Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
monu spune:
Alexia mea doarme de la ora 18.00 si nu a binevoit sa se scoale ca sa facem baitza si sa pape laptic. parca si vad ca se trezeste pe la 12 noaptea!
si
Alexia Ioana
Margott spune:
Ioana apasa la baza urechii (la mijloc). Daca vezi ca o jeneaza, inseamna ca are o inflamatie la ureche. Scumpica tare Anutza ta.
http://community.webshots.com/user/arcultro
Danelutza spune:
Ioana frumoasa poza pentru colaj si ce de-a par are, la a mea parca nu-i mai creste, seamana cu tat-su.
Odrasla mea de vorbit nu zice mai nimic, doar ddddaaaa, dddaaaaa, nu merge in 4 labe, sta in tarcul cu jucarii, se ridica singurica, cade, se ridica iar, se pune pe burta se ridica iar in funduletz, se cearta cu mine numai ea stie ce spune, are doi dintzi jumate, suge tzitza. Gata v-am innebunit cu ce face, nu face.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI BIANCA, DARIA IRENE, FILIP STEFAN si PATRICK RYAN! 
Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii 
Denisa, pentru lipsa de Fe incearca sa-i dai cat mai mult ficat de pui, carne de vita, ou. Mai bine asimileaza prin alimentatie decat cu madicamente.
Kitti, cine te judeca? Fiecare mamica face ce-i mai bine pentru copilul ei.
Danelutza daca tot ajungi in Timisoara si tot ai de stat 2 ore zi-mi daca vrei si poate o punem de-o intalnire. Eu stau la 2 pasi de aeroport asa ca........Invitatia e valabila pentru toata lumea care ajunge in Timisoara
Acum despre noi: Dragos mai nou se amuza aruncand jucariile din patut si rade cu pofta cand ma vede in patru labe adunand jucariile lui. Am impresia ca le arunca intentionat ca sa le adun eu.
Mai nou a invatat sa faca ca indienii.....dar cu mana intoarsa.
A si sa nu uit , in sfarsit bea apa din canuta cu supapa.A prins ideea.
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
ioanailincam spune:
Margott - pai am apasat-o pe obraz si nu a parut sa o deranjeze, de-aia sper sa fie o alarma falsa. Cat despre dragalasenie, pe cat e de frumusica, pe-atat e de nebuna. A adormit spre 11 noaptea, dupa ce a facut nenumarate ture de pat, l-a calarit pe tac'su cat a a putut, s-a ridicat in picoare pe el si si-a dat drumul la maini
si numai dupa ce am tinut-o in brate si i-am cantat. Sper sa nu fie inceputul unei noi ere cu leganat si cantat ca nu am nervi pentru asa ceva. Chiar vorbeam cu prietena mea care are fetita de 5 luni ca in afara de mine si de ea nu mai stie pe nimeni care sa aiba copil neleganat in vederea adormirii. SI cum saptamana trecuta tocmai o cainam ca intarcase copilul, iar de luni am inceput si eu, incep sa cred ca discutiile noastre sunt premonitorii. Dar la faza asta ma tin tare, n-are decat sa adoarma cand o vrea, eu nu deschid portita cu leganatul. Doar in seara asta, ca avea o fata de betiv, ochii ii cadeau in gura, nu mai avea putere sa se ridice, dar ea nu si nu somn.
Vad ca e cam pustiu pe aici, pesemne sunteti pe chat. Eu nu mai am putere insa, am terminat piureul, ma duc sa pregatesc o masina cu lucrurile ei pentru maine dimineata si ma bag la nani ca maine e luni
. Of, o viata trista si un trai nefericit ne e dat sa traim. Sa aveti o saptamana buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Bai, voi profitarati de lipsa mea ca fusai la chef si vorbirati de una de alta!
Ioanilincam, cum e posibil sa manance peretele? Pai zi frate ca e bun, ca mancam si noi! Cum de nu aflaram si noi de asta... Asa ceva...![]()
Florentina, mai, voi bagati la mine diplome la greu, ca nu ma supar, ba din contra le pun la cataistif... Auzi, miss fitness... poate miss cea mai cu sunci! vai, vai!
Asa si acum pozulici de la chef!
