Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4

M Oana spune:
Merge internetul precum CM-urile si ovulatiile noastre.........
Dar iesim noi si din perioada asta si dam peste momente mai bune....

aileene spune:
Buna seara fetelor !
Nici nu stiu cu ce sa incep ? Totusi...cu vestea frumoasa si excelenta , Veronici
te-am mai felicitat o data , dar o fac inca o data ca nu strica , te pup si ai grija de tine si de sambureiii tai cei mici si dragi , iar faza cu
chiar c-a fost...totala . Sunt sigura ca vei suporta totul cu mandrie si mult curaj
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

aileene spune:
Buna seara fetelor !
Nici nu stiu cu ce sa incep ? Totusi...cu vestea frumoasa si excelenta , Veronici
te-am mai felicitat o data , dar o fac inca o data ca nu strica , te pup si ai grija de tine si de sambureiii tai cei mici si dragi , iar faza cu
chiar c-a fost...totala . Sunt sigura ca vei suporta totul cu mandrie si mult curaj

aileene spune:
Buna seara fetelor !

Amely spune:
Tabi, mii de scuze... de suparare am uitat ca dr-a ta e Cezara... Cu Moisica, eu zic sa insisti, pana la urma isi va deschide telefonul, eu in locul tau as mai suna-o maine dimineata. De ce nu te-ai programat pt. marti, la cabinetul ei? ca va fi taman bine, scapi de CM, poate iti face o eco, vedeti ce si cum, si stabiliti pt. luna asta cand vii pt. ISA. Nu cred ca te-ar refuza... Ce zici?
Aileene, fata scumpa, ma bucur ca ti-ai regasit puterea de a ne scrie, si sper sa nu renunti sa o faci, pentru ca te iubim!
Carmencita, te asteptam... n-am uitat... inteleg ca inca mai strangi informatii Sa stii ca cel mai drag lucru pe acest forum imi e cand mai multe suflete sunt la unison
.
Oana, e venita din suflet... poezia. Si eu sunt profund impresionata, incerc sa nu ma las coplesita...de tragedie. O sa ma gandesc la asta maine.
Din pacate, sau din fericire, viata merge inainte, asa cum ii este dat omenirii de atatea milioane de ani. Iar pentru asta, cum spunea Carmencita, trebuie sa invatam sa traim, pentru a putea (de ce nu?) invata sa si murim cu gratie, de batranete sau in plina glorie, dupa cum ne e scris. Nu e nimic de speriat pentru cei impacati cu soarta si cu ei insisi. Moartea, oricat ar parea de paradoxal, este o parte foarte importanta a vietii, poate si pentru ca este singura certitudine de care dispunem de-a lungul ei.
Pupicei pe obrajorii tristi, maine sper sa ne zambeasca toti si toate! Caci totusi, e primavara
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

mari-lu spune:
Tabi sapt asta au fost 3 zile cand am crezut ca e ziua1:miercuri,pete maro,test negativ,sunat Moisa,programat monitorizare,inseminare,s-a dovedit z28,joi nimic nici macar pete,ma gandesc sa mai fac un test,ingrozita ca luasem 2 zile medicamente pt tuse.vineri ceva pete, zic sa mai astept cateva ore,sper sa fie ciclu,chiar apare rosu,va anunt z1,apoi doar maro.simt ca inebunesc,realizez a nu pot face inseminarea-prima,dupa trat sotului,pt oligo-2 mil!!!.nu dorm noaptea,zic iar ca repet testul si azi dimineata in sfarsit vin rusii.deci azi ziua1 clar.cm 30 zile.
OanaAmelymercic pt incurajari,luptam impreuna si luna asta!

mari-lu spune:
referitor la Laura Stoica,imi vin in minte niste versuri:
si-mi pare uneori asa ciudat
ca se mai poate gasi atata vreme pentru ura,
cand viata e abia o picatura
intra minutul acesta care bate
si celalalt.
si-mi pare ne-nteles si trist
ca nu privim la cer mai des,
ca nu culegem flori si nu zambim
noi, care-atat de repede murim.

Carmen.cita spune:
Doamne, MARI-LU, cred ca eu sunt norocoasa cu 8 milioane, nu? Intr-un fel ma bucur ca nu fac inseminare luna asta, pt ca ar fi fost a 2-a luna de tratament pt sot si daca-mi spunea Moisica IAR 8 milioane cred ca o luam razna!!!
AMELY, luna asta chiar numaram impreuna, draga mea, se pare ca am avut ovulatia-precoce in acelasi timp (si eu am simtit tot joi la ora 18! iar la ora 19 foliculul nu s-a mai vazut la eco)... Am tinut sa-ti spun ceva, legat de laparoscopie: nu te grabi! Daca pana si dr.tau, care este pro-laparoscopie a spus ca nu e cazul la tine, pt ca ovulezi normal... stie el ce stie... totusi, tine cont ca este totusi o operatie... inca ceva, simptomele pe care le descrii tu nu sunt specifice endometriozei, iar daca aveai sinechii uterine era grav, ciclul venea putin de tot si maro, cu dureri mari sau nu venea deloc... Nu incerc sa te conving, doar sa te mai gandesti putin inainte de a trece la fapte
Noi te sustinem, orice hotarare ai lua!
OANA, suflet sensibil, poezia ta m-a facut sa plang
Dragele mele, va doresc un weekend frumos, si nu lasati scanteia din privire sa se stinga (cum spune Bety)!
PS: Mi-am facut rost de reteta de menogon

mari-lu spune:
Da, Carmencita ai sanse de 4x mai mari decat mine doar la 8 mil! si gandeste-te ce bine de tine, pt ca daca eu totusi sper,tu poti fi sigura!
Fetelor,in cismigiu e plin d ghiocei!

M Oana spune:
Sa ne traim frumos destinul
"Asa cum matelotul isi arunca corabia valurilor, tinand carma dreapta,/Tot asa noi trebuie sa ramanem drepti si frumosi, chiar de-i soarta uneori nedreapta,/Caci singurul lucru care sta in puterile noastre, e ca destinul sa ni-l traim frumos!
Vremea nu-i mereu blanda cu a noastra corabie si greu incercati mai suntem cu totii,/ Dar si de-am alege sa fim contra sortii, e pacat, ca astfel ne-am pierde pe drumul vietii./Iar de la un mal la altul e viata si-ntre maluri avem un destin de trait frumos.
Nu suntem in competitie unii cu altii, ci suntem in aceeasi situatie/ Doar ca fiecaruia ii e data de la inceputuri o alta ecuatie./
Cat de frumos navigam intre maluri, tine numai de noi, chiar de-acuzam vesnic soarta!
Iar daca te-ntrebi ce soarta ti-e scrisa, simte valul ce vine si navigheaza-l frumos!