Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
frumoase rochitze, ma bucur ca am fetitza ca s-o pot impopotzona...glumesc...anyway cred ca ai de unde alege ca mama de fetitza mai mult decat de baietzel. si pe mine ma bate gandul sa-i fac o rochie pentru Paste lu' pitika mea iubita!

pazea la aruncatu' cu rosii ca eu am fost campioana la oina in scoala...va lansez niste porodici din italia pana acolo...pentru salata bineinteles!

va scriu acum cu ultimele puteri care mi-au mai ramas (macar de-as putea zice traiasca coffee da' nu beau)...sunt varza de racita si obosita iar Alyssa ma termina de tot...azi e a doua zi in care nu mananca nimik , bea putina apa si atat iar daca reusesc s-o conving de niste ceai vomita tot, plus ca are din nou febra...daca trebuie o sa mergem din nou la spital (cred ca m-au luat aia de nebuna)...si sper sa-si revina inainte sa mor de inima!
din motive de genul asta am ajuns sa ma cert si cu sotzer in premiera internationala...mai am putin si-l iau la bataie...el nu se ingrijoreaza si zice ca-s exagerata io...da' sa vedeti ce s-a scandalizat cand i-am pus sosete cu apa cu otzet la copil, parca as fi oparit-o nu alta! offff! (acu' spala vasele ca avem mormane si io m-am saturat pana peste cap, i-am zis ca nu mai spal nici macar o lingura...masina avem da' o tzin jos in taverna ca e bucataria mica si n-am unde s-o pun iar sa ma car cu oale si blide pe scari e tare aiurea).
azi a nins...brrrr...vine primavara?!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mamaaaa dar ce de rochitzele, si mie mi-ar place www.storybook.com/storybook/product.asp?sku=161405 6001&cid=21&id=100" target="_blank">asta roz, unde sta fetitza pe scaun, cred ca i-ar sta bine ghemotocului meu. Intr-adevar ce pretzuri, aici sint si mai si, pentru rochitzica de la botez am dat 150 de euroi, cit despre alte rochitzele ca cele tip rochitzica de mireasa, aici pretzurile sint de la 500 euro... si mai sus.

Cornelia eu ii dau aproape de toate sa manince, cereale nu a vrut si nu vrea, nu-i plac. Ii dau pireut de cartofi cu brinzica cu galbenus de ou, pilaf de orez, spaghete cu suc de roshii (bineintzeles i le tai micutze si le molfaie), pireut de verdetzuri (cartofior, spanac, brocoli, ceapa, morcov), i-am dat si scrob cu smintina (facusem pentru mine, a infulecat si ea), ii dau tot ceea ce mincam noi, bineintzeles sa nu fie prajit si piperat, borsulet, supica, nu mai imi vine in minte nimic, dar oricum rade tot. Fa-i supica cu carne de vita, pui, pune-i bucatzele de miez de piine, sa vezi ce o sa-i placa, e normal sa vrea mincare de oameni mari, ce el e mic ?! Isabella sta la masa cu noi, ii dau intii ei sa manince, apoi cum sta in scaunelul ei, se ridica si se uita in farfuriile noastre, dupa care bate in masa cu minutza si incepe iiiiiiiii, cere sa-i dam si ei, si vrea de la amindoi din farfurie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele!
La multi ani arogantului!
Kitty b ce-mi place cand te dezlantui. Nu-ti fa probleme ca cine te judeca nu-ti da tie painea si apoi nici crestin nu-i ca cica nu judeca si nu vei fi judecat. Parca vad cu ce fitze vine Paul din provincie. Or creste toti mari si frumusi prin diferite metode si diferite experiente. Al tau isi va iubi mult si bunica, so what? Ce n-as da sa fie si la noi o bunica!
andreeaatan, las titlul uneia mai dornice. Eu ma inscriu la categoria cea mai nedormita, sau cea mai fraiera mamica. Nu de alta dar incep sa cred ca ma uit in coarnele dansului cam mult.
monu eu as merge atunci pe aia visinie sa se asorteze fata cu voi. Si apoi chiar daca am baiat vreau si eu fata si stiu ce mi-ar place la o nora. Ha ha ha
Gabi, ma sparge piticul tau. e dulce rau.
Cornelia, nici sa nu te mai aud plangandu-te de copil. Al meu cu tot timpul dedicat lui nu a zis nici un cuvant, nici unul adresat clar sau inteligibil. scoatem doar sunete, bababab, vavava, si asa mai departe si eu crap de nervi ca cred ca e cu capsa pusa. Ce sa mai spun de pa sau bravo? gesturi pe care i le repet de la 3-4 luni. Nu vrea si pace. Apoi olita e un decor in camera lui. Nu sta nici 2 secunde pe ea, nici cu jucarii, nici cu nimic.
Asa ca am si eu motive de ingrijorare privind dezvoltarea lui. rad... Oricum astept pana la un an jumate sa-l banui clar de intarziere mentala. Doamne fereste!
Bai, omustata si eu merg in mai acasa si chiar am cosmare pe tema asta. Eu merg cu Malev-ul la Budapesta si de acolo la Timisoara. Am obtinut locurile din fata si ziceau ceva si de bazinet dar sunt sigura ca Tony va da pe dinafara. Multa bafta! Si noi om avea ceva razboi! si vorba Iulianei, nu vom dormi nu stiu cate ore... cat despre partenerii de zbor, zau mi-e mila ca aia saracii nu-s obligati sa auda maraielile sau urlete cuiva dar o s-o faca.
Ieri nu am intrat ca a trebuit sa mergem la cumparaturi, dentist. am avut o masea rupta putin intr-o parte dar cand s-a apucat de lucru a rezultat o gaura cat China. Va pup si revin.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani THOMAS !
La Multi Ani CRISTIAN LUCIAN!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Mai ce rochitze frumoase! Mai ales ultimile sunt superbe. De acord cu Cornelia. Chiar, pe baietezei cum ii imbracam? Sunt costumase (pantalon si sacou, dar sunt asa de simple ca nu ma incanta.
Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva luni si minunile noastre fac 1 an! Sa le dea Dumnezeu sanatate!
Tedy sanatate Alysei. Of, ce se chinuie micutza.
Lasati fetelor rosiile ca nu sunt bune in perioada asta!