ALINA CHEF
hai ma duc la nani ca ma epuizarati... rasai cu lacrimi si ma luara cu totate caldurile pe chat... n-am vazut! asa ceva...
Mi-adusai minte... Mai, voi sa nu CELTATI LA MINE, ca vorbi-i asa cu voi pe chat, ca ne mai amuzam si noi... adica sa nu va suparati... mai ales Marilena... Eu sunt de fel foarte glumeata si daca sar calul sa ziceti, ca sa nu se supere gasca...
Beatrice, mami de
Alex pifos
NewMami spune:
La Multi Ani ![/red] Thomas si Cristian, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine toata viata voastra.
Anky, voi ce mai faceti? Am vazut ca de mult n-ai mai postat ceva, sper ca sunteti bine.De ceva vreme tot zic ca te sun si ma iau cu una alta si iar se face prea tarziu ptr. a suna in Europa.
Monicica, am fost azi cu Patrick la bazin si a fost super iar apa numai buna. Sa stii ca merita incercat, noi sigur o sa-l mai ducem pe gandacel ca tare a mai fost incantat.
Ce pacat ca mecanicii nu si-au intrat in mana inca
, lasa ca data viitoare ne luam revansa.
omustata,si ptr. noi swing-ul de la Fischer Price a facut toti banii. Nici Patrick nu-l mai foloseste prea des in ultima vreme in schimb masuta de la Leapfrog i-am cumparat-o pe la 4 luni si a indragit-o din prima zi si inca e incantat tare de ea si le zdrangane pe toate. De la Vtech are mingiuta pe care nu o prea baga in seama si un walker de care e mai incantat. Telefonul e bun de ros si cam atat.
kitty_b, fiecare dintre noi va trebui sa luam decizii ptr. cei mici si din toate variantele pe care le avem la dispozitie intotdeauna o vom alege pe cea pe care instinctul nostru de mama ne spune ca e cea mai buna indiferent de cum o vad altii. N-ar trebui sa-ti mai pase asa de tare de ce spun altii atata timp cat tu esti impacata cu tine insuti.Si daca pana la urma o sa vezi ca nu mai poti de dorul lui Paul il aduci inapoi mai repede si gata. Sunt sigura ca vei gasi o alternativa daca e nevoie. 
monu, frumoase rochite, mie imi place cel mai mult a doua. Prima asa cum zice si Florentina e mai de botez sau comuniune. Sa ai grija ca o fura careva pe Alexia care oricum e o mica printesuca si daca ii mai pui pe ea si asa o rochita nu te vad bine.
Uauuuuuuuuu deja va ganditi la petreceri de 1 an. Eu as vrea sa-i tin ziua lui Patrick afara in aer liber. Mi-am dorit atat de mult sa am un copil nascut vara ca sa putem face party afara cu multe, multe, multe baloane.
Tdi, multa sanatate Alysiei. Barbatii astia, daca tie ti se pare ca nu e in regula nu-l mai ascula si duceti-va la urgenta asa exagerata cum esti.
Androix, bine ati revenit acasa si ma bucur ca v-a placut la munte iar intalnirea cu Bianca a fost reusita. [red]Elisor, sari cu poze. sa mai aspiram la Bianca sau ne-a suflat-o Filip?
va uram o saptamana buna tuturor.
NewMami &
Patrick Ryan
NewMami spune:
Upssssssssss, am selectat totul in ROSU, nu va speriati e doar o greseala de redactare.
NewMami &
Patrick Ryan
omustata spune:
Ioana-m-am indragostit de ochisorii Anei. Sa stii ca ne alaturam si noi copiilor care nu adorm leganati. Maya chiar nu suporta pozitia. Dar mi nu-mi pare rau deloc.
Beatrice-tare este dragut Alex.
Olga si Maya (28.05.2005)
gusta spune:
Neata.
Mara ne-a dat trezirea si acuma ea e un pic cu desenele animate si mama cu cafeluta.
Bea daca tu crezi ca ma supar e numai parerea ta.Si eu sunt glumeata de felul meu si fetele o stiu.
Ma duc sa beau cafeaua si revin.
Loreen ti-am luat-o inainte cu postare.Ce faci dormi langa tati.Mai lasa omul ala sa respire nu-l mai innebuni atata
.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos