Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria-Alexia, eu ii spun tremurice la bouncer, balansoarul e hinta. Nu am stiut cum sa traduc bouncer si m-am gandit ca, din moment ce are optiunea aia de a vibra, ca sa nu-i zic vibrator, i-am zis tremurice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Amu sa mai si raspundem, ca asa e frumoooos!

Dar mai intai, o precizare: ce am cumparat, chiar misto, si mai erau stive de modele-super - rama de fotografie. In Doraly au multe standuri cu chestii de foto - rame si albume - io-s fana, recunosc. Poate mai intereseaza si pe altcineva!

Anda77- misto ideea cu baitza! Daca ai "putere financiara", io zic ca merita sa mergi la cursurile alea...si pe mine ma batea la cap nasa s-o duc, da' i-am dam taiat avantul, pe motive de ...finante!

Alinush- noi incepem diversificarea dupa vaccin la o sapt, deco pe la 4 luni si 3 sapt. Cu suc de mar. Apoi pe la 5 luni jumate bagam supica de legume, la inceput cu legume pisate. De restul -piure, chestii, inca nu am vorbit cu doctorul. Imi va zice pe parcurs, probabil.

Negara Cristina- ooofff...cheama doctorul si iti zice el ce si cu. ca nu-i arata prea bine!

Buluci- hai ca se termina programul, ca pe vremea lui Ceasca si noi tot asteptam...vezi ca primesti penalizare de la CNA pentru prea multa publicitate!

Ripley- mai, ce ciudatenie! Sigur e cantarul OK? Stii ca si data trecuta asta a fost buba! Oricum, ai o lungana de fetitza. pai noi avem doar 63 cm! Dar io zic, dupa cum arata micutza ca e super asa cum e! Sigur e ceva tehnic la mijloc! tie si lui Anutzache!

Lavi02- tu ai folosit scaun de masa pentru Silvia? Cat timp? Adica ma intereseaza daca il amortizez, ca si mie mi s-a pus pata pe Chicco Polly, dar e cu mult peste bugetul meu, dar deh..buba pe creier maaare de tot!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cu diversificarea noi am inceput cu suculet de morcov cate 5 ml pe zi pana am ajuns la 30 ml, apoi in sucul de morcov am adaugat mar cate 5 ml in fiecare zi pana am ajuns la 60 ml si apoi am adaugat portocala si acum am ajuns la 90 ml suc pe care il bem cu o deosebita placere.Sucul i-l dau cam la o ora dupa masa de la 10 -11 dimineata, pt ca nu vreau sa ii inlocuiesc masa de lapte.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by mara95
Gabitaco, si eu lucrez in invatamant si ma luat salariul bonus chiar in luna in care am nascut(650ron).Nu am stiut de el, mi-au spus cei de la scoala.

uite ca mai sunt si oameni de treaba.
Mie nu mi-au zis nimic de la liceul unde predau. Astia sunt in urma de tot cu legile. Spune-mi si mie cum ai procedat, te rog.Ai cerut tu? sau ti-au dat ei?

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Uff, m-am trezit ca nu mai avem detergent pentru bebe si deocamdata nici nu se gaseste in oras . Pana acum am folosit Dermalin de la sensiblu, am inteles ca il au si la helpnet uneori...
Ce altceva sa mai caut? Voi ce folositi?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Maria-Alexia - io nu folosesc detergent pentru BB. Nu am flosit niciodata si sarah asa s-a obisnuit. Nici nu calc hainutzele ei. Spalate la masina cu Omo, dat program de extra-clatire, uscate pe sarma si gata! puse pe plod!
Nu cred ca are ceva daca introduci acuma detergentul normal. Odata si odata tot o s-o faci, nu? O fi asta sorocul!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Maria-Alexia - io nu folosesc detergent pentru BB. Nu am flosit niciodata si sarah asa s-a obisnuit. Nici nu calc hainutzele ei. Spalate la masina cu Omo, dat program de extra-clatire, uscate pe sarma si gata! puse pe plod!
Nu cred ca are ceva daca introduci acuma detergentul normal. Odata si odata tot o s-o faci, nu? O fi asta sorocul!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

moi aussi!

Noki, Silvia INCA foloseste scaunul inalt cu masuta. De cand a stat in fundic = vreo 6 luni pana in clipa de fata. Acum stau si ma gandesc cum o sa-l partajeze cu Natalia . Simplu: Natalia va manca mai devreme.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Lavi02- yu-huuuuu! Tu esti raspunzatoare pentru viitoare gaurire a bugetului! Super veste ce m-ai dat! Pai in cazul asta chiar merita investitia! Al tau ce marca e, by the way?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Dordia, sunt mai bine, multumesc . Astept sa-mi revin si dup-aia ... la cutit, sa scoatem biloiu'.
Buluci... yeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ile, ce te face sa crezi ca nu se uita nimeni la poznele tale. Iaca io ma uit. Da' tac, ca mi-e frica sa nu-i deochi pe pitici.
maria-alexia, eu folosesc ariel lichid. am folosit si dermalin, dar pe hainele noastre, nu ale lu' bb . eu inca ii mai calc hainutele... si acu' am un maldar de calcat. in general, merge orice detergent la varsta asta, nu-ti fsce probleme. pune, eventual, de doua ori programul de clatire.
c & andrei-ardei-dovlecei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nok, si mie imi place tot ala chicco poly. poate o sa fie in oferta la BE. da' nu cred...
c & andrei

Mergi la inceput