Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Ingrid S spune:
Fetelor, am mai pus vreo 2-3 poze, ca celelalte erau cam neclare. Fug ca plange fetitza.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Hai ca nu m-am culcat totusi,ma uit la LOST.Pana ma uit pun si niste "poze" mai ciudate,de cand eram eu mica,sa vedem nu seamana totusi si pe mine putin,Diana? Dar dureaza pana se incarca,merge ca melcul.Dupa Lost mai revin sa va,mai e cineva? ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

ank si bb spune:
Anca O,
!!! nu numai ca esti tiza mea, dar esti nascuta tot in martie si tot pesti! 
cata, karina a crescut la inceput mare, dar acum nu prea...
in ultimele 2 sapt mi-a luat doar 100 g 
acum are okii cam ca ai mei, nu mai saunt "de lapte" sunt un albastru real, ca sa zic asa.. ![]()
giova, nu ai nici o vina. doar nu era sa scrii pe forum anunt cu decizia mea...
monica70 si maraki, eu nu am mai intrat pe forum in general, nu am intrat nici la mamicutele de nov prea mult. asa intru eu mai rar, am observat ca la ritmul vostru de scriere eu apuc sa postez cam o data la un capitol, poate chiar doua.. ![]()
irina, stai linistita, eu de felul meu nu sunt deloc certareata. urasc asta! nici mie nu mi-a placut cum s-au certat ele, dar nici nu am luat parte la cearta.
bine ca sunteti ok cu statusul meu.. de mine e mai dificil, ca trebuie sa apuc sa raspund la mai multe replici.
fetelor, ma bag la somn ca nu mai rezist: am febra 38.1 si transpir toata 

va pup!
ank si bb karina (28 decembrie 2005)
teolinda spune:
Care-i subiectul pe ordinea de...noapte, asadar?
Moni, Ana?
Doamna cu gogosaru'... ce zice FBI azi? Denisa tot pe Skype?
Ia vezi... Maraki pe unde umbla?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Somnoroaseloooor!
Buna dimineataaaa
. Poftiti la raport...
Cum v-ati petrecut "uichendu'".
Denisa lasa studierea prospectului la camera. Mai bine spune-ne cum faci programul ala de maine.
Fetelor in seara asta am vrut sa dau putin suc de portocala la papanas sa faca si el kk ca de joi nu a mai produs
. Dar eu nu aveam.. nici matusa si nici prin vecini nu am gasit nici urma de portocala. I-am pus supozitor si s-a culcat asa
... nici urma de kaki
. Parca il vad ca ii da eject maine... intreg
cum ii este obiceiul.
LILIANA
si
teolinda spune:
Mda... deci nu-mi ramane de spus decat NOAPTE BUNA si SOMN USOR. Se pare ca Mos Ene v-a ajuns pe la gene mai repede decat am iesit eu de la despaduchiat.
LILIANA
si
miraklucker spune:
buna dimineata!!!
Azi vad ca sunteti somnoroase, vad ca sunt prima pe aici!!
Ai mei copii s-au sculat cu noaptea in cap, noroc cu mama ca mai pot sa lenevesc putin. Daria deja e la tura a doua de somn. Pe David l-am expediat la gradinita, paote se mai calmeaza acolo.... cel putin nu-i supor eu toanele
. Selin maraie si ea pe aici, doar ca nu o baga nimeni in seama. Vad ca tot mai mult ma tine nopatea treaza nu adoarme mai repede de o ora si nici suzeta nu o vrea nici de frica isi face sila de acum zici ca da tot afara. O mai doare si burtica..... asta e.
Eu ma chinui sa fac un test de germana sa vad pe unde ma incadrez. Trebuie sa dau un examen de limba ca sa-mi pot echivala diploma de asistenta medicala!
.
Ana si Moni , na ca mi-au trosnit si mie amintirile despre Arad. Am stat acolo 4 ani, Mult am mai colindat si eu pe la Libelula si la cinema. Cand fugeam de la ore acolo ne gaseai sau vara pe strand sau pe faleza. Doar era cel mai aproape de liceu.
Cand am plecat de acolo am promis ca macar din cand in cand mai revin .... in mai cand infloresc teii pe centru. Era asa de frumos!!!!!!! Din pacate nu stiu daca am mai ajuns o data dupa aceea pe acolo, si nici macar departe de Timisoara nu era.
Ana, pe unde stai, noi planuim la vara o vacanta in Spania...sau poate Franta oricum undeva la caldura si la mare..... asa ca poate nu se stie
.
Gata ma apuc de test, noroc ca se poate face de cate ori vrei, poate de data asta fac mai multe puncte
.
Ceau gagici va pup pe toate.
Dau drumul si la poze!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
mirela10 spune:
neatza mamici frumoase
TEOLINDA,se pare ca pana la urma te-au tradat aseara...moni s-a molesit,cred ca-i dadea ghitza tarcoale
;irina,cine stie
...denisa
cred...
a facut kk papanasul?eu am impresia ca supozitoarele alea din rom sunt ca de plastic,ca am folosit si eu si tot cam intreg ramanea.in schimb aici sunt mai mici si mai moi...
IOANA vergeturi sexoase
.lasa ca important e genunchiul,sper sa te refaci repede
ANK,multa sanatate ,ia paracetamol si ceai cu miere si lamaie
LA MUTI ANI BEBELINILOR CARE FAC AZI LUNITZE:AYAN,TIBERIU,DAVID,ANDREI

ANA,nici eu nu cred ca ajung acasa anul asta,tot motiv de acte,dar si bani
.tu i-ai facut pasaport?^si daca te duci la munca cu cine sta clara?
GIOVA,tu cum te mai simti?dar cum te cheama de-ti ziceau giovanna?
lui marco
INGRID
LA BEBELINA
JG
MIRA
,cred ca esti de trei ori mai obosita ca mine,deci se poate si mai rau...si eu care ma plang
MONI,mie-mi place freaza ta
IRINA,Ne-ai dat pe spate la argumentul cu coasta de azur...pai daca pledezi asa,lady di nu cred ca se va mai uita dupa altul...
la gogosar
BEE,CE MAI ZICI,CE FACE ANA?
MARCH,dar tu de cenu mai intrii?nu-i cuminte bebelina?
noi,cu colici intre 4si 7dimineata
![]()
,iulian boleste in continuare,a mancat trei linguri de supa in doua zile si un iaurt...zici ca-i stafie...dupa masa ma duc cu amandoi la doctor...
MORCOveatza al meu,a inceput sa rada si sa ganguresca la un soricel atarnat pe perete,e un scump.plus ca a inceput sa intoarca capul dupa tv,dar n-as vrea sa se uite asa mult...
va pup pe toate,mai ales pe cele la care nu am raspuns
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

!