Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..mama ce vorbaraie la schimbul 2..nu mai stiu, ca am trecut prin toate subiectele, dar habar nu am ce mi-a mai ramas in cap..cred ca puterea mea de concentrare e zero barat..scriu nitel, ca nu stiu de ce, dar sunt chiauna,,.cred ca mi se trage de la plimbarea de 2 ore cu caurtul cu Bia si Dan, plus popas la Spring Time si papa....de azi a inceput si Bia sa pape mai bine..ca pina acum sapt. asta numai vreo 100 a papat/masa...a inceput si sa faca kk singurica, deci e totul bine...vad ca a luat numai 80 de gr. de luni pina azi, dar decit nimik bune si alea..acum in schimb cam fonfane, tuseste si stranuta...ii dau ambroxol si incerc cu spray si pompita sa o desfund in nas..uraste operatiunea asta..apropo de lapte, desi am titele moi se pare ca lapte este..dar decretez, rahaturile de Galactogyl si Hipp Natal Aktiv dupa parerea mea au ciuciu efect in cazul meu...dupa ce le termin ramin cu ceaiul de chiomion, anason si fenicul pe care il consider cel mai bune!Giova ce bine ca ai scapat..a zis mama sa urmezi pentru Marco tratamentul pentru streptococ...cica in general in toti se afla streptococi si stafilococi, dar iei se dezvolta si invadeaza mai mult cind organismul este putin mai slabit..asa ca multi bb au, dar nu este periculos!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA stai linistita ca se satura! Si Diana la o luna doar dormea manca sau plangea,nici vorba sa stea un pic linistita macar 5 minute,darmite sa stea cate o ora-doua in carucior ca acum!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine poti sa te duci la policlinica unde are Carla fisa, vorbesti cu dr. sau asistenta pediatra si faceti acolo proba suptului.Eu asa faceam pe vremea lui Ceausescu, nu aveam cantar acasa si alta solutie nu era.O cantareste inainte de masa si dupa ce termina de mancat, asa va dati seama cat a papat Carlita
Catalina sanatate BieiMi-ai adus aminte cand faceam plimbari cu masina prin oras si cumparam saorma si iaurt de la Spring Time si

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI deja i-am facut doua poze dormind...Maine mergem la mami si sper sa fac poze mai multe acolo,oricum imi fac de cap, are 99 de pozitii aparatul si il inapoiez doar luni Sau poate marti,ca l-a uitat Ghita acasa chipurile Daca e in forma dupa ce se trezeste,pun cateva poze si deseara ! Numai ca acum vine tipul cu Pc-ul,pe urma mami cu cantarul,urmeaza baia si s-ar putea sa apara tanti aia care tot vine, ca s-a inapoiat de la neamuri si doar peste o saptamana pleaca in Italia iar,deci pana atunci o voi avea in gestiune... am program ! Sa nu mai zic de conta ca n-am pus mana deloc azi Cred ca ma apuc de pensat mai bine daca tot fac poze ...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki hai ca m-ai luminat, acum ii fac proba suptului ca am cantar. Desi... eu mai degraba de calitatea laptelui ma indoiesc ca uneori mi s epare ff diluat. Oricum ii fac acum ca sunt curioasa si eu sa vad cat suge mademoiselle.
Nu mai stiu cine intreba cum ne alintam bebeii, eu ii zic gugushtiuca, buburuza, bubulina face bubulele si taica-su ii zice buba.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki am pus poze in contul comun in folderul "Carla Georgescu"
Sunt din primele zile, unele din maternitate altele acasa.

Mamicile de baieti sa nu licitati ca sare Ayan la voi. Si la cat e de mare va merg fulgii.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare mamici! La noi e o zi superba ca de primavara iar eu m-am pricopsit cu statul la birou cu tot cu bebela mea care e cuminte nevoie mare , doarme de rupe in scaunul de masina ...Si ieri am avut acelasi program , adica stat la "scarbici " de la 9 la 4 timp in care a stat super cuminte ,iar apoi cu mami la dentist.Am avut noroc ca dentista e o prietena care are cabinetul acasa si din intamplare acolo mai era un prieten comun pe care l-am "incaltat " sa stea cu Jasmine cam o ora juma cat mi-a lucrat aia in gura e de apreciat pt. mine ca a avut ala rabdare sa ii cante si sa o plimbe atata timp, cand Adrian al meu nu sta mai mult de 10 min. ca zice ca e mereu obosit
Am vazut ca aseara a-ti avut sueta , nu mai stiu cine intreba de avocado cum se mananca , eu una nu am facut niciodata , dar am mancat la cineva facut salata , cred ca era exact ca salata de vinete dar fara maioneza ,adica cu ceva ceapa tocata super marunt , ulei de masline, putina zeama de lamaie si fructul respectiv facut pasta... o minune ce mai, super bun
Eu niciodata nu stiu cat papa bebela mea la san ca aici cantarul pe care il am e aiurea tare nu e cu kg, este in pounds , aia ii stiu dar liniutele cele mai mici naiba stie cat mai inseamna asa ca m-am lasat pagubasa ...ma duc sa mai vad ce poze a-ti mai pus si sper sa mai am timp sa intru ca am aiurit mesajul asta , l-am scris intr-o ora ca tot am fost intrerupta

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da Maraki, iar e vant din ala groaznic aici. Bine macar ca mi s-au uscat rapid rufele care erau afara. Mi-e si groaza la noapte ce sunete o sa se auda iarasi.
Vad caci Clara mea azi e cumintica doarme . Nici o zi nu e la fel, zilnic are alt program.
Monica, s-a mai calmat lady Di ?
Janina si eu mananc zilnic portocala. Incearca sa bei si tu ceai de anason, fenicul si chimen, sa vezi ce mult o vor ajuta cu colicii. Eu beau de chimen si anason, iar La Clara ii dau chimen cu musetel si fenicul. Si ne simtim bine amandoua, am scapat 85 % de colici.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna seara fetele.
Gata cu distractia, ne-am intors in Bucuresti. La munte a fost minunat! 3 zile luna de miere, intr-o pensiune din Bran cu sotul, bebita si parintii mei. Am skiat in Poiana (evident eu skiez ingrozitor), operatia nu m-a durut deloc si am facut febra musculara doar la brate (pai daca trebuia sa ma ridic de pe unde cadeam pe partie ). Altceva de raportat? Am cazut in nas si m-am julit, mi-am spart buza si m-am lovit si la barbie. Asta e, bine ca m-am distrat. EU si sotzul ne-am ingrasat 2 kg, . IN schimb Ana tot supla e!. MI-e si groaza sa o mai pun pe cantar. PArca la munte a mancat mai bine, dar tot nu a luat in greutate prea grozav.
O sa mai revin eu dupa ce citesc tot ce-ati scris.
multi la toate

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Cata.
fetelor eu sunt gripata rau. asta mai imi lipsea. acum cand trebuie sa-l pun si la tzitzi pe bebe. ii face baita mama si Clau pe urma papa prima masa la tzitzi dupa 27 ore de anestezie.
Stau in apropierea lui tot, cui masca pe gura.
Voi baga lamaie multa si paracetamol.
poate intru mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput