Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andreea gata.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor multumesc pentru spirjinul acordat in alegerea rochitei.
gata ! o fac pe cea cu visiniu!
Fiica-mea acum are chef de vorbe ca nu mai tace! e asa dragutza cum vorbeste pe limba ei. pacat ca altii nu isi pot da seama ce fata frumoasa am eu si ce copil deosebit e! e vorba de ai mei ca sunt fiarta de nervi. desi stau 3 et mai jos tot we nu nu vazut-o si acu maica-mea a avenit din cu totul alte motive la noi a stat 3 minute cat sa ia ceva si s-a carat ca ea e obosita!
Doamne nici nu mai stiu ce sa cred!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by gusta

Andreea gata.

Fetili, vorbiti codat?

Mai, e o scarba de vreme in Bucuresti. Greu se mai lasa dusa iarna asta. Vreau sa fie cald, sa ies in parc cu Andrei. Weekendul asta iar am stat numai in casa, ma apuca depresiile.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Gabitza nu e codat mi-a trimis un email si numai era online si atunci i-am scris aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Da, Gabi, vorbim codat, dar daca vrei sa-ti decodez, iti sciu pe messenger. Ca in public nu mai scriu dinastea, secrete.
M-o ajutat Gusta, fata super, sa-mi rezolv neste chestii "secrete"
la messenger.

No, fetelor, cu aceste cuvinte va anunt ca o sa ma cam retrag. O sa scriu din cand in cand niste chestii despre Thomas, care apropo de ieri sta in picioare nesprijinit, si cam atat.
Sunt foarte ocupata cu niste lucrari si nu o sa am timp de postari excesive si nici de chaturi prelungite.
Sper sa am timp sa va citesc macar.
Deci, o sa primiti vesti despre copil, ca doar de aiai ne-am strans aici si singurul lucru pe care il avem in comun sunt copiii.
Distractie placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Filip Stefan, Bianca,Patrick Ryan si Daria Irene...sa fiti un izvor de fericire pentru ai vostrii parinti...

Gusta acuma m-am trezit ce-i drept dar pater familia e la munca de cand hau ca trebe sa aduca bani acasa...sa facem fundu mare si celulos...da las ca de paste o sa fiu ...

Newmami m-am binedispus de dimineata cu mutrita lui Patrick ...este absolut magnific...

Cuscra da si tu si Elisor sunteti secretoase rau...nimic...o impresie ceva ...o poza...sa inteleg ca trebuie sa-i aduc la cunostiinta Deliei trista veste a despartirii...?!

Beatriced cine se supara se poate retrage...dar nu cred ca este cazul la cineva dintre noi...

Ioana nici a mea nu doarme leganata...ca stau eu cu ea in brate sima balansez in balansoar cu ea este pentru ca mi-e drag de mor si am balit ani de zile la filmele americane cu fumei care-si leganau copii in sezloange...si cu ocazia asta mai vad si eu un film ceva la teveu...macar inceputul...
Iar Ana are niste ochi magnifici...imi pare tare rau ca a mea nu mi-a mostenit neamul...ca la noi toti au ochii deschisi albastrii sau verzi...

Simona bravo voua...sunteti baieti mari...

Hai ca ma duc sa strang putin din cocina...ca stia cand au plecat de dimineata au devalizat bucataria....

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Filip Stefan, Bianca, Patrick si Daria Multa sanatate, fericire si sa fiti voiosi tot anul!

Fetili, fi-miu repeta de vre-o ora cuvantul asha... care inseamna asa... CE io fi placnd nu stiu!

Gusta, eu stiu ca esti glumeata, tocmai de aceea, daca mai zic si eu vreodata ce nu trebuie, sa ziceti...

ma duc sa-mi beau cafeua ca sunt ca un zombi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Neata! S-a sculat al meu la 3 dimineata intr-o criza de plans de foame, cred ca daca nu ii dadeam laptele era in stare sa ma bata, cred ca de la Peritol, eu oricum ii dadeam si pana acum lapte noaptea, dar azi-noapte a facut o criza de plans ca nu stiam cum sa pun laptele mai repede in biberon.
Fran eu i-am dat doar pentru somn ca pofta de mancare el are la orice ora n-am treaba cu el. Leaganul de la barza e bun ii place in el, in sezlongul ca al lui Gabitza nu i-a placut, i l-am luat pe la 4 luni si deja invatase se se intoarca pe burta si vroia sa faca miscarea asta tot timpul si cand il puneam in sezlong facea crize ca nu putea sa exerseze intorsul. Mai mult l-am folosit sa-i dau mancare pana i-am luat scaun.
La mine in sufragerie este un mare balamuc eu i-am pus jucariile pe jos, el n-are nici o treaba a scos toate hartiile si tot ce a gasit prin sertare, CD-urile din suportul de CD, olita a dezmembrat-o, a ros-o, cand se culca pun totul la loc si cand se scoala o luam de la capat ah s-0a lovit revin

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

dimineata si de la noi...unde tocmai buna nu e!
v-am citit da' scriu putin ca abia nimeresc butoanele de la tastatura...am avut o zi de cosmar si ieri cu pitika, are febra, diaree, vomita si s-a dezhidratat pentru ca, pe langa mancat zero de 3 zile, nici nu bea - chestie absolut indispensabila - prin urmare e prastie si cred ca o trece pe perfuzii. am facut orice ca sa bea, am si tinut-o cu forta si i-am bagat pe gat cu seringa in urlete sfasietoare, cred ca ne uraste saraca de cat am chinuit-o ca plange cu sughitzuri de cate ori ne apropiem de ea cu ceva in mana. credeti-ma ca am facut tot posibilul, i-am dat medicamente anti voma, anti febra, saruri minerale, fermenti lactici, solutie de glucoza...am dus-o si la urgenta de 2 ori si am vorbit cu dr de la apitalul de pediatrie inclusiv azi noapte...sunt disperata si nici nu ma mai gandesc la restul ca tremur si ma clatin pe picioare de rau ce mi-e si nesomn.
azi avem programare la medicu de baza, la pediatru si apoi la spital, sa vedem ce se rezolva.
imi cer scuze ca m-am plans la voi si poate v-am indispus, n-a fost asta intentia.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Tdi of imi pare rau sa aud asa ceva.Sigur ca ai facut tot ce se putea nu trebuie sa te invinovatesti.Uite de la mine un pupic pentru Alyssia sa se faca repede bine.

Mergi la inceput