Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
simiena spune:
Dupa lupte seculare care au durat aproape zece luni are si Elian primul dintzisor !!!!
Mamicul lui Elian
poze elian
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Mai a dormit Dragos neintors de la 20.00 pina azi dimineata la 9. Saracu s-a trezit de foame ca ar mai fi dormit pe asa vreme.
In alta ordine de idei ma enerveaza rau de tot DC pentru ca eu am postat aseara dupa ora 24 si-mi arata ca as fi postat la 23.23 (daca am retinut eu bine). O sa zica lumea ca am innebunit de felicit copiii cu o zi inainte .
Lamuriti-ma si pe mine se mai face sau nu alt colaj ca nu vreau sa raman pe dinafara.
Am mai pus si cateva poze noi in album.
Aseara ati fost bestiale...am si uitat de cand nu mai m-am distrat asa![]()
Andreea ce patisi mama de ne parasesti? Te-a suparat cineva?
Ma duc sa beau cafeaua sa ma pot trezi si revin.
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
Danelutza spune:
LA MULTI ANI Filip Stefan, Bianca,Patrick Ryan si Daria Irene
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Teodora imi pare tare rau ca nu ait scapat de boala...stiu ce-nseamna ca si eu am tras-o cu Bianca si daca zici ca-i mare si intelege e bine...bine pe naiba ca ajunsesem cu ea la urgenta sa-i faca antivomitive injectabile so tot de pomana...mi-a vomitat trei zile intr-una plus diaree,febra,frisoane...
Curaj sa treceti cu bine peste asta...multa sanatate...
Simiena felicitari pentru iepuras...stii cum se spune cu cat mai tarziu cu atat v-a avea dintii mai sanatosi...
Mstroie si la mine in sufragerie pe jos calci pe jucarii...daca vine cineva la mine nu stie ce sa creada ca-i un balamuc total...si cu toate astea tot a furat-o Delia de la mine azi ca era sa-mi strice masina de spalat si o mancam ca abia are biata un an si numai chef de masina de spalat nu aveam acuma...
Cu peritolul si foamea ce sa-ti zic...e bine intr-un fel ... ;a Delia nu au fost reactii chiar asa evidente...manca mai bine ce-i drept dar nu foarte extraordinar...
Simona vai ce caine mare...banuiesc ca era pasnic altfel nu statea Dragos langa el...
Cu mesajele la DC apar cu o ora in urma...adica tu ai scris la 0,23 si ai felicitat bine bebelusii...
Gusta tu nu ai mai zis nimci de MArutu mic si tati...adica suinteti spre bine sa inteleg...?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
'Neatza buna, sper!
Inca n-am terminat de citit.
Kity in primul rand vreau sa-ti spun ca te inteleg perfect pt. ca si eu am fost in situatia ta cu Andreas, eu l-am trimis la maica-mea (2400 km.) pt. 3 luni de zile ca aveam licenta si trebuia sa rup cartea, e adevarat ca el avea 2 ani, dar orisicat tot greu mi-a fost.
Mi-ar fi placut sa vina mami sa stea la mine cele 3 luni, dar stiam ca in felul asta nu voi invata asa cum mi-as fi dorit. Acum nu as mai lasa-o pe Bia din motivul ca eu alt bb nu mai fac si vreau "sa profit" la max. de tot ce-mi ofera. Mi-ar parea rau sa crezi sau sa simti ca te judeca cineva, fiecare stie care sunt datele problemei din familia ei si ia decizia in functie de asta. Chiar daca nu mai intri asa des, macar din cand in cand spune-ne si noua ce mai face Paul.
Loreen pai Milumilul e facut in Germania nicidecum la noi.
Andreeaatan ce indepartate mi se par progresele lui Thomas, diferenta de 2 luni intre ei isi spune cuvantul, cred ca esti
cand realizezi ca nu numai ca intelege dar si raspunde. Bravo Thomas!
Ce putin a mai ramas pana faceti 1 an, apropos La multi ani pentru 11 luni (cu mica intarziere)
Flore ma bucur ca testul a tinut cont si de parerea ta, dar ar fi bine intradevar sa mai repeti testul, eu cu Bia mi-am facut 2 teste, negative ambele si cu toate astea eu eram insarcintata.
Eu am ramas in extaz cat e de usor Fipil si ce mobil e, o zvarluga, mi-a cutreierat sufrageria in lung si lat, acum era acolo, acum il vedeai dincolo. Pustii s-au inteles grozav...fiecare cu ale lui, de fapt lui Bia i se cam scurgeau ochisorii dupa Filip, dar el era preocupat de jucariile ei si probabil cu gandul la Delia
. Ieri i-am facut Buflinei de papa cam ce-a avut si Filip in "sufertas", era atat de apetisanta mancarica lui si am zis sa ii prepar si ei. Cand am vazut ca o achizitioneaza in gura si da semne sa mi-o faca retur am scos iaurtul salvator si asa a papat-o.
sambata am avut musafiri, ieri le-am returnat vizita ca o invitatie la pizza nu pot s-o refuz si uite asa a trecut si we si eu nici n-am apucat sa bag nasul pe-aici, dar vad ca nu am prea mult de recuperat.
