Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Flori ai drepate, sunt unele rochite pentru comuniune absolut superbe. problema e ca sunt unele largi, si cum a mea nu sta locului nu stiu daca sunt potrivite. oricum mai caut! daca aveti sugestii sunt bine venite. ![]()
http://www.storybook.com/storybook/product.asp?sku=142187*12*0400&cid=1&id=30 de asta ce ziceti?
mamicile de fete voi cu ce imbracati fetele la petrecerea de un an?
si
Alexia Ioana
fran spune:
Gabitza-pai de la tine m-am inspirat si eu si Mari cu sezlongul de la Barza. Da' eu m-am trezit pe la 4-5 luni si Iepu' nu a vrut sa stea sub nici o forma in el, iar Mari s-a ales cu leaganul in loc de sezlong...acu' tot dupa tine m-am luat si il tin in sufragerie plin cu jucarii ca pe acolo isi face veacul ziua...e bun ca blocheaza accesul spre televizor, ca ii tot pupa pe aia din ecran cand il prindea mergand![]()
Monu-frumoasa rochita, materiale mai deosebite erau pe la Picasso.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Gabitza-pai de la tine m-am inspirat si eu si Mari cu sezlongul de la Barza. Da' eu m-am trezit pe la 4-5 luni si Iepu' nu a vrut sa stea sub nici o forma in el, iar Mari s-a ales cu leaganul in loc de sezlong...acu' tot dupa tine m-am luat si il tin in sufragerie plin cu jucarii ca pe acolo isi face veacul ziua...e bun ca blocheaza accesul spre televizor, ca ii tot pupa pe aia din ecran cand il prindea mergand![]()
Monu-frumoasa rochita, materiale mai deosebite erau pe la Picasso.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andreeaatan spune:
Multumim de felicitari pentru arogantu'!
Rosiile va rog sa le trimiteti la Cluj, va dau PM cu adresa exacta.
Vad ca toate vreti rosile mele si eu nu stiam cum sa fac rost de niste mancare fara CAAALLLOOORRRRIIIIII, dupa cum ar spune Maiestatea Sa.
In alta ordine de idei, nu ca asa avea vreo ordine oarecare in idei, o, nu, rochita aia e frumoasa, dar nu vad cum ar sta Alexia in dansa.
Al meu va fi cu geaca de blugi, pantaloni de blugi si tricou al taierea motului, mot care va fi taiat de cineva, altcineva decat nasii de botez. Nu stiu cine, dar daca nu il tai io si gata!
Nu ca vreau sa o spoliez pe Bea de titlurile de cea mai... si cea mai... dar va aratam noi restul ce e aia miss fitness&calories peste 3-4 luni. Atunci facem o noua editie. La care o sa iasa castigatoare...Gusta, de ex. sau mai bine, OlgaT, ca se va cuminti Tonila, ca Olga deja e slaba. Eu o sa ma multumesc tot cu locul 35 din 33 de participante.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
mygirl spune:
Monu, super site-ul cu rochite, cred ca o sa ma inspir si eu de aici. Pentru petrecera de 1 an eu o sa aleg ceva de genul primei rochite de pe pegina asta http://www.storybook.com/storybook/store/category.asp?cid=21&id=100
Vreau sa fie ceva dragut si usor de purtat. Si cea cu tull e dulce foc, dar mi se pare prea pompoasa ptr o petrecere de motz, merge mai bine la o nunta. Oricum, sunt o gramada de modele frumoase. Si cea pe care ai ales-o tu imi place. Eu sper sa gasesc ceva de-a gata, ca nu prea ma impac bine cu croitoresele.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
monu spune:
andreea dar rochita pe care am pus-o la pag 5 ai vazut-o? ce parere ai de aceea?
si
Alexia Ioana
andreeaatan spune:
Monu, asta de la pagina 6 imi place f. f. f. mult. Prima era cam de botez. Vai, ca o sa fie ca o printesa in rochita asta. 

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cornelia spune:
Hi-hi, va pregatiti de mot? Superbe rochitele. Sunt avantajate fetitele! Eu si acum cand ma duc la cumparaturi pt. copii nu vad decat haine de fetite. Cele de baieti nu impresioneaza.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Monu, hai ca mi-ai dat de lucru!
De www.target.com/gp/browse.html/ref=in_se_pagelist/601-1914818-3222565?%5Fencoding=UTF8&node=13823011&index=tgt-mf-mv&field-browse=13823011&rank=pmrank&size=16&page=2" target="_blank"> astea ce zici? Si ce preturi!
Eu abia astept sa merg la soacra-mea sa caut in sacii de hainute pe care i-am trimis acolo! Nici nu mai tin minte exact cum arata hainutele de vara pe care i le-am luat Mayei, cert e ca atuci cand le-am cumparat ma gandeam ca sunt tare indepartate vremurile cand le va imbraca... si uite ca se apropie!!!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
monu spune:
Oana superba rochita aleasa de tine. sper sa ai noroc la cumparaturi. rochita de la pag 6 este si preferata sotului. asa ca daca nu gasesca ltceva mai frumos o fac pe asta. dar m-am gandit sa ii fac si ceva subtire peste rochita ca la munte e mai frig. oricum ceva din voal brodat. am ce am cu voalul brodat. si chiar sa arate ca o printesa a pentru noi asta e. ca toti bb-ii de altfel! desi uneori este razgaiata foooocccc!!
http://www.dresskids.com/store/lth360nv.html hmmm???
http://www.dresskids.com/store/lth360bu.html HMMM? noi ca nasi vom fi imbractati cu cate ceva visiniu. sotul negru cu vesta si lavaiera visinie iar eu alb cu visiniu.
Tina super site-ul! si chiar nu sunt scumpe! la minela bloc o rochita super simpla este pe putin 550.000 lei vechi! ma oftic si eu ca altii ca sunt in Ro si nu pot comanda! mama ce afarcere buna sa comanzi si sa le vinzi in Ro!
si
Alexia Ioana