Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
teolinda spune:
ANA - merci!
Eu am scapat de codrii la sprancene ca am tot ajuns de vreo 2 ori anul asta la cosmetica.. noroc si cu botezul. De-acum e frumos afara si ma voi duce cu papanasul dupa mine. Si manichiura mi-am facut-o de botez dupa.... 4 luni
.
MONI si mie mi-ar fi lene sa imi tai unghiile dar o fac de frica sa nu zgarii papanasul.
Nu stiu cat mai stau la schimbul 2 ca Robert tocmai s-a dusat si s-a proptit in pat..acusica ma ia la zor ca ii tzacan tastele in cap
.
MARAKI - sper ca nu ai ars camasa.
IRINA - daaa... am vreo 3 ceasuri... toate cadou de la Robert. Ultimul mi l-a luat de Craciun... l-am purtat doar de 2 ori. In rest ies intr_o mare viteza ziua din casa cu papanasul nervozat ca se incalzeste... odata o sa uit sa mai incui si usa... Doamne Fereste.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Irina, 3 ani si nu ai inca drept ? Dar dac sotul tau are nu poti obtine in urma lui ? Da pare-se ca in Spania e umpic mai altfel, mai ales anul trecut au dat la o gramada cu regularizarea. Eu stau de 2 ani , si am reusit cu mult noroc sa obtin la un an si ceva drept de munca si sedere. Repet cu mult noroc. Cunosc multi care au 3 , 4 ani si nu aveau drept inca.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
MARAKI ce fain si relaxat sta ANGELO langa caine.Da' ca caine e ala ,unde naiba ii sunt ochii ? 
IRINA hooo! Ca alea au inele in nas! Eu nici lantisor nu mai port de cativa ani ca ma calca pe nervi! Desi ma tot critica mami!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Nu am dreptul de munca pt ca Marian l_a luat cu multe pile si interventii abia acum un an iar eu am sanse dc imi accepta dosarul si asta prin mai sau august sa mai astept vreo minim jumatate de an pana il iau , deci cel mai repede prin ianuarie la anul. Francezi cu ministru ungur ce vrei?
teolinda spune:
Doamneee cate n'shpe mii de bijuterii am sa schimb si ce dor imi este... dar credeti ca apuc? Si e o inghesuiala la mine in casaaa ca pana ajung la casete... sa stau sa caut prin ele... Ori acum e iarna si nu se vede nimic...asa ca nu merita efortul. Port doar cercei si verigheta.
LILIANA
si
Ana_m spune:
Gagicile, ma bucur ca am reusit sa mai schimbam o vorba , ca in vremurile de demult. Va las acum c anu mai am antrenament ( si lipsa de somn ca si cand eram gravi) , mor de somn.
V-am pupat pe toate si pe bebei , noapte buna !!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Monica cainele ala are ochi la spate ca il pazest pe Angelinos. Ce e misto la ala ca nu ii vezi ochii nici nopatea; deci poti sa te impiedici si sa iti rupi gatul

teolinda spune:
MONI 
ca bine zici... alea din jungla sunt mai accesorizate.
LILIANA
si
monica70 spune:
IRINA mai bine repatriaza-te ca aici e si mai distractiv cu hartzoagele!
TEOLINDA pai la mine daca azi ma pensez,poimaine e crescut la loc tot! Si eu ma pensez doar asa "un pic" firele razletze (cam cat par au unele de tot in sprancene, asta ca sa ai o idee
), ca la cosmetica au alea o ora de lucru la mine,numa' ofteaza (si mainjura in gand
)
MONI si
DIANA (01.01.2006)