Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Ingrid S spune:
Moni, Teolinda, mersi de raspunsuri!
Chestia e ca a mea s-a nascut micutza (2530), asa ca eu doresc sa ajunga mai mare
si 3360 gr cat a avut duminica trecuta mi se pare cam putin. Adik, fatza de scorurile cu care se lauda bebelushii vostri (intre 4-5000gr) e silueta rau!
Ingrid S si
Diana
T_Ioana spune:
Monica, tare draga mi-a fost Dienuta! Mi-a placut ca are o fata de sfatoasa, genul ala de "Eu stiu tot!", o scumpa si o dulce! Iar despre greutate nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme ca arata excelent, are o gramada de colacei. Chiar se uita Cristi la pozele cu bebeii si a decretat ca el e super multumit de cum arata Razvan, ca are suficienta carnita ca sa fie ok. Eu sunt mai stresata cand aud la ce greutati ajung unii bebei, avand in vedere ca noi suntem cei mai "batrani", dar vorba lui Cristi, Razvan a plecat de la 2.900. Vreau sa va zic ca s-a socat efectiv cand a vazut anumite greutati. Chiar intreba de Nicolas, cat ar fi avut daca ajungea la termen. Si ma mai consoleaza si ca gras nu inseamna neaparat sanatos.....dar asta cred ca e valabil in cazul nostru.![]()
![]()
Irina, ce mai faci? ce face micul creol? Isi mai trage pumnisori?
Giova, eu revin si sustin iar proprietatile miraculoase ale pastilutelor 100% naturale pe care le-am luat eu la raceala si care m-au puspe picioare in cateva ore. Deci:"Formula petru raceli&gripe", Dr. Virginia Faur, firma producatoare FAVISAN. ....Exceptionale!
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
teolinda spune:
MONI - chiar vroiam sa te intreb... te-ai pensat pana la urma pt poze?
Ca nu se vede nici un stufaris in poza .
Adevarul e ca uitandu-ma mai bine Diana are si din "aerul" tau.
Lasa ca si de Nicolas, la botez toata lumea a zis ca seamana cu Robert... ori sunt elementele mele(ochi, sprancene,gura...) pe capul lui Robert... dar la prima vedere nah ca lumea zice ca seamana cu el...
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA si IOANA mersi de aprecieri,stiu ca are colacei,dar si eu cand vad ce barosani sunt unii pe aici 
Se pare ca si DIENUTZA lui INGRID e in aceeasi oala cu greutatea ... La mine explicatia e,ca are osatura usoara,de aia n-are kg desi are colacei de grasime! Altceva nu-mi trece prin cap!
Merg sa mai pun la congelator 100 ml lapte,ca la cat a papat azi am avut de unde scoate ... si as mai avea da, n-am chef 
Ma intorc...
A! Teolinda.de obicei trupa mai evada in WE de la schimbul doi,ce vrei se mai "fugaresc" si ele
Eu sper ca mai apar!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
TEOLINDA am scos ceva fire razlete,dar de pensat ca lumea nu ma pricep,alea de la cosmetica imi dau o forma faina,le face mai subtiri,acum sunt ca niste lipitori negre (mai ales pe fatza alba de fantoma) nu-mi zice ca nu vezi!
Si cand sunt pensata fain, ies in evidenta ochii,acum arat ca naiba,ce sa mai zic de freza 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
MONI - prea multa modestie.. strica. Lasa ca nu arati rau deloc. Exagerezi
ca si cu Dienuta. Sunteti 2 dragute
.
IOANA - sa stii ca si eu m-am intrebat de multe ori oare cat de mare ar fi fost Nicolas daca iesea la termen. Dar el a hotarat ca a ajuns la normalitate atunci la 36 de sapt si a dat drumul la robinete sa curga apa
. Cred ca se facea cat bebele lu' Astery... daca mai incapea...
Uite ca acum nu e prea gras... in ultima luna a luat doar 550gr cand normal era sa ia macar 700gr
.... dar are deja 67cm... si parca nu are colaceii Dianei
. Nici eu nu il vreau prea gras... dar m-am ingrijorat ca a luat atat de putin. Sapt viitoare sper sa ma lamureasca pediatra ca eu ii dau doar san...Desi cred ca a luat asa putin pt ca doarme foarte bine noaptea... si deci si-a eliminat 2 mese... de la 12 noaptea si de la 3 noaptea. Asta e...
LILIANA
si
irinadum spune:
Vin ca sunt singura ca Marian e la petrecere. Stati sa ametesc maimuta ca acum l_am imbaiat.
teolinda spune:
Doamnaaa cu gogosaru' adica ai ramas singura acasa? Si cand colo Moni te banuia de "alegatura"![]()
LILIANA
si
monica70 spune:
TEOLINDA m-am uitat iar pe poze,la prima vedere Nicolas seamana cu sotul tau,la ochi parca aduce pe tine!Daca ajungea la termen il luau direct la SUMO ![]()
IRINA deci ai aparut!
Dar ce ne facem cu schimbatul capitolului?
URSULINA,ANA pe unde sunteti?
DENISA ai evadat de-o vreme!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:

MONI ca bine zici... Doamne Fereste... lasa mai bine asa ca e plin de surpize fi-miu ... bate emisiunile "zanei"
.
Lasa ca facem noi capitolul asta de 20 de pagini
sa speriem DC ca si-asa ne stiu de secta cea mai "vorbareata".
Chiar Denisa ne-a povestit putin aseara si a fugit.. o avea musafiri.. ca stiti ca ea cu asta se ocupa in week-end
.
Dar Maraki ce o face? Ca Ramaru nu cred ca avem in program azi
.
LILIANA
si