Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Filip Stefan, Bianca, Patrick Ryan si Daria Irene

Androix, ce frumos ai povestit! Desi am fost la Brasov de nenumarate ori, in Poiana n-am ajuns de ani de zile! Nici nu mai stiu cum arata!
Ma bucur ca v-ati simtit bine. Auzi, dar cum sta Filip singur in spate? Mie mi-e groaza de drumul Buc-Bv, ma chunuie Maya rau. Inainte dormea mai tot drumul dar acum se fatzaie intr-una.

Elisor, intr-adevar e cam ciudata treaba. Simptome sunt, de venit nu vine... ma gandesc ca mai bine sa fie bebe decat sa am alte probleme! Trebuie sa merg sa fac si eco la tiroida dar uite ca nu-mi vine sa ma mai ocup de mine acum. Maine merg la dr din nou si imi va spune daca trebuie sa-i fac Mayei urografie sau nu!

Gusta, cum te mai simti? Marutza e bine?

Tdi, multa sanatate Allysei. Speram sa va intoarceti cu vesti bune de la doctor!

Loreen, ce mai face Delia, a luat-o bine la pas? Cum se impaca matza noua cu ea?

Mi-a adus vecina mea un premergator si am pus-o pe Maya in el. Daca ati fi vazut cum facea.... parca era un peste tinut pe uscat si aruncat in apa! A luat-o la pas imediat, prima data s-a infipt in acvariul lui taica-su, pana sa o prind era sa prinda ea pestii! E pericol, nu am cum sa o las nesupravegheata!

Sa inchei repede pana nu treceti la capitol nou si raman pe afara!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput