Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, da' lunga mai e Publicitatea asta...

Am incarcat pozele in albumul meu din contul comun, nu stiu de ce n-a mers link-ul... Adica, cred ca stiu de ce, da' nu mai conteaza. Le puteti vedea acolo.

Ma duc sa schimb un scutecel kkt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Uitati-va, va rog, la poza asta:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nov_dec_2005/detail?.dir=d4a5&.dnm=58d5re2.jpg&.src=ph

I se jupoaie fiica-mii pielea de parca a facut plaja la 40C. Ce Dumnezeu o fi? Ca dupa fiecare baita ungem cu ulei, deci nu cred ca e pielea uscata... Mai ales ca se jupoaie doar pe lateralele trunchiului, de la subsiori pana la bata "chilotelului". Aaaaa, si ca tot veni vorba de "chilotei"... Voua nu vi se pare ca din cauza lor copilul are piciorusele cracanate?

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda chiar ca e o buna idee sa mergi pe program scurt. Mi se pare ca pana la 1 an ai si dreptul la 6 ore, pe motiv ca alaptezi.
Vii si tu pe la 4 acasa.
Misto ar fi sa reusesti sa ii dai tu masa principala a zilei cupilului ca sa vezi tu exact cat si ce si cum a mancat. Mai ales in perioada diversificarii. Ar fi tare bine sa poti sa le aranjezi astfel incat.
Eu asa faceam la Silvia, ca am inceput cu bona de la 7 luni.

negaracristina cu cracanarea stai linistita, nu se cracaneaza de la pampersi, dimpotriva le face bine sa stea cracanati pt prevenirea luxatiei de sold. Intra mai bine capul femural in sold.

Cu pielea - habar n-am ce poate fi, se descuamau ei fiziologic, dar pe la o saptamana de viata, cam asa. Acum - nu stiu, dar nu mi se pare OK. Trebuie vazut de dr, asa zic eu.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ne-am intors de la plimbare.Am fost in Stadionul National, am dat cateva ture si acum sunt mai obosita decat asta mica!!!Nu stiu cum fac fata azi pana se va culca ea.

Mi sa pus pata sa-mi iau cartela "Cosmote", daia cu 2000 minute gratuite in retea.Dar peste tot pe unde am intrebat azi nu mai aveau,cica e balamuc mare cand aduce.

Ma duc sa pacalesc mata sa adoarma poate atipesc si eu langa ea.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Anda, ai inteles bine. Trimite-mi pe PM, sau cum vrei tu, o adresa de mail unde pot sa-ti trimit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mirabilis, merci. andreea.tudor@gmail.com

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Fetelor dragi, am citit despre inot.
AndaDimitrie face baie in cada de la o saptamana jumate, in cada mare plina ochi cu apa, cu mine sau cu taicasu. Pune-l pe burtica pe Nichita si cu o mana sa ii sustii pieptul sa vezi cum incepe singur sa dea din manute si picioruse si cum inoata. E drept ca noi ne-am apucat de spalat copilul in cada din pura lene, ca imi era greu sa aduc cadita lui in cada sa o care sa o spal si pe aia si uite asa.

La vreo 3 saptamani i-am invitat si pe socrii sa fie prezenti la baia lui Dimitrie si le-a oferit un spectacol... mama mama. Iar daca nu il las sa inoate sa il plimb prin apa face un scandaaaaalll monstru. Si il las sa se balaceasca vreo 10 minute apoi il spal, il imbrac, papa si apoi soamne taticule pana la 6-7 dimineata cand cere prima masa.

P.S. dupa prima luna ne-a venit consumul de apa calda 19 metri cubiasa ca musiu mai face si in cadita lui de cateva ori pe saptamana

Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

HELLO, FETELOR DRAGI!

Io am fost azi in Doraly si in Niro. Raport: in Doraly sunt niste porcarii de jucarii, de care nici sa nu aud! Evident ca nu am gasit gym de-ala gen Chicco, stiam oamenii despre ce vorbesc, dar nu avusesera niciodata! Partea buna: erau multe caruseluri dragutze, dar mie nu-mi trebuie, deci, fara folos! In rest, vorba lui Lavi02, plusuri peste plusuri, da' cui folosesc, ca io nu prea sunt fana in cantitati industriale...adica avem si noi 3-4 jucarii din care 2 sunt de plus..dar ne vom limita la ele...
In Niro, la standul BabyCare era plin de carucioare. Evident, acolo avusesera gym, dar nu mai aveau, poate peste 2 luni. Nu va imaginati cum am regretat faptul ca m-am dus si acolo - fiind ora 11.30, pentru ca la ora aia toata lumea pleca si era o coaaaaaaaaaaaaada....sa-nnbunesti nu alta!
Deci, fetelor, NU MERGETI IN NIRO SAMBATA LA PRANZ! Decat daca vreti sa vi-l petreceti acolo, eventual cu dupa-amiaza cu tot!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

canutza stai tu linistita, ca noi nu prea facem baie in cada si tot cam atat avem, adica 17. Nu stiu, fetelor, cum am consumat atata apa ce am facut cu ea, parca avem arteziana in casa!!!
Apropo, cum stati cu intretinerea acum de cand aveti bb? Ca noi nu am sesizat mari diferente, nici macar consumului apei nu a urcat pretul exagerat de mult.
Mirabilis sa ne mai dai amanunte despre inot!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aha, deci sunteti mai multe care faceti baie in cada "pe furis" si mie nu-mi spuneti nimic, sa se dezvolte si copilu'meu frumos! credeam ca o sa va stricati de ras la ideea mea si cand colo la voi se inoata bazin olimpic de cateva luni!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput