Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
Buna .
noi am venit acasa din plimbare si imi e rau de ma ia dracu.Am o stare de voma de zic ca acusi dau la boboci.Oboseala si alte lucruri numai zic.
Vad ca toata lumea se pregateste de taiat motul si alte treburi ,noi o sa o facem in septembrie ,deci clar Mara repede nu se va marita dar asta e.
Florentina eu din totdeauna am baut cafea cu garla si acuma daca nu ar exista cred ca eram de mult prastie.
Ma duc sa imi fac un ceai ca se pare ca altfel nu se rezolva.
Sanatate la mamicile si bebici bolnavi.Tdi sa ii zici lui tati a meu sa se ia de mana cu olandezu numai ca eu am inceput sa-l educ frumos si numai din privire stie ca e foc ca daca deschid gura sigur sta afara .
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Cloreta o imbratisare calde pentru tine in ziua grea de azi...

Tdi cand mai arunci ceva de prin Italia...la mine poti sa inlocuiesti rosiile cu multa mascarpone si torttelinii hai si niste piscoate...
Andreea daca zici ca Thomas e arogant pai atunci drosofila mea e ingramadita rau si culmea ca o mai iau si peste bot de la dr ca stau de pomana acasa si copilu e tot needucat...
Azi dupa masa ma chinuiam sa o fac sa zica apa...ce apa frate ca-i iesea din gurita numai balmajeli...papapa,ama,bru....asa ca vai de nervii mei chinuiti pana o intelege copilul asta ceva ...
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Cloreta sper sa fi bine si oricand vrei sa vorbesti cu noi suntem aici.
Laura sa inteleg ca de luni ma acompaniezi.
loreen spune:
Gusta gata de luni intarc frigiderul...stai ca vine si Oana cu noi...vine vara si chiar daca vom fi numai noi doua pe plaja din cauza aviarei trebuie sa fim tzutz sa nu speriem meduzele....
Cuscra uelcombec...cum fu...fu fain desigur...dupa ce va refaceti baga si un rezumat aicea...ca sa ma zgarii pe ochi...
Elisor tu nu ai zis nimic despre marea intalnire de ieri...cum s-au comportat ciutanii?! Mai am ginerica sau trebuie sa ne reorientam?!
8 Martie la Constanta...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Laura ai sa vezi tu ce fetite cu fustite scurte o sa fim si ce mumoase.Sa ma ia naiba daca mai pun gura pe dulce sau ceva.Eu pana nu ajung unde mi-am props nu ma las.In schimb azi am fost admirata de socrumiu care nu ma vazuse de 2 saptamani.Deci sunt undeva in al 9 lea cer.Iti dai seama.
Androix spune:
Salut, am ajuns si noi acasa, acum suntem in recuperari... Ati scris o gramada pentru un uikend amarit. Nu stiu daca a scris Elisor, ne-am intalnit, piticii au fost super haiosi
si avem si poze. Eli, poate le-ai aratat deja ca n-am apucat sa ma uit ![]()
Ma duc sa ma dushez si sa ma schimb si poate mai intru mai tarziu sa citesc tot!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
omustata spune:
Loreencum ii dai tu snitel? Delia mananca bucati mai mari? Maya nu prea vrea. Pasat cu furculita mananca, dar carnea nu ai cum sa o pasezi cu furculita. Ce-i drept, Mayei abia acum ii iesie primul dinte, deci niic nu ar avea cu ce mesteca. Delia cati dintisori are?
Olga si Maya (28.05.2005)
Adela I. spune:
Mai...nu am citit nimic pt ca sunt incurcata rau.Sara mi-a facut 40 febra,am ajuns la grigore alexandrescu, nici nu va mai spun. Acum e bine si sper eu sa o tina asa pt ca nu mai stiu de mine.M-am uitat doar pe linkurile cu rochite si dati-mi voie sa
.Sunt bestiale...Eu nici nu ma mai uit pe net pentru ca imi ma zgarii destul cand trec prin plaza la lujerului in coltul pt copii.
Pupici bebeilor sarbatoriti
ioanailincam spune:
Deci, frate, sa-ti bati copiii, repede mai trec zilele astea, in spaciel week-end-ul (normal).
Pana am fost la cumparaturi, pana ne-am intors, hranit copilul, dormit cu el ca de, oboseala mare, se facu seara. AM tras o citanie scurta, iar acum vine programul de seara cu Mogaldea - desi in seara asta iar sar peste baita, am senzatia ca iar se intorc mucii. Asta n-ar fi nimic fata de faptul ca mi se pare ca o deranjeaza o urechiusa: isi tot duce umarul la ureche, barbatul crede ca o gadila parul, dar eu ma tem groaznic de o otita. Sa speram ca e doar o alarma falsa.
Sa o iau pe rand:
Kitty - de-aia nu intrai tu la noi ca te temeai ca te judecam? Daca tu ai luat decizia asta inseamna ca asta e cea mai buna si ca nu exista alta. Eu una nu as putea sa o las departe pe Ana atata timp si chiar si la vara cand voi pleca in concediu (daca vom pleca din motive de finante) imi va fi greu sa o las la mama, desi ea tot bate apropouri ca abia o asteapta. Pe de alta parte stiu precis ca pe cand eram noi copii era o practica frecventa trimisul la tara al copiilor ca atunci nu existau 2 ani de CIC. Asa ca de la varsta de 8 luni eu am fost trimisa la tara, unde am crescut bine mersi pana la vreo 3, fara sa imi lipseasca nimic. SI pe atunci nu exista internet, webcam si alte tehnici moderne de comunicare. Ba chiar rememora bunica-mea ultima oara cand a fost pe la noi ca treceau si cate 3 luni fara sa avem vesti unii de la altii pentru ca nici telefon nu a fost pana dupa revolutie in sat la ea. SI slava Domnului, uite ce bine am ajuns. Priveste si latura pozitiva a despartirii: pentru cateva luni vei avea viata dinainte de bebe, vei putea iesi ore in sir fara teama ca i se foame la prichindel sau ca i-e somn sau ca nu se descurca tati cu el. Iar asa-zisii tai prieteni precis nu stiu ce e in inima ta si cate de greu trebuie sa-ti fie, mai ales ca pana la 1 an vei sta cu el non-stop. Asa ca fruntea sus, timpul trece si copiii cresc. SI neaparat mai treci pe la noi, chiar si dupa 1 mai ca precis vei avea vesti de la puiul tau.
Rochite - numai cand aud subiectul ma iau nervii ca imi aud amninte de rochita aia de la Mothercare pe care nu i-am luat-o aAnei si de care imi pare rau si acum. Din fericire pentru noi varsta de 1 an este indepartata (desi nu s-ar zice: Mogaldea a invatat sa aplice si in patut metoda cu pasitul pe care o aplicam pe jos, silabiseste cat poate, vrea sa se ridice in picioare, dar fara sa aibasprijin (noroc ca isi da seama la timp si se asaza la loc in fund)iar mai nou pocneste jucariile de perete
)si linge peretii
) asa ca nu imi fac griji. Iar motul (ma rog, turta) va fi in familie asa ca nu voi investi prea mult in tinute. Totusi, stiu ca exista niste rochite superbe pentru fetite si va avea si ea cateva daca ocazia o va cere.
Olga - nu mai zice asa de Toni, stii ca baieteii sunt mai putin precoce, dar va veni si vremea lui.
Gusta si Teddy - sa va faceri repede bine.
In rest, numai de bine. Numai vremea asta ma calca pe nervi, ca as vrea sa ies si eu prin parc macar in week-end si nimic. In schimb m-am odihnit si azi si ieri cum nu am mai facut de mult timp. AM luat si ingediente de tiramisu ca va auzii de cure, dar il fac mai pe joi ca acum avem dulciuri.
Si ca sa exemplific, iata aici ultima isprava si poza pe care i-o trimit Gustei pentru colaj.Gata, va las, sper sa mai intru later. Pa, pa.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Olga Delia are 4 dinti dar nu cred ca stie ce sa faca cu ei...mai musca din cand in cand...degetele mele printre altele...
Snitelele le fac din piept de pui,taiat subtire si batut putin...apoi il tai mic mic cu cutitul si il amestec cu piureul sau garnitura...ce sa zic nu s-a inecat pana acum...si ii dau asa cam de la 8 luni...
Chiar in momentul asta ma uit consternata la televizor la imagini de la inmormantarea Laurei Stoica...este inimaginal de inuman si dureros...sa aiba Dumnezeu grija de sufletele si sa le ofere fericirea si linistea vesnica...Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace
...
8 Martie la Constanta...
si Delia 26.04.05