Florentina, ce ma fac? Heeelp! Am luat 1 kg la prima zi cu cartofi. E normal?

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tdi ne putem lua de mana. Diferenta e ca putza asta mic nu mai e bolnav dar se joaca cu nervii mei. Iar eu sunt super bolnava. De la raceala mi-a iesit o buba frate in bnas de ma doare la fiecare atingere, tusesc, vomit, ma doare gatul... of of
andreeaatanam si eu mai nou masina de spalat vase dar nu pot zice ca mi-a schimbat radical viata. Si asa o asteptam! ideea ca o pun doar cand se aduna multe vase sau am musafiri. Toanta mai sunt, asa-i?
mstroie, ce i-ai dat? poate prind si eu o noapte intreaga! Vreau si eu de ala ca fenobarbital nu am

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Thomas si Cristian!.

Eu cred ca ma inscriu la cea mai panicoasa mamica, in caz ca nu si-a adjudecat altcineva locul deja. Dar eu zic ca am o scuza, ca prea am avut un dus rece cu Maya chiar de la inceput.

Olga T-noi mergem cu British si tot asa, ne-am rezervat primele locuri si cica ne dau bazinet, dar cea de la agentie (o romanca) mi-a zis ca si ea a fost plecata cu copil de 10 luni si a incaput acolo. A mea va avea 11, si este destul de grasuna. Insa ei nu-i place deloc sa stea in brate (asa ceva...) si cum asta va trebui sa faca 8 ore, nu ma vad prea bine.

In alta ordine de idei, sanatate multa si tie si tuturor fetelor care sunteti bolnave (ca vad ca sunteti o groaza, Gusta, Tdi si nu imi mai aduc aminte alte nume, dar se stiu ele). Si cum zici mai ca esti grasa? Eu inainte sa raman gravida aveam 62kg si 1,71 m si in nesimtirea mea mi se parea ca sunt foarte bine. Acum am 57kg si nu-mi mai gasesc haine in magazine ca americanii astia nu concep ca poti fi mai slab.

Masina de spalat vase-eu am de cativa ani (aici vad ca si daca inchiriezi un apartament vine cu masina de spalat vase) si sunt mare fan, mai ales ca am probleme serioase cu mainile si mi se usuca pielea groaznic de la detergenti. Eu nu spal cu ea numai cand avem musafiri, ci tot timpul. Mai ales ca am citit undeva ca daca speli la masina economisesti si apa. Iar Maya este fascinata de masina asta. Chiuie de bucurie cand o aude mergand.

