Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Perfect A "dormit" fix 20 de minute! Iar incepe

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Salutare,

Gagici iar v-am ratat azi-nopate, ati stat la taclale. Eu dormeam ca o fata cuminte ce sunt.
Anda pe mine ma doare sanul drept in continuare - ma doare de cand am nascut... doar stangul s-a mai reparat. Ma multumesc si cu asta, ce sa fac?
Giova bine ca ai trecut ok peste noapte, chiar m-am gandit daca o sa ai dureri dar e bine ca nu ai avut. Totusi eu zic sa nu te constipi baga un supozitor cu glicerina ca iesi ff usor, eu zic ca n-are sens sa-ti intoxici organismul. Mi mult, daca stai 3 zile o sa iesi dupa aceea f greu pt ca se deshidrateaza acolo kk si devine mai solid.
Mirela saracul sotul tau prin ce a trecut! Bine ca a scapat cu viata si nu a fost ranit rau, dar chiar, de ce nu ati cerut despagubiri? nasol ca platesti chirie asa de mare... lasa ca si in Buc o sa ajunga in curand la fel chiriile ca mult nu mai e!
Monica de cand te stiu ma oftici cu ce mananci - cand eram gravide eu tineam regim ca dupa hepatita din cauza arsurilo (chiar, nu mai am arsuri!!!) si acuma bagi fasole si ciuperci cu usturoi? Ciocolata si cafea? Dare-ar indigestia peste tine! (glumesc, nu te supara!). Eu mooor sa mananc portocale si mere... si salata, e groaznic sa nu mananc ce vreau aatata timp!
Denisa nu asculta la fete, trozneste toti banii ca in curand e ziua ta, asa ca poti sa cheltuiesti in avans. Chiar, si tu schimbi prefixul? Ca eu DAAA... il schimb si nu o sa mai fiu in my twenties...
Irina e total Mario cum se joaca cu mana si o urmareste. M-am tavalit de ras.
Teolinda si noi ne gandim cu groaza cum naiba o sa ne stapanim sa nu vorbim porcarii in fata fetei ca avem un vocabular f porcos. In fine, asa ne alintam noi. Nu pot sa va spun ca ma baneaza moderatorii.
Maraki eu te admir ca esti asa de cocheta. Eu sunt varza in ultima vreme, umblu ca un pui de bodaproste, cu mare greutate m-am pensat cand mi-a zis sotul ca in ultima vreme arat mai altfel... unghiile sunt taiate scurt si cu pielitele intregi, parul de pe picioare e la marimea naturala pe care chiar nu o mai stiam care e, parul din cap la fel nu-i mai vazusem culoarea de 10 ani... vai de mine. Si am o lene pe mine ceva de groaza.
Fetelor nici eu nu mai port ceas de cand am tel mobil.

pe mine m-a terminat asta mica, tot timpul cat e treaza urla, trebuie ori sa o car pe umar prin toata casa ori sa o tin la san. Nu stiu ce sa ma mai fac (o sa incerc si cu masina de spalat sa vad poate merge!). Doamne cand o sa ma linistesc si eu?
Acum ma apuc sa incerc sa fac o salata orientala.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica pai cand mai ai ocazia sa-i faci poze bebelinei? Dupa somn isi revine ea, fa-i poze plssss...asta cand e linistita si ai timpCred ca plange din cauza colicilor, chiar daca a facut kaki, nu are legatura una cu alta!
Ana iar bate asa tare vantul la voi? Atunci cand spuneai ca se misca lustra, au zis si la romani la stiri ca a fost vant puternic in Spania
Mirela cum este la voi? Ce face Dani? S-a linistit? Eu m-am chinuit de la 12 si ceva sa pape Agelos,dupa 40 ml nu a mai vrut, se stramba la bibe....l-am tinut un pic, l-am schimbat si am pus doua masuri de cereale in lapte si ce credeti??? A mancat! Pai nu e bine nici asa....trebuie si lapte simplu sa pape!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANA,si aici suiera vantul,si nu pot iesi cu dani ca mi-e teama sa nu se virozeze.azinoapte la 4/5luam rufele de pe sarma ca mai aveamun pic si nu le mai gaseam.deci si bebelina ta n-a dormit bine...o fi de la vant?cat despre chirie:VREAU SI EU PRETZURI DE ASTEA
MONICA,deci dia e in crize.cica tre sa-i urmaresti punctul cand ii e somn dupa 1.30/2ore de la trezire si sa o pui la somn.dar cum are un program haotic ca si dani...sper totusi sa nu te nevrozezi de tot.eu la zile de astea ma resemnan si stateam cu el in brate sau in cele mai fericite cazuri ma intindeam cu el pe burta mea si-mi toceam nervii ca nu are cine sa faca treaba.
dani a recuperat azi somnul de azinoapte,numai eu raman in urma...s-a trezit pt 20min sa pape si iar a dormit.desi acu se cam foieste...iar eu bag calorii(,bomboane,inghetata cu ciocolata,la cele 52kg ale mele merge)ca sa rezist pana diseara

