Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani voinicului THOMAS! La multi ani Cristian! Sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi sinteti oricum!

Meeey, care aruncati p'acilea cu rosii? Ia, comanda la mine, aruncati-le aici in Baneasa, ies la balcon sa le prind. Nu stiti cit sint de scupe? Dati la fata sa faca o salatzica cu neste brinza si castraveti.
Acum, pe bune, Kitty, chiar credeai ca o sa te judecam? Este viata ta, copilul tau este cel mai important pentru tine si daca ai luat o hotarire atunci sint sigura ca asa e cel mai bine pentru el!

Ce zi urrrrita!!! Iar stam si misunam prin casa. De dimineata Andrei si-a mai facut o vanataie, absolut simetrica, pe obrazul celalalt. Zici ca are pictate mustati de motan pe obraz, are cite o dungulita, una galbuie si una proaspata vinetie. Daca n-are stare...Ii trebuia musai ceva de pe masuta de cafea si a tras cu obrazul in coltul ei. Aparatorile de colturi s-au dus de mult, ca-s tare bune la rontzait.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani Thomas si Cristian Lucian. sa cresteti mari si sanatosi si cuminti.

neatza mai pe la amiaza si de la noi. iar nu a mers netul desi msn mergea. ciudat. dra mea iar e maraita si inclin sa cred ca deja e rasfatata. de cateva zile a schimbat programul e treaza de la 8 dimineata ceea ce la noi nu era pana acum. doamne dar maraita mai e!!! daca nu faci ce vrea ea maraie. tre sa educam plodu ce mai!e de o incapatanare feroce.
va pup ca vrea sa sara din premergator.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La MULTI ANI pentru THOMAS si CRISTIAN !
Uaau, Andreea, inca o luna si...nu mai e bebelus...parca ieri nu stiai daca e Thomas sau Ema

Mari- i-ai dat Peritol doar pentru somn? Cum e leaganul de la "barza", sta bine in el acum, ca parca l-am vazut intr-o poza?
Loreen-pai sa-ti traiasca noua achizitie cu blana...mey, da' strangatori sunteti si voi...zau daca nu semanati cu noi
Ce i-ai dat Deliei de halit la munte? Ca vrem si noi sa plecam da' sunt cam in ceata...borcanele de fructe haleste bine de la Hipp, da' de legume nu ne-am lipit de nici un fel...adevarul e ca nici nu am incercat prea multe...
Kitty_b-cum mey sa dam cu rosii? Nu te-ai prins ca le tinem pentru Andreea ? Mai bine intrai si ne povesteai noua mai demult cum sta treaba decat la toti aia care s-au gasit sa te judece...si apropo, prietenii sunt ca sa te ajute nu sa te judece.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iuliana acum am intzeles de ce faci 6 ore, caci daca era cu trenul faceai vreo 8, nu mai stiu exact. Lasa ca o sa-i fie bine lui Paul la bunica. Trasei cu okiul la poze, scumpicel tare, s-o trimit pe Isabella mea la mama, poate le facem cunostinza si ne incuscrim.
Gabitzam las'ca odrasla mea ishi baga fermoarul de la flanelutza in gura, si ma trezii cu ea agatzata de un dinte, daca tragea mai puternic raminea stirba inainte de a avea suficientzi dintzi.
Monu a mea se trezeste fix la ora 7 in fiecare dimineatza, dar pina la 7.30 nu pupa in pat cu noi, asha ca vorbeste de una singura in patutzul ei.
V-am povestit cum am gasit-o pe Isabella mea intr-o zi ?! Am pus-o in carucior, centura de sigurantza pusa, s-a asezat in genunchi, a scos centura si ... statea in picioare. Am inlemnit, nici nu stiu cind am fost linga ea, ca altfel o culegeam de pe jos.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

http://www.storybook.com/storybook/product.asp?sku=161403*0003&cid=1&id=2
ce ziceti de rochita asta pentru petrecerea de un an care coincide si cu o nunta la care suntem nasi? si evident dra tre sa fie eleganta

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, dar e frumoasa foc rochita... O sa fiti niste ingerasi frumosi rau de tot... Vezi sa nu o fure vre-un baiat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Tot nu reusesc sa tin pasul cu voi. Am tot timpul o stare de somnolenta si sunt tare ametita.

