Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
apropo de mers in Niro: noi lasam masina in parcare la Carrefour si mergem pe jos. E doar o statie distanta.
Ne intoarcem franti din Niro si mancam ceva la fast-foodurile din Carrefour, apoi facem si cumprataurile la supermarket. Ajungem acasa pe la 12-1 si ne culcam cateva ore, sa odihnim cereberelu' ametit
. Dar mai am forte sa despachetez totul, ca altfel nu dorm bine dc nu probez ce am luat![]()
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
mamaaa ce KARINA falcoasa si pufoasa...
mai cu alaptatul culcat, mie mi-e mai greu asa pt ca nu ma mai pot ridica din pat, decat cu injuraturi la greu si cu lacrimi cateodata...dat daca asa mananca 'mnealui, ma conformez, ce sa fac?
da las ca se face el mare, eu bine...
mai eu m-am hotarat sa-mi iau robotul ala de la moulinex, ODACIO 3 ...da toaca si legume oare? trebuuie sa caut un site unde da mai multe amanunte...

joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
MEEMS, eu nici nu m-am gandit cum voi face cu ora schimbata, da cred ca o sa-i fac tot la 21.30, dupa ora noua.
LAVI, da e mai sobru ala de la CHICCO si parca chiar mai dragut...da' stii ce nu are? roti. nu conteaza extraordinar de mult, dar sunt utile daca vrei sa tragi patutul mai acana. dar tu nu-l iei pt zi de zi...parca as zice ala de la chicco ...a si mai uita-te cat sunt de mari, ce dimensiuni are unul si celalalt.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by joy04
mamaaa ce KARINA falcoasa si pufoasa...
mai cu alaptatul culcat, mie mi-e mai greu asa pt ca nu ma mai pot ridica din pat, decat cu injuraturi la greu si cu lacrimi cateodata...dat daca asa mananca 'mnealui, ma conformez, ce sa fac?
da las ca se face el mare, eu bine...
mai eu m-am hotarat sa-mi iau robotul ala de la moulinex, ODACIO 3 ...da toaca si legume oare? trebuuie sa caut un site unde da mai multe amanunte...![]()
![]()
joy siVlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
da, le toaca felii sau le marunteste. Eu tot odacio 3 am.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
FELICIA, schimbi scutecul?
stiu ca ai odacio, dar eu sunt stresata de ideea ca mai multi mi-au zis ca storcatorul de fructe este frectie la picior de lemn. Si pe mine ala ma intereseaza. Dar cei care mi-au zis, au de aalea ...noname, luate din piata....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Daca nu s-a apucat Felicia, schimb eu scutescul. Dar va mai raspund mai tarziu. O keeeey?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mamica noiembrie-decembri spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71015" target="_blank">subiectul nr 30!