Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Mirela pai eu nu vroiam sa plezneasca dar ma gandeam ca trecusem de 4 ore de la ultima masa si ca sa evit sa tipe cand se termina biberonul am zis sa ii maipun si cum nu pot pune decat cate 30 ml am pus . Faza e ca mai nou papa in doua reprize deci baga jumate de biberon dupa care nu mai vrea.Trebuie sa il pun sa ragaie sa il mai tin vreo 5 minute si apoi il hapaie si pe restul. Poate si de aia a domrit mai mult cu o ore jumate azi ca era plin saracul. Azi i_am dat normal 190 . De ce zici ca puteati lua despagubiri dupa atentat? Doar nu ati patit ceva vreunu dintre voi?
mirela10 spune:
IRINA,pai iulian a fost in unul din trenurile care au explodat si a fost un pic taiat la mana,nu auzea cu o ureche,i-a dat sangele pe nas din cauza presiunii,geaca s-a taiat de la cioburi si a sarit pe geam din tren.si-a pierdut lucrurile pe acolo,si nu mai zic ce ravasit a fost o vreme,nu putea dormi si nu putea vedea imagini de la atentat.plus ca nu mai vroia sa mearga cu trenul.dar slava DOmnului i-a trecut...dar l-au chemat astia sa declarae de abea acum si sa se constituie parte in proces daca vrea.noi suntem multumiti ca am obtinut permise de rezidenta si de munca(cred ca asa a vrut Dumnezeu pt ca nu aveam nici o sansa sa obtinem acte pe alta cale),iar iulian inca mai asteapta nationalitatea...vom vedea
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
irinadum spune:
Vai Mirela ce groaznic trebuie sa fi fost.Bine ca a scapat usor si ca a putut trece repede peste asa ceva.Bine ca intr_n final ati reusit sa va luati actele si poate intr_o zi o sa va mutati si voi singuri ca sa puteti sta linistiti si sa va puteti vedea de viata alaturi de Dani.Vezi tu de ce vreau eu sa plec de aici? Ca acusica i casapeste si pe ingamfatii astia de francezi. Doamne fereste!
Giova spune:
Aha Maraki, habar n-aveam cat trebuie sa pape un bebel de 2 luni. Topeste 180 ml in 3 min. De aceea si la san suge putin, caci vine repede si mult si el papa incontinuu.
Felicitari pt. Angelo ca doarme asa mult. sa vezi ce mare cresteee!!
Irina ma bucur ca Mario a dormit asa mult.
Mirela
la Dani. lasa ca isi va regla somnul. si Marco mai are unele scapari din astea. Iulian a fost in trenul in care a explodat bomba???????
Liliana vroiam un umidificator mai bun, costa putin mai mult, dar se putea folosi tot timpul anului. Ti-am zis, problema e ca nici acum nu a venit transportul, cu care trebuia sa vina. asa ca nu mai avea rost.
Eu nu vreau sa merg la wc, evit orice situatie din cauza careia pot sa pice firele.
Numai DC-ul nu-l evit. stau pe colac. profit, caci Clau e inca la birou si nu vede ce fac eu.
Mama nu comenteaza, asa ca m-am scos.
Eu sunt tot mai racita. stranut si tusesc.
fetelor mi-a trimis soacra inimioara la bebe. Daca as avea o lupa s-ar vedea mai bine
. A zis ca ma suna azi, astept. oricum i-am zis la Clau ca-i zic, sa nu mai i-a aur ca nu il poarta. Sa vedem daca si reusesc sa-i zic asa ceva ei la telefon. dar trebuie, vorba unei prietene sa stie ce ne place si ce nu, sa nu ne trezim mai incolo cu tot felul de prostii.
No fetelor, vorbeam de lup si m-a sunat. n-am putut sa-i zic nimic de aurul ala
. domane cand ma destept sa fiu mai rea!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Mirela trebuia sa cereti si despagubiri materiale! Vezi...asa e roman ul....se multumeste cu putin
Ce marfa era daca luati si aia 70 mii euroi
Una peste alta, sa ne gandim cat de norocos a fost Iulian ca a scapat viu din toata nenorocirea aia!!!Mie mi-au trebuit ani sa imi revin dupa revolutie
Pe 21 dec. dupa masa, éram la Universitate si am stat acolo pana la 1.30 dimineata cand au inceput sa traga aia in oameni
Irina daca e sa fie , este oriunde....Doamne fereste!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Mirela o saracul Iulian. Doamne fereste!!!
Macar bine, vorba ta, ca ati obtinut actele, ca e mult mai bine si mai sigur asa.
Fug sa fac lista caci vine Clau de la birou si am cam pirdut vremea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Giova i-a exemplu de la mine cu socrosenia![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
Buna fetele, va scriu repede ca s-a trezit pitzipoanca
,acum se freaca la ochi 
MIRELA si eu zic ca trebuia sa cereti si niste parale,desi e supar ca a scapat cu bine de acolo!
ANDA,MARAKI,IRINA pupici! Fug ca deja vrea papa,maimun pic si nu mai are degete si le-a varat pe gat ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

mirela10 spune:
GIOVA,ia si tu un paracetamol(te ajuta daca te doare si taietura,noua de asta ne dadea pt epiziotomie drept calmant) si un ceai cu lamaie.si iulian a racit,tuseste ca magaru ,sper sa nu ia si dani,care ia de toate de obicei...
IRINA,bine ca amintisi de stat singuri.pai azi e zi de nervi,ca-s colegii acasa si n-au nici o treaba ca doarme dani,trantesc usile,tin deschis de se face ditamai curentul...
cat despre curatenie cand vede ca ma apuc seara la 8/9 sa fac,ma intreaba:"da acu te apuci sa faci?".pai cand,profit si eu ca dorme bebu,sau il mai las sa urle,dar trebuie facut curat,ca e chiar mizerie.cum am zis nu tin deloc curatenia...
.si e si ea gravida,pai cand o avea bebe chiar ca nu o sa mai puna mana pe nik.nu zic sa faca ca mine,care cu burta mare ma cataram pe dulapuri si mese sa spal faianta,dar macar sa-si mature claia de par din baie,ca intinde cu mopul parul in toata casa.of,ca tare rea m-am facut
mirela10 spune:
MARAKI,ce spui tu ca asa-i romanul?sa vezi ce se mai inghesuiau sa minta ca au fost prin zona,sa obtina macar 1500euro(atat s-a dat la cei care n-au avut nimicutza),ba isi puneau si mainile in gips,numai sa impresioneze...bine, nu au fost numai rumani...dar probabil ca au fost altii care au fost mult mai afectati si le-a fost frica sa se duca si la medic,ca nu aveau acte...
MONICA,cu ce toane s-a trezit lady di?![]()
PISOI,spor la cumparaturi!si sa nu cheltui multi bani