Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
ank si bb spune:
buna mamicutelor!
iar apuc sa scriu un raspuns pe capitol... 
cu intarziere... va spun acum:
cristinamh, multumesc frumos pt raspuns! 
corap, STAU IN SECTORUL 3! tu doar actele astea le-ai depus la 3? la sediul din 1 decmebrie?
daca vreti sa-mi vedeti bebitza, am pus si noi - in sfarsit- poze in contul comun. le gasiti in albumul "karina (ank si bb)"
numai eu stau treaza la ora asta... ma duc sa ma bag la somn.
va poop!
ank si bb karina (28 decembrie 2005)
lavi02 spune:
Nati mi-a cerut de mancare la ora asta. tot ii bine, ce sa mai zic!
M-am uitat pe net dupa Chicco Polly al vostru si l-am gasit aici:
http://www.erachicco.ro/products.php?pid=37&pager=3
470 RON.
Ce tupeu pe altii, magazinul 3 ursuleti de exemplu, sa ceara 708 RON pe el!!!
Mie mi se pare misto, singurul dubiu, ca si la Ina si Alina e ca mi se par greu de curatat. Adica daca o sa se bage mancare printre toate cele. Cand era Silvia bb aproape zilnic trebuia sa sterg cu laveta scaunul (nu doar masuta)!
Eu am unul Cam cred, nu pot sa merg acuma in bucatarie sa va spun sigur, pt ca fac prea mare galagie. Eu l-am luat cu 1.700.000 acum 4 ani, din Carrefour. Dar nu are decat o singura pozitie. Si se si pliaza.
In concluzie: mi se pare fain chicco polly, numai ca trebuie sa-i verificati stabilitatea (pe pipaite) si sa va uitati si la dimensiuni, sa va ganditi cum va incape in bucatarie.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lavi02 spune:
Acu' va cer si eu parerea.
V-am mai zis ca vreau sa-mi iau un patut pliant pt vacante, concedii, mers la bunici, etc. (Acasa avem din lemn.) O sa fie folosibil in aceste scopuri pana cand invata noaptea la olita si trebuie sa o pun intr-un pat din care sa poata iesi singura. Totusi, fiind doar pt plecari de acasa, nu vreau sa dau prea multi bani.
Eu ma gandisem la modelul BabyCare cel de jos, din pagina asta:
http://www.babycarero.netfirms.com/patuturi.htm
cu 220 RON.
Acum (noroc cu Chicco Polly al vostru) am vazut si Chicco, aici:
http://www.erachicco.ro/products.php?pid=37&pager=5
cu 230 RON.
Ce are in minus asta Chicco e etajul superior de care cred ca ma pot lipsi ca prima iesire o sa o facem cand va avea Natalia vreo 6 luni, cred. Dar are in plus , si foaaarte pluuuus, prestigiul firmei. Plus ca arata mai sobru decat Baby Care ceea ce pt mine e un plus.
L-am gasit si pe site-ul "bebelusul tau", cu 290 RON! 
Acum le mai vad si pe cele cu fermoar, de la ABC design, Holiday plus si Noctis plus. Pret 275 RON. Trebuie sa ma gandesc daca merita. Fermoarul = plus de folosire in timp, sa iasa pruncuta la olita.
Mai intereseaza pe cineva sa-si cumpere patut pliant doar pt plecari de acasa? Sunt si eu curioasa...
Pupici.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
meems spune:
Lavi02, si eu am patut pliant si mi l-am luat in primul rand pentru plecari de-acasa, si-apoi si ca s-o tin pe Rianna in living in timpul zilei, caci camera ei e in celalalt capat al casei si mai bine-o stiu pe langa mine. Uite ca acu' daca m-am hotarat sa plec in RO la vara ma gandeam ca ce bine-i ca am patul asta pliant. Dar pana la urma n-o sa-l iau cu mine ca ocupa prea mult spatiu la bagaje! Am cautat altceva mai micut si uite ce-am gasit eu: http://www.target.com/gp/detail.html/sr=1-14/qid=1142133805/ref=sr_1_14/602-6831011-0176604?%5Fencoding=UTF8&asin=B000COW7WS La asta ma gandeam sa-l iau cu mine, ca se pliaza si-mi incape in geamantan. Oare e prea micut pentru Rianna la 7-8 luni? Ma gandesc s-o culc in el, dar "lada" asta s-o pun undeva pe pat, in nici un caz nu pe jos si s-o folosesc exclusiv pentru dormit.
meems spune:
Si mai am o intrebare: voi cum o sa faceti cu ora de baie dupa ce se schimba ora? Ca eu ma gandeam eventual sa incep de saptamana viitoare sa-i fac baie cu cate 10-15 min. mai devreme in cate vreo 2-3 seri, apoi cu alte 10-15 min. mai devreme, si tot asa pana ajungem la ora 21 (acum ii fac la ora 22) care de fapt va fi ora 22 dupa ceasul nou. Dar apoi m-am gandit: ce-ar fi sa nu-i fac nici o schimbare si dupa ce se schimba ora sa-i fac tot la ora 22, dar dupa ceasul nou (ceea ce acum inseamna ora 21)? Dar daca nu o sa vrea sa-mi doarma ca e prea devreme pentru ea, ea fiind obisnuita sa se culce dupa ora 22? Si tare n-as vrea sa-i stric programul, ca asa bine e de cateva saptamani... Voi cum o sa procedati?
joy04 spune:
MAI.....scriseesm ieri un mesaj luuuuuung intre unspe mii de pauze "linistite" de 3 minute ale lui fimiu si cand sa-l trimit, s-a luat netu'. KKT.
si nu-s ce naiba am facut de l-am pierdut
asa, sa-i fac ain ciuda.
ANDA, vroiam sa-ti zic ca nu esti singurica adica nu erai singurica pacilea. Mai cu innotul sa stii ca si eu m-am gandit sa-l invat. Nici vladut nu se agita si nu rade la baita, dar noi o facem mai mult dormind...ca dupa ce ca nu doarme toata ziua...
SILVIA, am inteles ca-i cu thiogamma -am avut milgamma la inceput si pe aia scria ca are vitB, pe asta...in fine. Merge sa o iau daca alaptez? da degeaba ca trebuie sa antiinflamatoare la greu si...
ii fac baita so cand doarme ca nu protesteaza. se trezeste el pana il scot, dar nu mereu. recunosc ca daca sunt moarta de oboseala - m-a durut ficatul cateva zile - nu-i fac.
si zici ca suntem frumosi??
ILENUTZA chiar merge laptele in pahare din alea? ce bine....sa numai zic ca eu aruncam urocultoarele....
. bine, nu am dezghetat fff multe, dar na...dau 2 lei pe unul...
Si cine zise ca nu s-a uitat la pozele tale? eu chiar vroiam sa-ti spun ca-mi place cum iti sta cu palarie.
si cat il tii asa in patut pe victoras?
ALINA, vezi ca morcovul fiert constipa. cel putin eu asa stiu si o prietena de-a mea a patit-o . si pana si-a dat seama, a chinuit-o pe aia mica...
MIRABILIS, nu poti trimite filmuletul si pe contul comun??? ca ma bate gandul si pe mine...
AURA, pai acuma spui?? de ce nu ne zisei maiinainte sa inotul lui Dimitrie??
vrem si noi...
LAVI, pan la urma zi si mie ce ROBOT de bucatarie ti-ai luat si ti-ai luat si carucior???
Mai noi in Niro cand mergem, numai sambata dar dimineata adica pe la 8 plecam dar tot acolo ne petrecem pranzul...
CORAP...ce-ti face biloiul??
ma duca sa-mi hranesc copilul ca a stat cuminte pana acuma manca-l-ar mama pe el...azi noapte mi- dormit 5 ore juma si cristi incerca sa-l pacaleasca cu suzi...ii zic da-mi copilul pai de ce? crezi ca-i este foame? intreaba el auziti si voi..
ca sa numaizic ca ieri l=am lasat cu piticu in sufra ca sa fac eu curat in dormitor si a inceput piticu cu urletele...bai nu am putut suporta sa stau in dormitor, chiar daca am dat televizorul mai tare...nu m-a rabdat inima..si cand vin la ei...fimiu statea pe canapea, era rosu ca focu de plans, se inneca saracutu si te implora cu ochisorii sa-l iei de acolo, si cristi ii spunea ca NU MA MA JOC TATI CU TINE DACA NU ESTI CUMINTE.....!@!!!!!!!! DAR NU-L LUA IN BRATE MAI FETELOR...IMI VENEA SA-I TRAG UNA, PE CUVANT. saracu copilasul eu...s-a linistit cand la-m luat i brate si l-am strans la piept...auzi, face el educatie.