Elisor, Stefan e liber, astepta o blonda .

Stefan e in continuare neastamparat si e plin de cucuie. Cade cam la 5 minute , plange si o ia de la capat! Probabil ca o va lua din loc in jur de un an. Merge tinandu-se de orice, isi da drumul si singur, dar cade. E destul de curajos . Spune: mama, tata, ma (Maria), bu (buni), papa, caca, gata, ca (catel), gheche (ghete), tze (ce). Nu mai am dubii ca nu ar fi cuvinte cu adresa. Stie cum gace catelul, pisica, vaca, face ca indienii. Imi este tare drag si savurez fiecare moment cand suntem impreuna.

Vroiam sa va intreb ceva (scuze daca s-a mai discutat). Ce le mai dati de mancare la gustarea de dupa amiaza si seara? Stefan mi-ar manca si urechile, dar nu vrea s amai vada iaurt, mar cu biscuite, cereale (nu i-au placut niciodata) si vrea mancare de oameni mari! Am inceput sa ii dau Almette si alte branzici pe paine, unt... dar astea i le dau si dimineata, ca de vreo luna nu ii mai ajunge lapticul. Ar mai fi varianta budinci, doar ca nu am inspiratie. Prefera mancarea sarata (vorba vine) celei dulci.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai si cum o cumperi mai Monule? E tare dulcica, de "ingerasa" Sau o iei doar ca model?

Apropo de Barza. De acolo am luat sezlongul-leagan al lui Andrei, a stat in el de la 3 saptamani. A fost locul lui preferat dintotdeauna. Acum are jucariile in el si ii place sa se catere deasupra lor ca gaina in boabe. Se suie, coboara, tzopaie in el. De citeva zile s-a rupt pinza de la atita calareala, dar Andrei se baga intre cadrele alea de aluminiu si tot acolo vrea sa stea, e asa de caraghios Ia uitati-l aici. Se supara si tipa daca il iau de acolo, tre' sa vad cum il cos ca tot in fiarele alea sta si se joaca.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Gabitza, nu pot sa o cumpar evident oentru ca sunt din Ro o sa duc modelul croitoresei mele si cred ca alexia va avea prima rochita facuta. numai sa gasesc materiale frumoase. o sa caut prin oras pe Mosilor si langa Protv

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna!
THOMAS CHRISTIAN

Kitty_b este tare greu cand trebuie sa iei o hotarare cand esti fortat de imprejurari. Si cel mai greu este atinci cand cei din jurul tau te judeca... consider ca acestia nu iti sunt prieteni. Asa cum spunea si Fran, prietenii ar trebui sa te sprijine, sa te inteleaga si sa dea sfaturi atunci cand ai nevoie de ele si nu sa-ti critice deciziile.

Monu, cred ca aceea este o rochita de botez si este foarte lunga. M-am uitat pe site-ul ala si am vazut niste rochite de ocazie superbe!!!

Gusta, cum merge cu regimul? Mai, nu bei cam multa cafea? Nu de alta dar sa nu-ti dai ficatul peste cap ca acum organismul tau este slabit! Mai bine bea ceaiuri ca iti spun eu, cafeaua doar da impresia ca ajuta, asta dupa a doua cana!

Beatrice, votez pro pentru acordarea diplomei de cea mai desavarsita gospodina! Dar cum facem ca te califici si pentru "Miss Fitness"?! Offf, grea alegere! Asa ceva.....

Astazi Maya a avut in meniu urzici cu usturoi si mamaliga. Nu a fost prea incantata desi ma asteptam sa-i placa la felul cum devoreaza spanacul.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput