Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Buna seara fetele!
Giova sanatate pt ambele probleme.
Moni
dar stiu ca ai rabdare nene...
Irina
esti criminala ... paduchioas-o![]()
Mooaaama ce sa kkcit fimea! Am auzit-o de la PC cum a tras...
Ma duc sa o spal.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Fetelor haideti sa va zic ce am patit astanoapte cu motanu.
Vine el tantosi langa mine sa il mangai si incep sa il mangai...la un moment dat nu mai avea stare si se ridica se plimba prin pat si revine...eu incep sa il mangai iar si zic hai sa il mangai pe piep ca ii place si cum il mangaiam eu la un moment dat dau peste o buba maaaree ....si tip. Ma gandeam iar sa batut cu pisica ... pana sa aprind lumina sa vad ce are ma gandesc sa vad unde are .... capul ... il avea in partea cealalta ... il mangaiam la
sa mor nu alta ... l-am luat si l-am aruncat cat colo cu niste nervi pe el...
Mai ... cum vin si eu pe aici nu mai este nimeni.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
SALUT fetele!
Am pus niste poze cu plangacioasa de azi!
Va citesc si dupa aia mai pun cateva!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Fetelor, am vrut sa pun niste poze, dar azi am avut urlete de la 16-17 si de la 18-19 pana la baie. Chiar am citit despre fetitza Monicai, cred ca asa am patit si eu, era rosie ca racul si urla neintrerupt. Cum sa-i fac poze? Noroc ca dupa baie s-a linistit, dar cred ca noaptea iar incepe, ca are program: la 4 dimineatza sau la 6, dupa dispozitie. Cand se termina cu colicile astea, ca m-au innebunit?
Giova, ma bucur ca ai scapat, eu ma duc miercuri la control, sper sa fie in regula, ma cam doare si nu stiu de ce, pana acum n-am avut probleme. Dar nu stiu daca as mai suporta o interventie in respectiva zona
O sa ma duc sa-i fac o analiza Dianei pt stafilococul ala, ca m-ai pus pe ganduri. Oricum, n-as vrea sa-i dau antibiotic de acuma, e prea micutza.
Fetelor, e normal ca la 6 sapt sa pape neregulat, ba la 3 ore, ba la 4 si maxim 100 ml? Cel mai bine papa 80 ml si cu chin si mutre 100 chiar daca a trecut de 4 ore. Daca si la voi au facut la fel bebelushii, spuneti-mi si mie, please..
Ma duc sa ma usuc pe cap, abia acum am avut timp de mine (spalat, unghiutze etc)
la toate
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID nu stiu cat e de normal dar si DIANA mea a facut exact la fel
Si eu i-am facut totusi poze ca am imprumutat azi aparatul si nu mai am cand sa-i fac,sper ca maine va fi mai in forma! Si sa stii ca si azi la doua luni jumate abia a mancat,si din ala a dat jumate afara,azi iar mi-a patat pijamaua,treningul,husa de pe patul din dormitor,paturica proaspat spalata,ca sa nu mai zic ca ieri a udat vreo 10 bavete ca era sa lesine mami azi cand a vazut cate am pe sarma la uscat 
Si azi am cantarit-o are doar 4570 g la 2 luni jumate,chiar daca s-a nascut cu 3200 tot e cam putin. De lunga e lunga si are si colacei de grasime,se vad in poze ... dar pe langa restul e silueta rau!!!
Merg sa mai pun poze si sa le vad pe cele ale lui BEE si JANINA!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Salutare mamici cu maimutzici!
Doamne ce m-am amuzat cum povestiti... ba Moni, ba Ursulina, ba Mirela, ba Janina.. ca am si uitat ce trebuie sa mai raspund
.
Fetelor eu intrebam de avocado
. Multam de raspunsuri.
MIRELA - daca tu zici ca spaniolii il mananca felii cu lamaie pe el... aoleeeeu... ca e amar raau.
BOMBO - reteta ta.. precum salata de vinete parca e mai convingatoare si mi-ai facut si pofta
.
INGRID - stai linistita... e normal sa manance la care ore vrea bebelina... doar e si ea ca si noi... mancam cand ne e foame si pana umplem burtile... asa ca nu te stresa. Da-i papa cand vrea ea si cat vrea ea... si o sa fie totul OK.
JANINA - ai fost tare cu descrierile... lasa ca ne revenim noi usor...usor.
Apropos de lapte... eu bag cam 1 litru pe zi... si n-are nimic papanasul. Azi am bagat 4 sarmale
si dupa aia jumatate de litru de lapte... si in loc de kk... a tras doar basinici si avea neneee o energieee cu chef de joaca si de vorbaaaa.De la 9:30 si pana la 16:30 cand l-am scos afara nu mi-a dormit decat jumatate de ora pe la pranz... desi "sunetele albe" recte masina de spalat a functionat vreo 3 ture.... Deci nici cu astea nu-l vrajesc
.
Nu mai stiu cine vroia sa ma mai invidieze cu programul papanasului
dar aseara s-a culcat la 22/00 si s-a trezit la 6:30 pt 10 min cat a supt repede si apoi iar somn pana la 9:30.
Acum iar s-a bagat la nani la 22:00. Vad ca de vreo 5 zile cam pe la ora asta adoarme (+/- juma de ora)
URSULINA - deci ti-a facut-o motanul aseara![]()
![]()
.Ce pedeapsa i-ai dat acum?
ANDA - ai huzurit azi?![]()
GIO - insanatosire grabnica. Bine ca nu te doare rau operatia. 
IRINA - ce face MARIO?
MIRELA - bine ca a scapat Iulian doar cu atat din atentat. Dumnezeu sa va apere.. iar cu banii... poate daca trebuiau sa fie ai vostri si sa va bucurati de ei... a dadea Doamne Doamne un branci si ii luati
. Important acum este ca sunteti sanatosi si cu acte in regula. Ai grija de tine si de bebe Dani.
Maraki - deci nu ai mai calcat aseara... dar nici pe la noi n-ai mai dat
. Si pana la urma Robert a fost in disco sau la prietena?![]()
Pupicei la papaciosul de ingeras... auziti voi... ce il jelea cand s-a nascut si acum ii da cereale. Bravoooos!
Gata... m-am intins ca placinta.Astept sa intru in schimbul 2 cu replici mai scurte si mai usor citibile.![]()
MONI - nu zic nimic... ma duc sa te verific de poze si te astept la schimbul 2.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Moamaaa Janina cata ciuful are si bebelina taaaa.
E super dulcicaaaa si bucalata.Deci ai promis-o lui Ayan
.
Chiar asa... cuscra mea ce-o mai face? O fi la ski cu nora-mea? Le-o fi predat Bee stafeta. RALU pe unde esti? Mai zi si tu ceva... cum merge cu Lass Baby?
BEE - bine ai revenit. Sa va fie de bine luna de miere... nu stiu daca asa se ureaza...
. Bine ca macar ti-ai facut tu depozit daca Ana n-are chef
... lasa ca de luni intri la program normal... si oricum nunta a trecut... nu-i bai
. Asteptam poze.
LILIANA
si
teolinda spune:
MONICOOO - ce-ai cu copila? Are niste colaceeeeei... mama mamaaa. Arata f bine.. vezi ca nu iti arata bine cantarul ala
. Doamne cat este de scumpa Dienutza. Pana la urma ai vazut ca ai prins-o in toane bune la poze?![]()
Am si eu paturica d-aia
ca a voastra. Seamana cu tati tare de tot "lady". 
LILIANA
si
teolinda spune:
Bate un vant pe-aaaaaici... mai ceva ca in Spania lu' Ana. Cam cati km pe ora or fi?![]()
Se pare ca ciuciu schimbul 2... sau e prea devreme?
IRINAAAAAAA
LILIANA
si
monica70 spune:
JANINAAAAA mama mia ce par lung are CARLA!Esti la egalitate de puncte cu DEEA! Are AYAN cu ce se fali
Sa ne mai pui si poze recente!
TEOLINDA si zici ca seamana cu GHITA? Eu zic ca are la fel forma sprancenelor si fruntea,iar la gura si nas seamana pe mine,cel putin asa moaca aveam cand eram mica. SI cantarul arata bine ... am cantarit-o pe vreo trei pana acum si electronic,si normal pt.bebe si de bucatarie si chiar in bratzele mele pe cantar normal si tot degeaba
Pacat ca n-a fost in forma,sper ca maine dimineata sa-si faca aerobicul in carucior si s-o prind zambind cum trebuie! Si mama mia ce program fain are Nicolas,si eu vreau!
Merg sa mai pun si inca o poza cu mutra mea - mai ales freza
,sa nu va speriati! ...si ce poze mai gasesc pe acolo ...
MONI si
DIANA (01.01.2006)