o sa-l vad eu cand plec la babyexpo...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
neata,mamici!
sa zic si eu parerea mea:e spal hainele bebe-ului cu detergent normal,si nu numai asta,da'bag si de-ale NOASTRE:nu dati cu pietre,dar n-am observat nici o pata,nici o buba,nimic...microbii mei sunt si ai lui,si-ai lu'ta-su,ca doar suntem o familie,si nu ma sterilizez la UV cand intru la el,sau cand il pup pe manutze..
de calcat nu le calc,si nu i le-am calcat din prima zi...
cu apa calda:consumam la greu,si sa va spun si de ce:ne trezim primii in bloc,si pana vine apa calda...practic,eu o aduc prima in blocu'nostru...la baitza la fel:si seara asteptam la greu pana vine apa calda,asha ca...curge la greu,consumata degeaba!
asha ca nu numai intretinerea vine mai mult,da'si lumina,pen'ca iarna pe gerurile alea,mai bagam si caloriferul electric...
Lavi,ce cautai pe net la ora aia?![]()
pai,cre'ca sigur ne-ntalneam,ca eram si eu treaza,tot la masa lu'bebe...
Bai,imi venea sa rad:discutati aci limbi straine,bouncer,poly,scoica,zau daca stiam ce-st alea...nici acu'nu stiu preabine,da'tac...sa nu ma fac de ras...kiar,ce se face cu astea!??![]()
scoica=scaun de masina,ceva de genul asta?
da'polly?
si mai zisesi tu Corap,de ceva,parca...explicati-mi bre,si mie,ca eu n-am de nici unele,din ce ziceti voi...e de rau!??![]()
aaa,cu hainutzele de bebe:deocamdata EU NU INVESTESC in nici o SUPER_HAINA scumpa de bebe,pana la un an...atata timp cat il tot tin pe-aci,pana nu merge in picioare...asha ca am numai kinezisme de la Niro,si Titan...pana nu merge in picioare nu o sa investesc...si iarasi sa nu dati cu pietre...
gata,va pupic si ma duc sa mai fac niste curat!
silvia_d spune:
aa,si-am mai uitat ceva:Lavi,multumesc pentru lista cu diversificarea,eu una mi-am notat-o!!!
felicia74 spune:
!
Lavi mama, e
site-ul! Ce preturi bune, mai ieftine ca la Carrefour! Daca nu gasesc ceva oferte la BE, ma axez pe el.
Bai,imi venea sa rad:discutati aci limbi straine,bouncer,poly,scoica,zau daca stiam ce-st alea...nici acu'nu stiu preabine,da'tac...sa nu ma fac de ras...kiar,ce se face cu astea!??
scoica=scaun de masina,ceva de genul asta?
da'polly?
si mai zisesi tu Corap,de ceva,parca...explicati-mi bre,si mie,ca eu n-am de nici unele,din ce ziceti voi...e de rau!??
aaa,cu hainutzele de bebe:deocamdata EU NU INVESTESC in nici o SUPER_HAINA scumpa de bebe,pana la un an...atata timp cat il tot tin pe-aci,pana nu merge in picioare...asha ca am numai kinezisme de la Niro,si Titan...pana nu merge in picioare nu o sa investesc...si iarasi sa nu dati cu pietre...
Silvia Mi-ai mers la inima cu mesajul acesta! Nici eu nu dau bani aiurea pe haine. Am noroc -- cu cele de la Rombaby ca se largesc asa ca le poarta Ilinca mult si bine. ![]()
In rest, nu are rost, ca oricum schimb n-sphe bluzite zilnic, daca e zi cu regurgiteala. Va dati seama ce ma ofticam dc erau cine stie ce marci? Numai soacra-mea se strofoaca si ii face costumase, botosei, caciulite, manusi care sa se asorteze cu nu-stiu-ce, iar cand vin eu pe la ea se schimba la fatza, deoarece ILinca e imbracata in toate culorile pamantului
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)