Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Am zis eu ca se sparge conducta da nici chiar asa.
Catalina si eu am patiit la fel sapt trecuta cu gatul dar groaznic ma durea si in somn insa am bagat vreo 5 sau 6 cani de ceai fierbinte si mi_a trecut nu in totalitate dar binisor. Am vazut pozele cu Bia e grasunica si mie mi se pare ca seamana cu sotul tau.
Ursoaica imi sta inima in loc cand vad pisoiul langa copil asa intins. Nu iti e frica ca ii da vreo gheara? Pozele in prosop mortale.
Alina sa iti traiasca baiatul si sper sa mai intri cat poti de repede macar cu o poza......
Monica am vazut aseara Lost ( de asta nu am mai intrat) da doar un episod jmate ca am adormit si mi-a placut mult si mie si lui Marian acum diseara sa vedem cat mai vedem.Acum m-am uitat ca am tot sezonul 1 . Presupun ca voi sunteti la alt sezon.
Ioana si ce a zis medicul de ligament ca ramane asa rupt?
Bee eschimoasa zici?
Anda si acum nu iti e frica ca o sa se obisnuiasac si o sa doarma doar leganat asa in ala? Intreb si eu ca si eu as vrea. Nu ma intrbea de ce ca asta doarme si in cap atata timp cat e plin
Giova pai si ce astepti ca sa faci poza?
Maraki tu unde ai disparut?
Mirela sper ca esti ok.
Ana diseara esti pe baricade sau ai probleme cu ... galeata?
Ete ca uitai ....intentionez acum sa fac o crema de zahar ars. Deci dc auziti la stiri ca aproape de Lyon a dat o romanaca foc la casa aia sunt eu.Stai sa vad intai ce ramane din intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursoaico, mortale pozele. O fi Raisa ta mare, dar Matrix o bate la puncte de departe si la lungime si la kilograme. Lasa ca data viitoare cand merg la mama o pozez si eu cu vreo matza.
Irina, deci tb sa stam cu ochii pe stiri. Crema de zahar ars. Yammy. Eu sunt disperata cu frigul in care tb s-o tzin pe fata.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,ce ma bucur ca ai mai intrat,mai are ana colici?si sa nu te apuce gripa,ca vad ca bantuie...
,PISOI,dani,tot asa face kk,si mi-a dat aku sa-i fac coprocultura,dar sa vedem cum recoltez,ca imediat se imbiba in pampers.PUPICI
URSOAICA,ce scumpa si bucalata e raisa...si ce freza are...
CATA,nici cu bia nu mie rusine...ce le dati sa manance?
INGRID,SI DIANA e dulce rau
ANA,ce rochita frumoasa are clara...printzesica,ce sa mai
MONI,esti pe baricade,pregatita de schimbul 2?
MARAKI,pe unde umblii?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor ma duc sa-mi ajut copila sa faca kki, ca sa constipat ca am mancat orez

Va promit ca revin. Ii fac si baita, papa si somnic. Apoi revin.
Giova sper ca esti pe aici sa schimbi capitolul. Da un semn ca sa pot pleca linistita.

REVIN!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sunt

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- succes cu cultura si sanatate multa lui Dani si sotzului, stiam ca am uitat sa urez sanatate cuiva
Moni- la ce ora zici ca vrei schimbul 2?Ca incerc sa fiu prezenta chair dc treb sa trag si un muls.

Ursulina- ajut-o sa faca kki dc acuma cand ii schimbi pampersul o stergi cuun servetzel din ala ud, daca ai sau dc nu cu ceva mai umed si un pic rece, si fa biciccleta cu pciorusele ei ca sa o apesi un pic pe burtica.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,MERCIC de urari,sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea.ce face emma?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina imi astept sotul sa ma pozeze. dar pot eu sa-l tot astept ca sunt italienii aici.
Aoleu Ursoaico!! M-am ingrozit cand am vazut-o pe raisa langa matrix!!!Oricum fie-ta e leita tat-su. nu ti-e frica sa lasi pisoiul langa ea? daca o zgaraia?
Denisa
Ioana condoleante pt. unchi. Nu stiu cum poti afla o adresa. de ce nu intrebi FBI-ul din Franta?

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71103" target="_blank"> scutece 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLO !
Ce mai, numai mie mi se pare ca Raisa seamana mai mult cu URSULINA?
Si ce aveti cu motanul? Sigur nu-i facea nimic! Eventual mai incolo cand l-o trage de coada
DENISA eu sunt pe baricade,caut diferente O sa ma intrerup doar cand ii facem baia,asta va fi cand incepe sa miorlaie,acum a papat si se freaca la ochi,sta si ma fixeaza cum butonez pe aici...se mai screme,mai gangureste...
MIRELUS! Dani tot asa-i?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput