Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da 3 limbi faza dura este ca acum mai scap cuvinte nasoale in romana cand sant numai cu Giorgos, bineinteles si in greaca pt. ca stiu ca nu intelege Robert....o sa trebuiasca sa ma controlez mai tarziu pt. ca Agelos o sa inteleaga tot
fetelor dar cu tenul, cum stati? la capitolul asta inca stau bine nici o masca de cand am nascut

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA Parca-l vad Si DIANA isi mai da cate un pumn ! Dar deocamdata se chinuie amarnic sa-si vare degetele in gura si clefane si saliveaza e de groaza.Plus cu frecatul la ochi ma dispera ca se zgarie rau!
Si apropo de vanataia aia la ochi,nu tu Ana ziceai ca ai depistat-o la Clara? O fi de la asa ceva...
Iar cu parul al meu a fost de cand ma stiu f.f. uscat,nu se ungea in veci si acum e normal spre gras Si l-am tuns asa de scurt si iar e zbarlito-ondulat ,incat cand m-am privit azi in oglinda zici ca eram ET cu antene o sa vedeti voi in poze ce-a iesit Noroc ca nu prea ies din casa.Si mie mi s-a terminat ELEVITUL si nu m-am mai indurat sa dau 300000 lei pe altul...dar daca vad ca o ia parul la vale o sa-mi iau iar!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica la salivat m_a disperat in sensul ca dc as aduna la cat baleste as face baie la toti copiii de pe forum iar cu frecatul la ochi la fel toata ziua buna ziua.
Teolinda in seara asta am avut o tentativa sa il masuram pe Mario si ne_a dat 65 iar greutate 6500 deci e ok .Acum depinde dc am facut corect masuratorile.
Maraki la ten ce sa mai zic? Nimic . Si asa imi era lene inainte sa ii fac ceva acum si mai si. Doar cand ies mai intru in priza dar undeva mai special. Ca pana la piata nu ma dau nici cu ruj. Se vede cred si in pooze. De asta te admir pe tine cand vad ca te ingrijesti zilnic .Si te machiezi si cand iesi cu Dixi. Eu .......altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina poate ca asa o sa patim cu limbile Cine mai stie !!!! Apropo la voi , romana si franceza ?
Monica , la varianta cu pumnul nu m-am gandit, dar s-ar putea sa ai dreptate ca mereu isi da cate una, si asta ziua cand o vad eu !!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki, cu tenul stau bine acum , e mult mai curat si mai bine decat inaninte de a fii gravida. Dar vorba Irinei, nici eu nu ma mai machiez acum. Doamne inainte nici sa duc gunioul nu ieseam nemachiata si acum am ol lene, cel mult un ruj arunc pe buze

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai fetelor eu nu sant sanatoasa Stau la taclale si mi-am adus aminte abea acum ca nu am calcat camasa pt. Robert la sv.ma duc sa calc pana nu se scoala Angelova pe voi si pe bebei noapte buna

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - stai linistita ca si Nicolas isi trage la pumni in fataaaa... si mie peste tzitzi... o vrea lapte batut?
Deci ... jet la PC... jet la Ghita

IRINA - secta de paduchioase zici? pe bune ca ai dreptate
Deci n-am nici o sansa sa invat salate frantzuzesti de la tine

MARAKI - nici eu nu stiu ce ma fac cu "vocabularul". Nici nu stiu cum sa fac sa ma abtin ca de nu ... e de jale.Avem cam multe capitole de la care trebuie sa ne abtinem sa nu viciem copilul... dar sper sa ne dam pe brazda cumva.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Ana da romana franceza asta in cazul in care ramanem aici ca cine stie pe und emai aterizam.Acum mai nou Marian regreta ca nu am plecat anul trecut la Barcelona ca a avut o ferta super buna si mai ales dupa ce am vb cu matusa mea care e acol si a auzit preturile ar pleca si maine in Spania insa.....e cale lungga. Sa o iau iar de la inceput cu acte, cu tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA
MARAKI eu stau si mai bine : nici o masca de ...cand ma stiu! Si cum zicea si IRINA sunt hipnotizata de tine si restul care se ingrijesc si tot timpul arata ca scoase din cutie! La mine e un efort si sa-mi tai unghiile,ce sa mai zic de pensat (si am ce ... codrii nu de arama ci de ... taciune sa zicem } Rujul nu sta la mine ca rontzai non-stop si la birou,un pic de lip-stick mai pun doar.La ochi nu ma fac ca am lentile de contact si oricum ma frec la ochi,ca uit ,nefiind obisnuita etc. Mai dau din cand in cand cu cate o crema si cam atat
ANA pai de unde vanataie,numai asta poate fi !
Iar cu limbile ... no coment!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Monica pai trebuie macar sa incerci masti. Ia de alea exfoliante sa vezi ce distractiv e . Eu asa am pus si eu o masca doua la viata mea. Ca ma amuzam cand le trageam dupa fata.ZZici ca era Michael Jackson cand ii cadea nasul.

Mergi la inceput