odorul.

Mi-a mai trecut raceala, ma simt mai bine, si vad ca bebe nu a luat-o, pana acum.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..eu sunt Racita! Adica si eu si Bia...noroc ca nu avem febra...ea tuseste din cind in cind si mai fonfaie, dar nu f. tare si mai stranuta..ii dau calpol la 8 ore, ambroxol iar eu iau oscilloccilum, strepsils, faringosept si diseara bag si un paracetamol..de fapt gitul ma omoara, ca simt ca arde! Sper sa-mi treaca ca de azi sunt Zorro pe linga Bia...Partea aiurea este ca acum
noaptea e cite ori am trezit-o
a inceput sa zimbeasca la mine cu gura pina la urechi si dupa ce ii dadeam medicament asa se strimba, incit mai ca nici nu mai imi venea sa-i dau, dar nu am incotro..trebuie sa ne facem bine cit mai repede!
Giova vreau poze cu tine blonda!!!
Ingrid intru acum sa vad pozele!
Monica ai dreptate..o sa probam sapt. asta costumasul 62!
Teolinda as vrea eu sa ma bronzez la soare, dar pina la botez nu cred ca reusesc!
Miraklucker imi pare rau ca si voi aveti probleme cu mucisorii..vremea asta e de vina!
Irina m-am executat ca ai vrut poze cu Bia..
am pus in albumul nostru, facute azi...
Mama, ma omoara gitul asta!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Irina trece te rog si la mine datele de la o luna , 4600 kg si 54 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua mamicute!

Daca schimbul 2 a fost in somaj azi - noapte, vad ca nici schimbul 1 nu prea e activ.

MIRELA - cam asa ceva... mi-au bagat microbul cu schimbul 2 si apoi m-au lasat de izbeliste.
Insanatosire grabnica lui Iulian.
Cat despre Dani stai sa vezi ce reprezentatii va da de-acum inainte. Eu de-asta nu prea stau ziua pe-aici ca daca Nicolas este treaz ma joc cu el si ii cant.
Cat despre kk a facut abia azi dim pe la 9... deci iti dai seama ce "eficient" a fost supozitorul ala ...
In noaptea asta mi-a dormit de la 23 la 8.Acum s-a culcat pe la 12:30 si sper sa mai doarma sa apuc si eu sa strang rufele de pe balcon.

GIO- abia astept sa te vad blonda.Ma bucur ca-i merge bine tratamentul lui Marcolino.

MIRA - esti super eroina... eu nu imi dau seama cum reusesti insa cu exemple de la tine , Tatiana si Dana ... poate asa ne facem si noi curaj pt al doilea bebe. nazdravanilor si Selin-ei.

CATA - insanatosire grabnica si tie si Biei.Lasa ca te bronzezi tu la vara... pt botez iti gasesti tu o tinuta care sa nu necesite bronz.

Fug la trebulici si poate daca merge netul mai grozav... sa vad si eu niste pozici.

O sapt excelenta va doresc!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Doaaaamne ce vijelie e afara... oare cand s-o opri? Nu pot sa deschid nici un geam la balcon sa mai imi vanture vantul prin rufele de pe sarme.

Am uitat sa va zic si eu de costumase... i-am pus ieri lui Nicolas unul de 68cm si la picioare ii venea 3/4. Asa ca ... probati-i mai des ca riscati sa ramaneti cu hainutele neimbracate.

Fug ca s-a trezit papanasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cata poate imi face Clau deseara poze, ca eu singura nu prea reusesc. inca nu sunt uscata. ca imi facea mama, dar tocmai au plecat.
Imi pare rau ca sunteti racite, of,of. ai grija de nora-mea si insanatosire grabnica.
Ingrid e dulcica foc Diana.
Liliana si aici e un vant si ploua asa putin. Nasoala vreme, dar oricum eu nu am voie sa ridic si sa fac efort, asa ca nu puteam iesi cu Marco afara.
Nu e blond deschis, ca de la culoarea mea...dar ma mai fac inainte de botez si sper sa iasa mai bine.
Mi-e ciuda ca s-au decolorat radacinile mai tare.
Vroiam suvite, dar cica nu se mai poarta.
Hainutele si eu am patit la fel. aveam de 3 luni si noroc ca m-am uitat si i le-am dat si surpriza: ii sunt fixe. asa ca trebuie sa fiu tot cu ochii in dulap sa nu-mi scape nici una. Cu multe nu a reusit sa le ia decat o data. Acum imi dau seama cate prostii am cumparat.
la Nicolas.
Monica am vazut si restul pozelor.Arati super bine. pai burta mea e mai mare.
Si Diana mi se pare ca aduce cu tine, asta dupa ce am vazut poza ta de la 4 luni. ca pana atunci nu mi-am dat seama.

Doamne ce s-a distrat fiu-mio cu daniela weekendul asta. ea ii canta si el chiuia de mama focului.
Cand vrea sa fie bagat in seama striga: ai!!
Acum e in patut si le povesteste ceva ursilor de pe aparatoare.

Ma pun sa fac invitatia de botez. am gasit textul, acum trebuie sa gasesc poza potrivita. dupa ce pleaca italienii miercuri, merg cu Clau sa alegem hartia si p[e urma le dam la un prieten sa le tipareasca si sa le aranjeze putin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

GIO – vreau sa iti zic ca eu am patit asa cu caciulitele… pt ca nu –I pun in casa caciulite.. am cumparat degeaba o multime.Costumasele i le-am cam dat pe toate... tocmai pt ca mi-am dat seama ca nu-I vor veni prea multa vreme.
Am in schimb o muuuuultime de hainute pt scos afara… raiati si salotepzele de blugi/raiati si puloverashe cu sau fara gluga, diverse bluzite super meseriase .. primite ba inante de botez ba la botez. Faza e ca daca nu se indreapta vremea mai repede.. nu apuc sa i le dau niciodata... ca doar nu-l imbrac in raiati si in pulover in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mirela, mersi de pupicei si tie la fel
Giova, stau in zona Bogdanesti, la casa (parca ai intrebat tu mai demult, dar n-am apucat sa-ti raspund pt ca..s-a grabit fii-mea sa vina pe lume!). Cand vrei la o "intalnire" cu carucioarele, spune si vedem cum facem. Diana are mucishori dar nu verzui, cred ca e de la aerul din camera, nu avem umidificator, doar un vas cu apa pe calorifer. Asa ca nu ma grabesc cu ea la doctor.
Am fost la epilat fetelor, sunt mai usoara cu 2 kg, miercuri e ziua cea mare, adik ma vede doctoritza si-mi da sau nu avizul favorabil pt . Deocamdata sunt cam racita, ma doare gatul, dar beau ceaiuri cu miere si iau vit C. Si eu am masti acasa, dar prefer sa nu pup bebelushul, ca ma sufoc cu ele.
Ma duc ca ma cheama datoria.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gagici se pare ca azi dc-ul nu merge la toata lumea, deci sa vedeti cand o sa mearga....
Am trecut datele acum le bag si in tabel.
Revin ca sunt un pic ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nu am mai intrat aseara ca am primit niste vesti cumplite si nu am mai avut nici un chef. A murit un unchi de al meu si acum ma chinui sa dau de varu-meu, fiul lui cel mare care e in Anglia, a carui adresa de mail nu o mai am si e musai sa stau de vorba cu el ca se pare ca el nu a aflat inca... Aveti vreo idee cum poti afla adresa cuiva de mail, ca am capiat cautand pe colegi.ro, propmptia.ro si alte minuni din astea de siteuri.

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput