Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu stau super bine cu tenul. Eu tare m-as mai farda... dar daca imi pun fond de ten ... cand il iau pe Nicolas in brate il manjesc de pe fata mea... ca deh il apropii cu obrajii de ai mei... de ruj ce sa mai zic..inseamna sa nu-l mai pupacesc.

Nici eu nu mai apuc decat sa imi dau cu putin ruj.. dar nu intotdeauna. Iar ceasul mereu uit sa il pun la mana

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ceas?????????????????Pai nici nu am.Am primit vreo doua cadou dar le_am dat si eu cadou mai departe. Pai numai cand vad ca imi prinde Marian parul cu ceasul lui si m apauca o ura pe ele de mor. Ca el doarme si noaptea cu el la mana.Ete ca nu m_am uitat niciodata sa vad dc in meci il are dar ...cred ca nu are voie. Ca nu e chiar placut sa iti iei un de ala peste fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki, noapte buna.
Irina, pai hai la Barcelona, ca vom fii aproape atunci .
Monica, codrii de arama am si eu de pensat, ca a intrat o lene in mine si de cateva luni i-am lasat si sunt ca o padure !!!
Teolinda, m-am uitat la poze ! Dragute rau !!!!!
Doamne ce bebelasi frumosi

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat folosesc de-o vreme masca de lapte ... de la jeturile trase de DIANA!
IRINA ma tot gandesc ca maine n-o sa priceapa nimeni nimic din ce scrisaram ...Acum am vazut cat e ceasul!
TEOLINDA come stai al schimbul doi?
MARAKI ai ars deja camasa? La ora asta ...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Michael Jackson zici IRINA... tocmai zicea pe Realitatea ca vrea sa para si el barbat si s-a apucat sa lucreze la muschi . Daca face asta muschi... inseamna ca o sa concurez cu el ca tot ma chinuiesc eu cu caruciorul pe scari si sa urc bordurile din Bucuresti care sunt din ce in ce mai inaltesi mai greu de escaladat.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Na ca sa fie tacamul complet cu anghinarea asta , acum ma citit ca nu se mananca dac aalaptezi , ca diminueaza productia de lapte !!!! Si cum si asa se cam duce, numai ce imi lipsea !!!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana pai la cemi_a descris matusa mea as veni si maine...insa cine imi face mie acte? Cu toate ca am inteles ca nu e foarte greu.Eu aici stau de trei ani si nu am drept de munca.
Ia sa arunc si eu un ochi la poze ca nu mai stiu care si cum au bagat poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA nici eu n-am ceas Sau cred ca mai am unul aruncat prin vreun sertar,dar de cand cu celularul am ceas in permanenta si nu-mi mai atarn alte umpluturi de mine! Si nici inelele si verigheta nu mi le-am mai pus de cateva luni.Sunt si mai groase degetele ca am 60 kg, cu 8 kg in plus decat inainte! Intra dar fiecare pe alte degete ...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Teolinda poate la muschii de la....nas, ca in alta parte.Asta cred ca are muschi doar la limba ca de...canta.

Mergi la inceput

Monica ma bucur ca mai aud una ca mine. Nici eu nu mai am deact cerceii din ureche in rest nu tu verigheta, nu inele, nu lant , nu pensat. O sa ajung ca alea prin jungla cred.

Mergi la inceput