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine dar esti sigura ca se satura Carla cand papa? Tot timpul plange? De la colici au perioade in timpul zilei sau serii dar nu plang permanentCand fac si eu salata orientala, are un succes ca se termina imediatEu fac si mult, Giorgos nu stia de mancarea asta,maica-sa s-a luat dupa mineCocheta sant si nu sant De vreo saptamana tot aman sa imi fac pedichiura astazi nu mai am scuze, este si Giorgos acasa,poate sta cu Agelos mai pe searaInca astept poze cu Carlita

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Cu chiu cu vai a adormit iar - la taztza de data asta,dar nu va zic ce zbierete pana s-a hoatarat s-o prinda,m-am intins in pat si acolo am si lasat-o,sper sa doarma macar o ora !
MIRELA il virozezi ??? Iar cu Diana bine ar fi daca ar tacea in bratze ... dar nu-i nici asa bine! Si... punctul de ??? cum era??? iar nevrozata ce samai zic imi venea s-o
MARAKI o sa incerc numai sa nu se trezeasca tot urland,deja dese fatzaieeeee ..... NU mai pot! Incerc sa-i dau putin si din dreapta papa,dar deja mi-e si frica sa scot sanul sa nu urle
JANINA da' mai lasa-l naibii de regim ca n-are rost,serios,tot degeaba!
Pleeec ca incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

JG,de ce nu mananci mere si portocale?daca e din cauza colicilor,sa stii ca oricum au si daca manacam noi sau nu...dupa ce am nascut,in spital ne dadeau portocale,per,supa de garbanzos(e ca fasolea),si tot insistau ca nu are nici o legatura mancarea cu colicii.moasa mi-a zis la fel,doar ca laptele poate da colici,sau o leguma /fruct care iti da si tie...asa ca eu mananc mere,portocala zilnic(pt tranzitul meu intestinal),vinete,cartofi ciuperci,nu abuzez de nik,dar mananc.
cat despre aranjat...eu nu prea ies din pijamale,iar cand ies afara,arunc o pereched de pantaloni pe mine si o geaca,nici in oglinda nu ma uit.ma uit afara in geamul la vreo masina si ma sperii si eu de ce vad.nu ma aranjam eu mult nici inainte,dar totusi,am ajuns cam deplorabil...noroc ca nu se sperie bebe de mine,ca de iulian nu mai zic, e om mare doar
MARAKI,angelos s-a invatat cu papa bun si consistent,dragul de el.l-a lasat in urma pe dani la capitolul asta...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

M-am intors, nu vrea papa,s-a smiorcait un pic si a dormit iar.
JANINA are dreptate MIRELA,pun-te si mananca sa fi bine dispusa si-o sa-i treaca si bebelinei! Pai eu ieri inainte de circul asta am mancat chiar "de regim",taitei cu branza dulce,un pic de ciorba,un pic de ciuperci ,n-am mancat cioco,doar stafide...si vezi ca tot aia e,ba mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki si eu ma gandeam ca poate nu se satura dar... cum sa testez? Eu lapte am suficient, ea suge pana golste sanii. Poate calitatea sa nu fie buna? Sa ii dau completare dupa masa? De obicei nu mai vrea dupa ce papa ca am incercat!
Chestia e ca uneori are colici si alteori nu cred ca de asta plange.
Fetelor ce sa zic, mi-e frica sa mananc fructe sa nu-i fac si mai rau, cu laptele m-am lamurit ca e dezastru daca beau deci l-am eliminat. Cica pe la 3 luni le trece durerea de colici, dar e mult pana atunci. Carla are abia 5 saptamani.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA cu laptele s-ar putea sa fie adevarat,eu beam 2 cani pe zi inainte si de vreo 3 saptamani am baut doar ... lapte praf,doar zilele trecute ma mai baut cate o cana de lapte seara. Acuma poate s-au mai potolit colicii si din cauza ca are 2 luni jumate,nu neaparat de la lapte ... Totusi de trei saptamani mai face crize doar pe la 19-20 sau pe la 5-6-7 dimineata si nu tin atat ca azi! Cel mult juma de ora ... Asta presupunand ca-s colici ca naiba mai stie,nu-si mai freaca picioarele cum facea,acum da din ele de parca ar fi de nervi!
Am mers s-o vad si acum cred c-o sa doarma mai mult ca-i in pozitia cu mainile in sus "ma predau" cum doarme noaptea...Macar sa nu o mai apuce iar deseara!

Mergi la inceput