De ieri nu se mai opreste ninsoarea asta, m-am saturat mai de atata alb, strazile nu sunt curatate, ce mai vine Craciunul.
Androix acum lucrez la poze, vrei sa ti le pun pe vreun mail sau le iei din albumul meu, Filip e o "fetita dragalasa", slabuta si cu par lung ![]()
POZE 8-9 LUNI
Eli + Bianca si Andreas
elisor spune:
...pana am scris mesajul asta, ca mi-a picat netul intre timp, ati scris iar si iar tre sa citesc, dar nu-i bai ca am facut baie la Buflina si am lucrat pozzele, de abia astept sa le gat sa vi le-arat si voua...
Delia stai linistita, Filip s-a purtat exemplar, un adevarat cavaler si daca ti-a dat cuvantul de baiat fidel...asa a fost
Loreen, Beatrice, Daneluttza Simona multumim de urari.
Simiena felicitari pt. primul
la cat mai multi fara dureri!
Beatrice si pe Bia am surprins-o zicand exact cum spui tu un "asha" ![]()
Mstroie am vazut poza cu David la fizio...si voi calariti mingile, ii place, nu? Voi o folositi pt. manuta, noi pt. picioruse ![]()
Tdi nici nu m-asteptam sa mai ai probleme cu Alyssia, imi pare rau si sper sa o repuneti pe picioare cat mai repede, astept sa ne aduci vesti bune dupa perindarea pe la dr. in cauza. Un
de la Bia, sa ajute!
Cornelia esti sigura ca Stefan n-are niste luni in plus
, i-a aruncati peste munti neshte progrese de-astea smecheroase, auzi la voi: ghete, mu-mu, ham, mi se invarte capul, se anunta vorbaret tare Stefanel, il luam, gata!
Monu, Flore mi se face rau cat sunt de frumoase rochitele, de basm, caleasca si fat frumos lipsesc...
revin...later
POZE 8-9 LUNI
Eli + Bianca si Andreas
monu spune:
LA MULTI ANI Filip Stefan, Bianca,Patrick Ryan si Daria Irene!!! sa cresteti mari si sanatosi.
alexia abia acum a adormit de dimineata de la 7. si a plans cam o ora dar nu stiu de ce.
azi s-a dus sotul sa ia bebelacul si ne-am trezit cu vitalact. no commnet la faza asta ca e total aiurea. a dat careva la bb vitalact? nu pot trece fata pe lapte normal?
si
Alexia Ioana
Androix spune:
helau, liniste mare p-acia... Cat am lipsit ati varsat rauri de cerneala virtuala si acum ca am venit toate ati tacut chititc... Lasa ca vorbesc eu...
La munte a fost super. Desi am plecat cu inima indoita, am facut o rugaciune si am lasat teama acasa. Am ajuns cu bine, nu a fost aglomerat decat pana am iesit in Saftica, iar loganul merge ca uns. E super sa ai motor care poate, si abs si servo la directie si tot ce vrea muskiu tau...![]()
Am ajuns vineri seara pe la 8, ne-am cazat (conditii mistocutze) si am plecat sa mancam ceva. Am plecat pe jos cu caruciorul, Filip era intr-o forma de zile mari, ziceai ca nu e aproape de ora lui de baie ci 10 dimineata. Am mancat, si-a servit si el biberonul la restaurant si apoi iar pe jos inapoi la hotel. A adormit piticul in carucior de ziceam ca doar tre sa-l pun in pat. Vreme calda, inorat dar cald si placut. Am ajuns la hotel, evident ca piciul s-a trezit si avea chef de joaca. Pana la urma a adormit dupa ce am incetat si noi orice activitate gen tv si alte alea, am stins tot si ne-am culcat. Patul mare frate, am dormit regeste toti 3. Acum am inteles si eu de ce nu putem noi dormi acasa impreuna: pentru ca avem patul prea ingust. Abia are 1.40m
A doua zi am mancat micul dejun si baietii au luat-o din loc, iar eu am inceput sa fac pregatirile pentru vizita la domnisoara Bia cea cu oki albastri. Am primit indicatiile cum sa ajung la destinatie si zic gata purced la drum. M-am cam invartit, de vreo doua ori am dat roata spitalului judetean pana m-am prins unde gresesc, ca nimic nu prea era conform explicatiilor. Ma rog intr-un final apoteotic nimeresc. In brasov doua lucruri remarc: in centru e plin de strazi cu sens unic de ocolesti ca boul sa ajungi intr-un loc (de exemplu pentru 50 de m de sens interzis, ocoleam cam un km, ca sa ajung la hotelul unde am stat eu), si un lucru misto sunt indicatorele catre ce oras vrei sa mergi. Nu lipsesc din nici o intersectie. De fapt si in Buc cred ca e la fel.
