Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana_m spune:
A, Teolinda deci este si in Ro anghinare ? E foarte sanatoasa, dar nu te sfatuiesc sa o incerci acum .![]()
Cu mana , Monica ? Bine ca merge !!!!!
Maine mi-a promis sotul ca imi pune pozele de la botez , altfel il impusc ca de o sapt il bat zilnic la cap 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Teolinda cum sa ma supar? Ma duc ca iau 12 + 1,5 mil bonuri de masa in loc de 8 mil. (si poate mai creste ... sau visez eu?),pentru ca am 36 de ani si la varsta asta tot mai greu iti gasesti de lucru bine platit in Ro , pentru ca mi-e jena de aia ca m-am angajat in intai mai si in doi mai aveam test de sarcina pozitiv
si le-am spus ca ma intorc in trei luni,pentru ca oricum lucrez acasa conta si macar asa sunt mai la curent cu tot ce se intampla,pentru ca afacerea sotului merge prost si mai bine ia el 8 mil. indemnizatia pana vedem ce face cu "afacerea" ,pentru ca avem credit la bloc inca 12 ani,pentru ca...mai vrei? 

Si nu in ultimul rand,pentru ca am noroc ca-i mami langa mine ...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Maraki hai ca m_am distrat cu " toti copiii mei sunt albi" ca ma gandeam cum suna "copilul meu e negru" sau "copilul meu e ciocolata". Ete ca dc ma anuntai mai repede ma uital si eu la Ramaru.Ca tot sunt sadica. Ca sa nu mai spun ce poza am apropo de tragedia de aseara.
Monica deci ai luat_o pe urmele Denisei. Pai va dai licenta ca devine sportul sectei. Era cat pe aci sa intreb "eu ce sa mulg"
.
Teolinda si eu la fel patesc cu Mario toata ziua doarme , se joaca,etc si seara depe la 20 devine agitat inainte de baie ca dupa...al luie somnul.
Ana si aici e planta aia sau legum aia dar parca dc nu mainsel astia fac si salata cu ea.
irinadum spune:
Deci va cade parul. La mine e alta problema . Fac o matreata de zici ca ninge in casa nonstop. Si am schimbat toate draciile de sampoane.Zici ca am paduchi asa ma mananca capul

teolinda spune:
Da Maraki ... cica ceapa mentolata cu gust de nu mai stiu ce
ca am uitat. Lasa ca mai trec eu prin piata si iti spun
.
Dar ce face Anghinarea asta ANA? Baloneaza...face cam ca varza sau care e treaba cu ea? Mie si broccoli imi plac...mai ales cu usturoi insa va dati seama ce ar insemna sa bag asa ceva acum.
Doaaamne asa as manca la fructe si la legumeeee... dar nu ma indur sa renunt la alaptat pt poftele mele.
Fetelor dar Avocado cum in preparati? Ca eu am gasit niste retete dar mi-au iesit nashpa rau si am aruncat totul ca e amar rau fructul asta.![]()
MONI - o oraaaaa la muuuls? Sa ma fereasca Dumnezeu ca eu cred ca o iau razna sa stau atata vreme sa imi maltratez sanii.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Uite ca a mirosit si Irina ca suntem pe aici
. Salata spui ? Aici nu stiu eu sa o foloseasca la salate, doar prajita cu mult ulei de masline , uneori fiarta. Ce face gogosarul, doarme ?
Maraki copila asat saraca , cate limbi o asteapta sa vorbeasca
. Noi in familie vorbim romana si bulgara , si sotul insista sa le vorbesc pe astea cu ea, caci aici spaniola si catalana ( imba locala de aici care e o tampenie sucita )le va invata singura.
maraki spune:
Irina am scris asa sa nu insir numele progeniturilor mele
Si eu am vazut la restaurantul unde am lucrat ca se manca sub forma de salata chestia aia
Poza aia o vreau si eu pe mess daca o ai in comp. Vedem maine cum ne nimerim
Bine ca am scapat de stresul cu mulsul
eu si Denisa ce ne mai mulgeam mereu![]()
Nicol a luat foarte bine Daria in greutate
A fost la fel ca Angelo de mica![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
irinadum spune:
Ana naiba stie dc eu vb de aceasi leguma? Banuiesc si eu ca e aia .Lasa ca ne citeste Ana si ne lamureste ea ca doar e de multi ani aici si trebuie sa stie despre ce e vorba. Plus ca eu la bucatarie sunt 0.A si gogosarul doarme ca tocmai ce a bagat 230 ml de lapte si a adormit sub ochii mei ca il pazeam sa nu cumva sa ii plezneasca burta ca iesea de tot prin body zici ca e gravid in 6 luni.
Teolinda pai dc papanasul nu mai are colici nu poti papa orice?
Maraki deci si tu esti sadica. Vrei poza. Lasa ca o trimit maine.
Ana_m spune:
Teolinda, nu baloneaza nici vorba. Dar nu stiu de ce mi s-a zis ( si am testat pe propria piele, ma rog a lu fiica-mea
, ca da colici ) Stiu ca e foarte sanatoasa , ca ajuta in bolile ficatului, reduc colesterlul si tensiune arteriala ( uite ca asta nu stiam cand in sarcina imi era tensiunea mare
). previn diabetul, etc. Am citit acum , ca daca faci o cur ade trei ile , sa mananci numai anghinare, slabesti 3 kg
. Aviz amatoarelor ![]()
teolinda spune:
MONI -
esti fata finutza ca te gandesti la sefii tai. Bine ca te ajuta mami tau. Ai dreptate cu cariera... dar ce sa facem...deh ca si eu am intors problema pe toate fetele insa daca nu am ce sa fac cu Nicolas... asta e..deocamdata stau cu el.Astia 8 mil sunt de toata jena insa tot am noroc ca sotul castiga f bine... cat nu e nevoie sa ma duc eu la serviciu pt bani. Dar sa stii ca si eu ma gandesc ca "ies de pe piata" ca sa zic asa... si totusi parca nu imi vine sa imi vad copilul doar seara la culcare
.
IRINA - deci fratii nu se dezmint nici de la program.
Vroiam sa vb pe mess dar nu stiu ce naiba are ca nu imi merge.
Cat despre matreata n-am avut curajul sa recunosc
ca si eu ma simt ca o paduchioasa si ma scarpin mereu.
Deci si noi megem mana in mana la simptome precum baietzandrii nostri
.
ANA - muuult ulei zici? Bineee nu mai vrem reteta... ca vrem sa scapam de colacei.IRINA zi tu de la "franzuzi" cu salata, mai bine.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)