Mai voi va vaitati ca nu spune copilul nu stiu ce cuvinte. Pai Maya nici cat Tonila nu spune. Ea vorebeste intr-una, dar nu reptea silabele, ceea ce ar trebui sa faca. Asta este important acum sa repete macar o silaba, oricare ar fi ea. Ea zice fiecare silaba odata si gata. Bravo si pa nici vorba, desi, ca si OlgaT, ii fac chestiile astea de cand era mica de tot. Ce ma bucura in schimb este ca are o rabdare fantastica sa ne uitam pe carti. Rezista si cate o jumatate de ora. Avem o groaza de carti cu poze si eu ii fac ca toate animalele alea de acolo si ea este incantata. Si mai nou este moarta dupa flori. A primit de 1 martie un buchet imens de flori si ea a fost cea mai incantata. Imi arata mereu cu manuta sa o duc la ele, sa puna mana pe ele.

Marti vine cineva sa o evalueze si mi-e groaza de ce o sa-mi zica. Bina macar ca acum sta in picioare, desi oboseste destul de usor.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Olga, sanatate! io recunosc cu mana pe inima c-am cautat-o in coarne cu varf si indesat pe pitika, nu-mi pare rau deloc si nu consider ca am gresit desi uneori imi vine sa-mi fac harakiri.

intrebare retorica: ati vazut vreun rasfatzat la care sa-i mearga rau??? io nu!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru THOMAS si CRISTIAN!!! la frumoasa varsta de 11 si 10 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mey, OlgaT, tie iti lipsesc vreo 2 saptamani de somn bun, atat.

Aveti niste rochite , de m-am emotionat toata. Mie-mi plac hainele de baieti, cat mai sportive si mai arogante, va rog!

Pai voi de ce credeti ca ii zic lui Thomas "arogantu'": pentru ca a facut pa o singura data si bravo de 2 ori, atat, atatica. Si azi-maine are 1 an...
Plus ca nu umbla inca, desi asta nu ar fi mare graba. Adik umbla, dar in ham.

Rosii din Italia: TDI poti arunca si cu niste pepeni, ardei, zuccini, 2-3 roti de parmezan si un bax de foi de lasagna. Linistita, ca io le prind, am facut handbal de performanta. Echipa orasului. Locul 8 pe tara. Ce vremuri, dom'le, ce vremuri!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai deja cautati rochite?!Io inca nu m-am gandit...probabil ca pe la inceputul lui aprilie o sa incep sa caut...
Apropo de rochite in Constanta Oana am vazut la "Nicol" inainte de Vic's niste rochite de sarmale...

Azi fii-mea a comis-o de doua ori...odata si-a dat drumul in cap pe gresie si in drum spre jos si-a muscat limba si-i curgea borsul la greu,iar a doua oara si-a dat tot asa drumul pe spate si a testat rezistenta materialelor...in ritmul asta la mot o sa trebuiasca sa-i caut ceva sa se asorteze la ghipsuri...

Cornelia ma bucur ca mai auzim noutati despre voi si frumusetea aia blond cu ochii albastrii...din tot ce ai spus ca zice Stefan Delia doar de pisica stie...in rest tuta rau...
Cu mancarea si noi aveam cumpene mari dimineata si seara...azi i-am dat de ex.unt cu cascaval pe paine...seara nu stiu...daca nu-mi trece o idee prin cap sufiecient cat sa-mi sparga mintea sarim masa de la 5,30 si asteptam biberonul de la 7 cu cereale...

Fran la munte nu i-am luat la borcane decat pastele cu jambon si rosii de la Nestle,in rest m-am descurtat la fazta locului...un piure cu snitele maio ciorbita de vaca,facute de mine ca aveam unde...altfel cred ca ori luam borcane mai multe,dar sa fie cu rosii,daca nu vedeam in functie de restaurant...
Oricum nu ii mai dau borcane decat rar...ca este amatoare de mancare de la noi din farfurie...

Mstroie i-am dat peritol,initial pentru bubele de pe ea,si mi-a mancat de-a spart intr-adevar mai bine...dar eu ii dadeam 5 ml...cam 7-10 zile tura...

Andreea lasa-ma ca nu mai pot de atatea caloriiiiiiii...de maine iau bou de coarne si i-au masuri ca nu se mai poate ...la motu lu fii-mea vreau sa concurez cu Bianca la talie...

8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput