Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Noapte buna ANA si somn usor. Asteptam poze!

MARAKI o fi ars camasa?Sau calca si pt urmatoarele 3 zile?Ba cred ca ii da sa pape lui Angelos ca i-a facut IRINA pofta

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA noapte buna si sper ca mai apari si in alte nopti!
MARAKI si tie noapte buna,sper ca nu te-ai impiedicat in creatura fara ochi ,noroc ca pe acolo nu se ia curentul
Cred ca ma imprastii si eu de pe aici ca daca mai stau mult iar trebuie sa ma mulg ... Si mai un pic si trebuie sa ma trezesc si inca n-am adormit
Oricum mi-a picat bine!
Sper ca si voua !
Noapte buna IRINA si TEOLINDA si aveti grija de fratiorii creoli!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Noapte buna gagici!

Mi-a facut placere.

Week-end placut!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nopate buna.
Si mie mi_a facut placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu am mai calcat, venise Robert si mi-a spus ca se duce la prietena lui dar eu banuiesc ca s-a dus in disco Imi dau eu seama maine ....am incercat sa il scol pe Angelo sa manance, doarme....l-am schimbat si tot nu s-a trezit....am incercât iar sa-i dau sa pape, tot somn....acum sant curioasa cand o sa se trezeasca pt. ca ultima masa a fost la 20.00 iar acum am reusit doar 30 ml sa il pacalesc sa traga
Teolinda eu cand il scot afara pe Angelo, sant gata machiata, imbracata, ramane doar sa manance bebu, schimbat, imbracat si iesit la plimbareInele inca nu pot sa port pt. ca nu intra pe degete deocamdata
Irina m-ai distrat la faza cu nasul lui MJ
ma retrag si eu noapte buna

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Vad ca v-ati distrat aseara. ce pacat ca nu am putut sta cu voi, dar oricum compu. e in sufragerie si aici doarme mama si Daniela. asa ca....alta data.
Am dormit super bine, nu ma doare asa tare, ma pisca putin. am reusit sa ma uit acolo, dar nu-mi dau seama ce si cum a taiat, ca e umflat putin. oricum nu se compara cu taietura de la nastere.
Azi merg cu Clau in Selgrods o tura rapida, ca e gol frigiderul.
Mi-e frica sa nu ma scape la wc ca nu vreau sa fac vreo 3 zile pana se prinde bine, ca n-am chef de alta gaurica.
Azi noapte C;lau a facut pe dadaca, el i-a dat laptic si azi s-a trezit super obosit. asa vevede si el cum e. oricum si eu m-am trezit cu el, caci m-am muls.
Apropos de asta Monica: o ora!!!! pai eu scot cu pompa in 10 min. cantitatea aia. Si mi-a oferit o tipa pompa electrica, dar nu mai imi trebuie acum.
De pe la 18 ii dau de la tzitzi. copilul meu vad ca nu mananca mai mult de 180 ml. cateodata 150, rar 200. oare e bine pt. varsta lui?
Maraki super pozele. chiar ca sta relaxat Angelos langa caine. ii lasi pe amandoi nesupravegheati?
Liliana si eu am tenul superb. nu am folosit niciodata fond de ten, ca nu am pt. ce.
In ce privesc bijuteriile, nu prea folosesc, doar un lant subtire si inelul de logodna, care nu mai intra acum, dupa nastere. si nu stiu unde sa-l duc, caci e cu diamant si mi-e frica sa-l duc la orice bijuterie sa-l largeasca. si astea super, care au diamante nu repara daca nu l-am cumparat de la ei. mama mi-a zis sa mai am putina rabdare ca-mi va intra.

Fug sa mananc si eu de dim., pe urma sa mai stau cu bebelu. mi-e ciuda ca m-am cam racit si mi-e frica sa nu-i dau si lui.

cine a mai pus poze noi? caci nu mai stiu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