Si am ajuns... Pe la ora pranzului, deja filip dadea semne de neliniste, doar trebuia incalzita mancarea. Ce sa va spun Bia este o frumoasa blonda cu oki albastri, migdalati si o grasunica de iti vine s-o ciupesti si s-o gadili si s-o mananci. In afara de un mic inceput de plans, pentru ca Filip nu cunoastea locul si nici oamenii, si Bianca a fost super tare ca l-a vazut strambat de plans si a inceput si ea, deci cum au depasit momentul au devenit amandoi foarte socialbili si dragalasi. S-au pipait unul pe altul, ca deh, unu era pletos tare si celalalt avea o clama roz in parul blond, ce se cerea studiata. Nu s-au tras de par, nu si-au scos okii, ziceai ca se cunosc de cand lumea. Apoi Elisor le-a dat cutia cu jucarii si nesimtitul meu a uitat de tot ce l-am invatat cand am plecat de acasa. A acaparat jucariile Biei, cum lua si ea ceva in manuta al meu gata sa i-o ia. La un moment dat Filip avea 3-4 jucarii in maini si se intindea tot dupa cele pe care le lua si Bianca. Mai avem de lucrat la capitolul educatie. Apoi le-am dat sa pape, chiar am crezut o buna bucata de vreme ca voi scapa nescuipata dar nu a fost chip. Ne-am facut de kko si in deplasare, asta e acum
Ei, si dupa masa a inceput joaca mai in toi, am pus piticii pe jos in sufragerie, iar Filip a inceput sa masoare tot, sa alerge tot ce se rostogolea, sa ii tina isonul Biancai la facut "bravo!" Tot atunci am facut si o veritabila sesiune foto
ale carei rezultate si eu sunt curioasa sa le vad. Elisor, pune tu pozele intr-un album pe webshots si da adresa aici, si eu o sa le descarc tot de acolo, ca pe webshots le pot avea in marimea originala.
A fost dragut, nu ne mai dadeam dusi. Dar pana la urma a trebuit sa plecam, sotul meu nerabdator incepuse sa ma sune ca terminase prima filmare si vroia sa mergem la masa.
Pana la urma a doua filmare s-a amanat pe mai pe seara si am folosit prilejul ca sa mergem in Poiana Brasov. Puteti sa radeti si cu dosul de mine, dar eu nu am stiut ca e o statiune de sine statatoare. Eu credeam ca este partia si 2-3 cabane pe-acolo de jur imprejur. De unde frate
e plin de hoteluri de 4 si 5 stele, de turisti cu fitze si figuri incat abia am reusit sa razbatem pe drumul de intoarcere de atatea bashini.
Singurul lucru nasol a fost drumul de intoarcere spre casa ieri ca a plouat zdravan si e tare naspa cand trece cate un ditai tirul pe langa tine si apoi tre sa treci printr-o perdea de ploaie si nu mai vezi nik. Am avut chiar tupeul s-o calc iar pana la suta, dar am inceput sa simt cum plutesc, semn ca se adunase apa sub gume si am lasat-o moale.
A venit si barbatul acasa si mi-a dat si o veete super: avem pana asa ca pe vremea asta de basm tre sa coboram sa schimbam roata. Ce chef nebun m-a napadit asa pe neasteptate 
Gata, va povestii ce am facut, acum asteptam si pozele si comentarii in numarul viitor ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
ioanailincam spune:
Salutare!
Androix - bine ai revenit ca ne-ai lipsit. Bravo ca v-ati distrat si ati avut si vreme relativ buna. Asteptam poze... Inteleg ca nu ai apucat sa citesti ce a scris Monu de Bebelac. Ce magari, li s-a parut prea scump Bebelacul, ha? Bine ca am apucat sa fac stocuri si nu l-am folosit pana acum, sper sa imi ajunga pana la 1 an, desi constat cu stupoare ca se termina repede pungulitele si asta in conditiile in care are doar 2 mese de lapte. Nu stiu cum ati facut voi fata si acestei cheltuieli in plus ca stiu ca putine ati dat Bebelac la copilasi. Dar asta n-ar fi nimic fata de nervii pe care mi-i fac la spalatul biberoanelor. Mama, ce chin si ce enervant e laptele ala care se baga peste tot si se usuca.
ANdreeatan - succes la lucrari si te asteptam sa te intorci in forta.
In rest, chiar ca e liniste pe aici, ma duc si eu in treaba mea si sper sa ne auzim diseara (nu pe chat ca ma abtin).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71085" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni