Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Mi_am adus aminte ca am uitat sa va spun ce mai face fiimiu mai nou. Noua lui descoperire e mana lui. Pe care o ridica si si_o studiaza fascinant . Dupa care isi da cu ea in cap sau o duce jos si isi suceste gatul ca sa vada unde s_a dus mana. Si uite asa sta cu o mana in sus cu pumnul strans , ca cealalta e in gura, si o studiaza cu fascinatie greu de descris in cuvinte. Si noi ne amuzam la maxim , mai ales ca saracul face iste miscari pentru a vedea unde o duce......
maraki spune:
Moamaaa...sa nu il deochi pe Mario
ce mult a mancat
pana maine dimineata nu te scoala
Si eu cred ca vorbim toate de aceeasi leguma pt. ca a descris foarte bine Ana ca arata ca un bulb
Teolinda eu ma uit ca proasta in targ la avocado, habar nu am cum se mananca
sa ne spui si noua cand afli![]()
Ana deci si voi tot cu 2 limbi in casa eeee....Agelos tot doua trebuie sa invete ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
TEOLINDA stai linistita ca nu m-am muls incontinuu si daca nu era la PC nu aveam rabdare sa scot mai mult de 50 ml odata,noroc cu DENISA (IAR!) ca mi-a dat ideea,ea parca zicea ca sta la PC si s mulge,nu-mi imaginam cum poate ca la mine tot curgea pe mine eram cu prosopul langa mine la chiuveta,in baie,cu pompa ..... Dar uite ca manual si la PC e mai fain,mai cate un jet in bot la Ghita ![]()
IRINA 
bine ca n-ai zis ce sa mulgi ca te evacuau astia de pe DC ... Si Diana are un burdihan,chiar am sesizat azi la baie
Cred ca are restantze uriase la partzuri ![]()
MARAKI in concluzie n-am sanse la flacau creol? tati si frate-meu si Ghita sunt creoli,doar eu si mami suntem fantome! Si Diana 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Si pe mine ma cam manca capul
. Ca sa nu zic ca imi cadea parul si m-am tuns pt botez sa fiu frumoasa, si dracu stie cum i-am explicat la aia ca vreau , ca am iesit cu totul altceva. Si acum imi vine sa il smulg din cap cand vad cum imi sta uneori. Si tot cade
. Clara e plina de parul meu 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Maraki pai normal papa 200 dar azi i_am bagat mai mult ca l_am tinut mai mult ca sa imi vad si u filmul
.Si cum mai nou papa in doua reprize vad ca a papat dar maine nu ii mai dau atat ca doar nu il pregatesc de sumo.
Teolinda ce reteta sa dau eu? Poate de cartofi prajiti si oua ochiuri. Mai stiu ceva salate da e greu sa le faci in Romania ca am incercat eu si a iesit...ciuciu.
Monica pai niste combinatii de alea de ale tale fantasmagorice si scapa de aere Di.
maraki spune:
Monica sanse ai pt. ca e Ghita creol
Giorgos este alb deci putea sa iasa creol doar daca lua din neamul meu
cand era Agelos mic, semana numai cu Giorgos, acum vad ca seamana numai cu mine![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ana_m spune:
Maraki , 4 limbi
. Doua in casa cu noi , si alte doua sa se inteleaga si cu spaniolii astia. Bietul copil .
De fapt la voi in casa romana si greaca si germana pt restul, nu ? Deci 3 limbi la tine !!!!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Stiti cum faceti voi cu limbile? Cum a patit o prietena de amea de aici . Ii vb copilului doar in romana si el la gradi sau cresa pe unde ra el vb doa rin frnaceza. Acasa copilul intelege ce vb parintii in romana dar le raspunde doar in franceza. Cnad l_a luat maicasa la ture sa ii raspunda in romana pustiul foarte calm i_a zis: "mama da uita_te in gura mea, nu vezi ca am doar o limba? cum vrei sa vb doua limbi dc nu am dacat una in gura?"

Deci ....
teolinda spune:
IRINA - pai tocmai ca ma gandeam sa nu ii fac colici papanasului si d-asta nu mancam fructe si legume.. dar vad ca desi le-am bagat cu moderatie nu a avut nici o treaba... Numai dulciuri bag ca sparta
zici ca m-am tampit.O sa trec pe cura de anghinare daca zice Ana ca slabim
... dar nu prajita in ulei.
Maaaamaaa miaaa cat indopi gogosarul? Pai vezi ca o sa iasa din schema... il depaseste sigur pe fratelo... ai vazut ce putin a luat in greutate Nicolas luna asta
. Poate pt ca a luat 5cm ... sun curioasa restul bebelusilor cum vor evolua. Sper sa nu ma dau cu capul de pereti

ANA - vai micutza Francesca ce o asteapta...n'shpe mii de limbi vorbite
. Dar lasa ... ca ii vor prinde bine. Macar sa o convingeti sa le vb pe toate.Un var de-al meu a plecat in Spania cu pustoaica de 5 ani si imediat ce au dus-o la gradi... si a invatat spaniola gata le-a dat cu flit in casa si nu vrea sa mai vb romana. Intelege tot ce se vb in romana dar le rasp doar in spaniola
.
MARAKI - cum aflu ceva sigur... adica cum gust pe undeva mai bine zis... dau de veste.Stiu ca esti pofticioasa
.
Fetelor am un chef de sushiiiiiiiii. Chiar mi-am adus aminte ieri ca anul trecut am fost la rest japonez un un furnizor de-al nostru si am papacit la sushiiii si suhimi... si .... nu mai stiu dar ce buuun a fooost.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)