Giova intrebi daca mananca bine Marcolino cu 180 ml si 200 chiar???? Pai e super bine Agelos niciodata nu a mancat mai mult de 170 ml de obicei 140-150.Cu Dixi imi este inca frica sa-l las asa, daca nu sant eu sau Giorgos in camera Dixi nu se urca in pat la bebe,se uita la el si pleacaCand am facut poza eram amandoi acolo,mi-a fost frica pt. ca se apropiase Dixi de fatza bebului sa il miroasa si am intervenit. Super misto ca te ajuta Clau!!! Giorgos inca nu a schimbat scutece si nici nu i-a dat sa manance lui Angelo.Cu inelul are dreptate mama ta, o sa intre
Mirela ai dreptate ca este cuminte Angelo aseara mancase la 20.00 dupa care somn, s-a mai trezit la 3.30 sa manance dupa care la 9 si ceva din nouA mancat 170 ml lapte cu cereale iar acum doarme iar...
Am pus sa fac pulpe de pui la cuptor si piure.Mai tarziu ne ducem si noi la cumparaturi, astazi ar trebui sa imi cumpar si ceva cadou de 8 martie, sa vedem....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineata si de la noi.
Azi copilul meu s_a trezit la 9.30 dupa ce aseara a adormit pe la 23. Deci iar nu stiu cum sa fac ca sa pot sa ii dau sa pape 5 mese.Mie imi pare bine ca doarme asa bine insa parca nici nu as vrea sa il trezesc saii dau sa pape pt ca atat cat doarme inseamna ca nu ii e foame. Da cum fac ziua sa ii dau 5 mese atunci?
In fine , vad eu azi cum le mai porgramez.
Giova cand te apuci acum sa ii dai lapte de al tau? Presupun ca de azi.
Maraki deci iar bati magazinele azi. La noi anins si ninge la greu si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza fetelor!chiar daca la mine nu-i chiar asa buna...ma laudai degeaba cu programul lui bebe,ca s-a foit tooooata noaptea.pus in patut la 21.00,urlat ca din gura de sarpe,luat si smecherit cu suzi la sanul meu si atipit asa imobilizata cu el lipit de mine pana la 1.20.cum se foia cum ma trezeam(dormit iepureste).de la 2.20dupa ce a papat a dormit o repriza in patut pana la 6.20cand iar papat iar pus in patut dar peste o ora cine plangea?iar imobilizat lipit de mine in pozitie de supt,iar eu anchilozata toata,pana pe la 8.45,cand nu am mai rezistat si m-am dat jos din pat ca nu mai puteam de sold...dar bineinteles ca toate astea din cauza la colici...a, si nu puteam sa dorm ca batea un vant,de ma streseaza...
DENISA,nu ti-a zis nik de kk verde si lichid,ca eu cand vad ca face asa de 5 ori pe zi ma crizez...interesante sfaturile,sa ne mai spui
MONICA,ce m-a distrat faza cu stropitul,nu i-ai zis ca face bine la ten?.data viitoare cand te-o vedea pregatita de actiune cred ca se doteaza corespunzator
MARAKI,WAW cat doarme angelos!o sa se faca un buflei.cat despre par si mie a inceput sa-mi pice ca inaintesi vroiam sa ma mai si vopsesc...parca tu intrebai de avogado,aici am vazut ca se mananca felii si cu ulei de masline pe deasupra,un pic de sare si zeama de lamaie daca vrei.este plin de substante nutritive,dar tre sa stii sa-l alegi,sa nu fie dur rau si nici f moale...
IRINA,pai tu vroiai sa plezneasca mario aseara,sau vrei sa fie pe primul loc la bebei grasunei?si hai in spania,lasa frantzujii
ANA,eu nu ma omor dupa anghinare,desi am mancat si eu dar la conserva(murata)cand eram gravida,ca este f diuretica si eu aveam picioarele butuci...astia aici se omoara dupa ea in dietele de slabit.si dani si-a dat ieri un pumn in ochisor...mititteii,se bat singuri.cat despre acte noi am obtinut cam dupa un an de sedere datorita atentatului din 11 martie,ca tot se fac acu 2 ani...cica daca cerea si iulian despagubire putea sa obtina cam 70.000euroi...oameni ne faceam...asta e ,noi sa fim sanatosi,si sa ne ajute Dumnezeu in continuarebebelinei
TEOLINDA,si zici ca se sperie nicolas cand face kk?tot asa bine si mult doarme noaptea,zi ca sa te mai invidiem nitzelus
URSOAICA,RAISEI
JG,pe mine ma doare invers, adica sanul stang...nasol ca parca nu mai trece buba odata,si cand e frig,waw ce mai doareeee.
PISOI
GIOVA,te-ai trezit ca noua nu-i asa?dar de ce te abtii sa mergi la baie.noua la doua zile de la cusatura,ne-a intrebat daca am facut si bineinteles ca noi ne abtineam si ne-a dat un "ajutor"si nu s-a intamplat nik.
pupici la toate mamicutzele si bebenacii nostrii

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele
Intru si eu pe net ca imi dorm baietii, sotul e rupt de oboseala, in fiecare zi in timpul saptamanii se trezeste la 6 dimineata ca face o ora si jumatate pana la serviciu. Bebele a papat si acum dormiteaza. Asa ca sunt si eu libera, ura!
Azi ma duc sa ii cumpar bouncer lui bebe ca vad ca e util, sa adoarma mai repede. Liliana, eu imi cumpar azi umidificator, am vazut oferta la Carrefour, e unul de la Chicco, cu aer cald. Acum ma gandesc eu ca la vara e cam naspa ca incalzeste aerul, o exista vreunul si cu aer cald si cu aer rece? Doi in unu? Daca nu, o sa cumpar si unul cu aer rece si gata. Ii cumpar azi ca nu se mai poate, Mark e un fonfait, mai ales dimineata, e clar ca e ceva cu aerul, face tratament dar degeaba, si dr. a zis sa fiu atenta cu aerul, asa ca ii iau umidificator si gata. Merci ca ai scris tu de umidificator ca e bun la mucisori. Cat despre parc, abia astept sa mergem, numai sa se faca odata cald, zic si eu ca si tine, cam slabe sperante momentan dar nu va mai fi mult timp frig si atunci iesim cu baietii nostri in parc, abia astept, imi place mult de tot IOR-ul, mai ales lacul si pasarile.
In ceea ce priveste sanul, da, era puroi sau cel putin asa cred, era un punct alb dureros, ca atunci cand coace o unghie si se formeaza puroi inauntru. Nu stiu de unde am facut chestia aia, habar n-am, bine ca a trecut si ca nu ma mai doare sanul.
Si eu am colacei de grasime, abia astept sa ii dau jos, da' nu pot sa ma apuc de sport serios decat dupa 6 luni, de, de ce n-avem si noi noroc ca Denisa, ca uite ce bine fac aia cezarienele in Canada de poti sa te apuci la o luna jumate de abdomene si alte alea!
Moni, am salutat matzele, in special pe albitura urecheata. Momentan dorm, Oscar birmanezul doarme langa sot, César maidanezul doarme pe biblioteca iar Lucky albiciosul doarme jos langa patutul lui bebe. Eu sunt singura treaza in casa asta.
Fug ca a venit tata, ma duc sa ii deschid.
Pup fetele, sa aveti o zi frumoasa

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput